Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Sezon 2023
80 mesaje • Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Sezon 2023Au aparut cotele de recolta pentru sezonul 2023 - 2024:
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj. 12/76 | .30-06 Springfield | .223 Remington | 16/70 | 7x64
Re: Sezon 2023Puțin față de potențialul României.
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Sezon 2023La fel de subțire e și pentru celelalte specii. Proiectul de ordin e în dezbatere publică pe site-ul Ministerului Mediului.
Re: Sezon 2023Azi a început! Care ai ieșit de dimineață? Io diseară!
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Sezon 2023Am fost, am văzut! Dar nu ce trebuie! Încă în păr unii. Și femele gestante.
Re: Sezon 2023Am iesit ieri dimineata, doar am savurat prospetimea padurii. Aseara am iesit iarasi.
Re: Sezon 2023Aici rezultatul.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Re: Sezon 2023Bravo! Și acu, dă-i cu rețete!
Re: Sezon 2023
Multumesc. Inca nu, trebuie sa se fragezeasca in blana citeva zile la frig.
Multumesc.
Care frig bre? Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Re: Sezon 2023Aha. Am uitat ca locuiesti si vanezi cu ceasornicarii.
Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Re: Sezon 2023Diseara il transez.
Re: Sezon 2023Uite asa stau la frig citeva zile.
Re: Sezon 2023Si dupa urmeaza pasul asta. Acum deja zace in vid la rece inca 2 saptamini.
Felicitari !
Multumesc!
Re: Sezon 2023Aseara cainele o avut succes. Colegul meu de grupa la puscat. Lovitura de 10, la gaura de iesire atirna o bucata de plamin de patru degete, capriorul sa mai dus 60-70 de pasi lasind singe ici colo citiva stropi.
Adrenalina face minuni, dar si cainele toti banii. Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Felicitari! CZ USA Mallard 12/76,CZ 557 .30-06 S&B 4-16x,Viktor-deutsche drahthaar. https://www.pdfa.ro
Multumesc!
Re: Sezon 2023Felicitari !
Re: Sezon 2023Azi dimineata iar a fost Diana de partea mea. De data asta un caprior Made in Germania.
Re: Sezon 2023Cu ceva trebuie totusi transportat vinatul… Jucaria este electrica, asa ca sa nu suparam verzii.
Re: Sezon 2023Felicitari! Dar parca se vede si alteva in bena... Asteptam povestea
CZ USA Mallard 12/76,CZ 557 .30-06 S&B 4-16x,Viktor-deutsche drahthaar. https://www.pdfa.ro
Multumesc. Da mai e un vier in bena, prietenul meu la puscat.
Re: Sezon 2023Aici o poza cu amundoi.
Re: Sezon 2023Multumesc!
80 mesaje • Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Înapoi la Vanatoare de caprior Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 88 vizitatori |
Publicitate
|