Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
fazanulModerator: Sly_Fox din pacate azi nici fazan nu am vazut, nici uscat nu am ajuns acasa!
nu m facut poze ca mi a fost frica sa nu inund aparatul...
In principiu, urmeaza pasii de aici http://www.vinatorul.ro/forum/viewtopic ... 01&start=0 si ar trebui sa mearga.
Tragi,nu tragi...vremea... trece!!!
Simbata am fost la deschidere la fazanei
[IMG]http://i240.photobucket.com/albums/ff132/radubichis/PICT0002-3.jpg[/IMG]
Frumos Gascarule! Unde i-ai facut? Cu siguranta in alta parte, ca la Galatzi, nema autorizatii la fazan. Interesant este ca azi am vazut masina presedintelui de asociatie undeva, in teren. Masina care e de aceeasi marca cu a ta, dar alba. Si, culmea coincidentei, un vanator, nu stiu care, era cu cainele intr-ul lan recoltat de floarea-soarelui in zona. Si rascoleau frate! Probabil la prepelitze... Hm. Fara alte comentarii.
Am fost si eu in weekend la o vanatoare de fazani pe langa Fetesti, la invitatia unor amici vanatori. Vanatoare frumoasa, companie placuta, organizare excelenta . Din pacate am " platit " cu o luxatie urata la piciorul drept.
Re: fazanulMELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Re:[quote="cios29"]Langa vadu,in balta de la 1 noiembrie dau astia drumu la fazan....stau si ma invart pe langa balta in fiecare seara....da-ti drumul odata ca inebunesc.....[/quote]
Cauta-i si in paduricea de linga fosta companie de graniceri si in spatele ei
Re: fazanulsa stii ca i-am auzit pe acolo....problema este ca mai este unitate acolo din cate stiu eu....oricum mersi mult pt. sugestie...daca dau de ei...iti pastrez unul si un o cana de vin
tinta localizata
Re: fazanul[quote="cios29"]sa stii ca i-am auzit pe acolo....problema este ca mai este unitate acolo din cate stiu eu....oricum mersi mult pt. sugestie...daca dau de ei...iti pastrez unul si un o cana de vin[/quote]
Daca ai ciine dai sigur de ei Mai incearca si in spate la padurea mare in salcioara si stuful de catre Istria pina in canal Vinul poate il bem impreuna la Vadu unde sper sa ajung sezonul asta
Re: fazanulAsta e nasol..nu am caine inca...e pe vine....naiba m-a pus sa comand laica ruseasca...mai bine luam un brac ca toata lumea....da tot dau eu de ei si asa...ca am mai reusit...sunt antrenat..
tinta localizata
Re: fazanul[quote="cios29"]Asta e nasol..nu am caine inca...e pe vine....naiba m-a pus sa comand laica ruseasca...mai bine luam un brac ca toata lumea....da tot dau eu de ei si asa...ca am mai reusit...sunt antrenat.. [/quote]
Inseamna ca ai nas bun
Re: fazanulCum apreciati efectivele de fazani din teren anul acesta?
Sant mai multi sau mai putini decat anii trecuti? Macar fazani sa fie ca iepuri ioc. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: fazanul
Parca mai multi! In Delta am vazut ca sunt puzderie.
Re: fazanulFelicitari wachtelfeld !!! Mor de dorul unei vinatori la fazan!!!!
Mai bine o zi rea de vinatoare, decit una buna la serviciu!!!!!
Re: fazanul.....si fazani "proaspeti " de azi ,pe care chiar acum in momentul in care postez pozele nevasta-mea ii lucreaza cu ceva vin rosu ...
Re: fazanulDeci am impuscat si eu 4 in spate la padurice si prin stuf....i-am vazut de multe ori pe acolo...merge si fara caine daca stau gramada....cum i-am vazut eu ....cate 9-10 bucati......oricum o vanatoare foarte frumoasa la fazan...
tinta localizata
Re: fazanul[quote="cios29"] ...merge si fara caine daca stau gramada....quote]
E ca si cum ai spune ca ai mancat supa cu galuste fara galuste
Înapoi la Fazan , potarniche , turturica , in general vanat mic cu pene cu sau fara pasaj Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 6 vizitatori |
Publicitate
|