Jurnal de vânătoare
|
|
Acum este 20 Dec 2024, 10:42
|
|
|
Vanatoarea de trofeu sau de selectie la caprior, la dibuit sau la panda, vanatoarea de caprioara iarna la selectie (subiect greu pentru cei care fac selectia!) Un vanat in principal de "trofeu". Discutii libere despre calibre, tehnici de vanatoare la caprior, cele mai bune chematoare de caprior, inceput de sezon versus perioada alergatului, panda la caprior si calitatea trofeelor.
Moderatori: Ghinda, CCM
de mialxx pe 17 Mai 2024, 20:59
Poate sa mai discutat, de aceia îmi cer scuze dacă am deschis un nou topic. Accept înjurăturile. Poate mai bine zic, cind se face selecția cel mai bine? Primăvara, sau toamna-iarna?
-
mialxx
- Veteran
-
- Locaţie: Thurgau Elvetia
de mialxx pe 17 Mai 2024, 21:05
La noi în țara cantoanelor avem voie de la 1 Mai să vinăm mascul și femelă ne gestantă, dar de multe ori se și greșește. Teoretic e ușor de identificat, dar practic nu-i chiar așa de simplu, se împerechează și cine nu trebe, așa ca am pușcat femelă de 10kg ce avea lapte.
-
mialxx
- Veteran
-
- Locaţie: Thurgau Elvetia
de Sly_Fox pe 18 Mai 2024, 18:04
Aici nu am nicio experiență și har nu am, pentru că nu am făcut niciodată selecție la femele de căprior. Pe la noi prin zonă personalul cu atribuții tehnice se ocupă de selecția la capre. Mai se lua la grupe câte o autorizație la capră pentru a face balul de final de sezon, dar tot pădurarii de vânătoare hotărau la care exemplar se trage.
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
-
Sly_Fox
- Veteran
-
- Locaţie: Terra, Sistemul Sol, Brațul Orion, Calea Lactee, Grupul Local, Super-roiul Virgo, Laniakea
Înapoi la Vanatoare de caprior
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 82 vizitatori