Tikka T3 Battue Light, Docter 3, Sako Hammerhead cal 30.06, distanta 50 de metri, lovit in ochi

Mistret 2014-2015Moderator: CCM
99 mesaje • Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Mistret 2014-2015Eu am inceput incalzirea
![]() Tikka T3 Battue Light, Docter 3, Sako Hammerhead cal 30.06, distanta 50 de metri, lovit in ochi ![]() Membru ANDA
Re: Mistret 2014-2015Felicitari Madalin,doar atat pot sa-ti zic...am vazut cine avea ultima postare la topicul asta si...
![]() ![]() ![]() este in noi
Re: Mistret 2014-2015Ete ce bine da puscuta copchilului!
![]() ![]() ![]()
Re: Mistret 2014-2015Feliciatri! si uite ca ai botezat si Tika. Sau isi primise botezul mai devreme?
RABDAREA incepe atunci cand nu mai ai RABDARE
Re: Mistret 2014-2015N-a botezat-o acum...Avem noi niste glume. Usor nesarate, recunosc, dar Madalin are inima proportionala cu cei doi metri de corp si nu ne da una dupa ceafa cum am merita. Desi ultima data mi-a tras o privire de n-am mai fost asa sigur ...
![]() ![]()
Re: Mistret 2014-2015Fugi bai de aici.. norocul incepatorului
![]() ![]() ![]() Oricum felicitari. Sincere.
Re: Mistret 2014-2015Multumesc Domnilor !
Il astept si pe laurul sa intre in club cu arma de copii. Poate ma mai scutiti pe mine si il luati pe el la ochi Membru ANDA
Re: Mistret 2014-2015Adevaru' e ca arma e de belea ... tocmai ce-am vazut-o foarte de aproape intr-o scurta vizita la AGH si chiar mi-a placut. Nu conteaza cat de mic sau mare e purtatorul eu cred ca asa ceva e bun la coltosi - mica-mica da fortoasa.
Poza e la momentul focului? Daca "DA", cum merge Docter-ul pe lumina slaba? P.S. de autor nu mai zic nimic ca si-asa-s pline topicurile de felicitari in loc sa fie de poze cu vanat. ![]()
Re: Mistret 2014-2015Poza e la 10 minute dupa foc. Docterul m-a dat pe spate. Nu credeam ca se vede asa bine seara. Acum, e adevarat ca mistretii au iesit devreme insa setat pe intensitatea minima am vazut perfect unde sa plasez focul. Am tras cu accelerator.
Membru ANDA
Re: Mistret 2014-2015Nice shot! Scuze de intrebare dar de ce e porcul ala asa de chel?
Re: Mistret 2014-2015
![]() ![]() ![]()
Re: Mistret 2014-2015Pentru ca acuma, vara, au parul foarte scurt...numai bun de parlit. Sti vorba aia: iarna nu-i ca vara
![]() Membru ANDA
![]() ![]()
Re: Mistret 2014-2015Jupuitul porcilor e pentru puturosi sau pentru cazul in care sunt prea multi doborati!
Sunca de mistret, mai ales cea de pe burta, este geniala ![]() P.S. Aia cu parul mare sunt mai usor de ratat ![]() Corruptissima re publica plurimae leges
Daca tot te apucasi,spune si cum se prepara sunca de mistret ca,mai stii,Doamne-fereste,impusca Scout vreun porcotan si ne cheama sa-i facem sunca,si noi,...cum suntem,ne ratacim prin a Canada vreo 15-20 de ani,mai mare rasul ![]() ![]() este in noi
Re: Mistret 2014-2015Sa impuste scout vreun mistret e mai greu, poate vreun porc din aia salbaticiti. Habar n-am daca sunt si in Canada, in state sunt considerati daunatori. Sunca au sigur si ei acolo ca si americanii. Da ce pot sa spun clar, e ca sigur n-au sunca ca a lu @biriuck. Aia e marfa de contrabanda. Recent am facut o criza de fiere din acuza ei.
![]()
Reteta o stiu si eu ca l-am asistat pe tata de cand eram mic, ca sa nu existe insa vreo scapare, voi pune seniorul sa treaca pe hartie pasii.
Esti tu plapand ![]() ![]() ![]() P.S. am citit prin alte topicuri ca ovi va urca pe la noi pe la munte, vezi cum faci sa stiu si eu din timp ![]() Corruptissima re publica plurimae leges
Re: Mistret 2014-2015Ovi, be my guest!
Cat despre reteta de bacon, ar fi super, imi place sa gatesc si sa experimentez chestii noi! Mistreti ca la voi nu sunt, dar un porc gasesc eu!
Re: Mistret 2014-2015Ce "bacon", domnule?! Noi vorbim de slana aici! Mistretul nu e obligatoriu, merge din orice porc, preferabil sa aiba sunca impanata
![]() Iti sugerez sa mai dai cate o tura prin tara pana nu te strica americanii aia de tot ![]() Corruptissima re publica plurimae leges
Ok, my bad! ![]() ![]() Sa stii ca as da o fuga in tara, ca mi-e tare dor si sunt curios sa vad ce si cum s-a schimbat. Insa e tare departe si primul contact cu vanatorii romani - evident ca nu ma refer la voi - mi-a taiat cheful. Poate la anul, prin toamna. Si tare as vrea sa vad cum e o vanatoare la goana, in filme pare wow.
Re: Mistret 2014-2015Scour, vezi ca intre bacon si slana e diferenta de la cer la pamant!
-------------------------------------
Holland and Holland - pure art...
Re: Mistret 2014-2015Toti sunteti americani, adica locuitori ai Americii
![]() ![]() Corruptissima re publica plurimae leges
N-ai dres-o de loc, dar te iert. ![]()
Re: Mistret 2014-2015![]() ![]() Ieri 25 oct.am avut o zi de vanatoare mai deosebita,am fost anuntati ca va trebui sa facem doua goane in lanuri de porumb.Ne adunam cu greu,altii au venit cu o ora mai devreme altii mai tarziu ,o nebunie cu schimbarea orei de iarna.Plecam in sfarsit spre locul indicat de unul din agricultori,o tarla destul de mare,in jur de 6-7 hectare,urmele proaspete si "gaurile"ce se vedeau in porumbiste demonstrau ca mistretii isi au domiciliul aici cam de multa vreme.Se face un instructaj pe masura pericolului in asfel de situatii,nimeni nu se va misca din stand nici macar 2-3 metri,veste reflectante,si toata lumea cu spatele la goana.Se trage numai atunci cand iasa din porumb.Incepe goana si nu se intarzie mai mult de 3-4 minute ca sa auzim primul latrat de caini(cred ca mai multi de 40),dar nu iasa nici un mistret.Incepe spectacolul,cainii latra peste tot,nu se mai intelege nimic,se indreapta spre linia de standuri dar cand ajung sa iasa pe aratura se intorc in lan,nu vor,nu le place pe aratura,dupa o vreme se aude primul foc in partea opusa ,altul in flancul stang ,altul si altul,alte cinci,se apropie de noi a treia oara il aud in spatele meu cum vine rupand stiuletii,ma pregatesc pentru a treia oara dar acum imi ofera sansa ,iasa in viteza mare dar foarte aproape mai putin de trei-patru metri,ochesc ca la fazani ,foc si ramane pe loc,se mai aud in apropiere opt focuri ,altele in flancul drept,mai iasa unul la vreo doua zeci de metri dar vecinul fiind mai aproape il pune jos cu doua focuri.Totul a durat aprape de doua ore,se anunta terminarea vanatorii si recuperarea vanatului.Rezultat bun, sapte mistreti impuscati ,nici un ranit si cinci scapati pentru duminica urmatoare.
Re: Mistret 2014-2015Primul din sezon, un vier pe cat de tanar pe atat de recalcitrant.
Cand m-a vazut, a cotit hotarat si a sarit la mine, clantanind din dinti. Am ochit intre ochi, ca venea drept sper mine, si am coborat putin arma sa compensez viteza lui. Glontul de 9,3x74R a intrat prin lobul urechii si i-a trecut prin sunca de pe ceafa, carmindu-l spre dreapta. Al doilea foc l-a dat peste cap, incasat fix in blat, sub coloana. S-a ridicat invartindu-se ca titirezul si a sarit - din nou -la mine. Abia am apucat sa bag un glont pe teava din dreapta si s-o inchid, ca era langa mine, unde a incasat al treilea foc, tot in blat. De data asta s-a convins ca nici nu radem, nici nu glumim, a sarit in des si tot s-a mai dus vreo 20 de metri. A avut in jur de 100 kg, vier tanar de 2-3 ani. Gras ca un porc. ![]() A stat ascuns pana a trecut goana de el, insa in mod ciudat trei caini s-au intors si au intrat din nou in goana, unde l-au gasit si l-au scos afara. Probabil era pachet de adrenalina, de n-a cazut din primul foc si a facut atata taraboi. Am mai vazut vier mare sa sara la mine, da la 100 kg niciodata, mai ales ca nu era ranit cand l-a apucat amocul. Foarte tare a fost ca mi s-a dereglat docterul fix cu o zi inainte si din fericire mi-am dat seama si l-am dat jos, mergand la goana de duminica pe catare. Daca treaba se intampla cu un docter dereglat pe arma, eram probabil la spital acum… A iesit un drob fantastic din organe. ![]() PS: poza nu e grozava, insa la tabloul final nu am mai avut baterie, asta e facuta de @madalin in treacat. Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Re: Mistret 2014-2015Bun asa, daca se ridica porcul dupa glont de 9.3x74R tras la blat aproape inseamna ca e chiar dat dracului! A mancat numai din soiul ala de porumb cu kevlar... schimba glontul
![]() Corruptissima re publica plurimae leges
Re: Mistret 2014-2015Felicitari Alin pentru reusita. Annul trecut am patit la fel cu un porc de aprox 100Kg numai ca a diferit un pic ordinea aplicarii loviturilor. Pe al meu la apucat damblaua dupa ce a incasat un doc in blat.
PS. Frumos tare Krieghoff ul. Numai bine. R93 .243W & .300WM
F3 20/76
Re: Mistret 2014-2015Cu glontul e o discutie interesanta: am tras cu norma Orix de 18,5 g, un glont cu o penetrare exceptionala si un stop bun. Chiar vorbeam cu @Laurul si ii spuneam ca pentru goana e mai potrivit Plastic Point, tot de la Norma, pentru ca are stop mai bun si expandeaza instant in distanta mica. Altminteri, recomend Orix ca unul dintre cele mai reusite varfuri pe care le-am incercat.
Cred ca la goana combinatia perfecta intr-un express este primul foc Plastic Point, al doilea Orix. Cele doua au balistica perfect identica si se suprapun perfect. @Merci Traian. ![]()
Crede-ma ca dupa ce am vazut 3 focuri de 9.3 intr-un "purcelus" de 100 de kg, m-am simtit chiar "mic" cu 30-06-le meu. Ma gandesc serios sa trec la un calibru mai potent Membru ANDA
99 mesaje • Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
Înapoi la Vanatoare de mistret Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 11 vizitatori |
Publicitate
|