Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
fazanulModerator: Sly_Fox Re: fazanulPt. Dabo ,jos cu palaria ,deja este CAINE DE VANATOARE si inca nu are 2 ani !!!
Acu' sa mai pun si eu citeva poze ,din pacate nu sunt prea reusite ,dar asta e ....
Re: fazanulIar nu vad nici un fazan.
Re: fazanulPai nici n-ai cum.daca n-a mai ranit nimeni vreo gaina, ca s-o recupereze puiu. :win :
Re: fazanulultima mea iesire pe sezonul acesta de vanatoare la fazni: eu, grig, nasul meu[de vanatoare] costica rosu si marian[paznicul de fond]. treaba a stat cam asa:
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj. Vand carti de gramatica. E ieftine...
Re: fazanulNu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj. Vand carti de gramatica. E ieftine...
Re: fazanulsi ultimul 'pas' pe sezonul asta..
respect Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj. Vand carti de gramatica. E ieftine...
Re: fazanulDupa cum se vede..... na fost rau deloc! Felicitari!
E mai bine sa fi invins, acolo unde victoria e pagubitoare.(P-S).
Re: fazanulUltima poza(cea cu cei 4 in linie) este bestiala. Parca te si astepti sa vezi un cocos ridicandu-se.
Re: fazanuladevarat graiesti 'unchiule'.. intamplarea face ca asta a fost ultima goana si nu a sarit nimic dein ea; avea insa ramaturi ca la balamuc si te asteptai sa se ridice un coltos oricand din ea. paiele erau destul de inalte ca sa stea un 'ceva' prin ea culcat si tu sa nu-l vezi.
respect Vand carti de gramatica. E ieftine...
Re: fazanul
De ''ceva'' am dat eu sambata, la vanatoarea de fazani. Mergand cu cateaua Pamela, prin niste stufaris cautand fazani am dat nas in nas cu doi mistreti ''micuti'' la vreo 200 de kilograme. Dormeau pe culcus bagati sub stufaris, fara grija, iar daca nu era cateaua sa ii goneasca aproape sigur calcam pe ei. Stufarisul era asa de des incat ar fi fost greu sa ii vad de la distanta. Si cum aveam pe ambele tevi cartuse cu alica de 3 mm va dati seama ce chiloman ar fi iesit. Morala: Intotdeauna sa ai o pereche de pantaloni de rezerva, caci nu sti cand se ''uzeaza'' cei cu care esti imbracat, chiar daca esti la o relaxanta vanatoare de fazani. Vanatoarea la fazan poate dauna grav sanatatii. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: fazanulsimbata, la invitatia lui @john 2004,am facut o vinatoare deosebita la fazani,pe un fond al RNP.
o zi excelanta de vinatoare cu foarte mult vinat si rezultate pe masura. nu este pe lume placere mai mare.........
Re: fazanulNe-ai zapacit cu fazanii astia Nicule!
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: fazanulFrumoase tablouri,bravo baieti! In sfarsit au aparut si fazanii (multi) ca pana acum am vazut doar cainii in diverse pozitii de aret!Excelenta treaba,inca odata,felicitari!
Tragi,nu tragi...vremea... trece!!!
Re: fazanul@sly fox
daca dadeai de ei asa subit si in distanta mica si te speriai rau... .. important era sa stai cu arma in fata, cu teava in dreptul urechii[urechea porcului] ca sa i-ti mai revii... respect Vand carti de gramatica. E ieftine...
Re: fazanul@cross
Stai cat stai la dos,......si cand ieshi ,....iesi frate nu te joci! Super tare tablou! Felicitari trupei! E mai bine sa fi invins, acolo unde victoria e pagubitoare.(P-S).
Re: fazanulce sa mai zic....fara cuvinte...de admirat.....felicitari baieti!!!
numai bine...
Re: fazanul@mario
Am sa te rog sa postezi din nou pozele pentru ca nu apare nimic.Multumesc! Tragi,nu tragi...vremea... trece!!!
Re: fazanul
Am incercat de mai multe ori si nustiu dece nu apar, cum pot s-a fac?
Re: fazanul@maryo
Gasesti toate etapele aici : viewtopic.php?f=69&t=4478 Tragi,nu tragi...vremea... trece!!!
Re: fazanulCare a facut deschiderea la fazan? Eu am fost ieri, zi calduroasa, buruieni multe pe camp.
Cativa amici, 3 caini si buna dispozitie. Cainii ne-au scos din buruieni toti aricii pe care i-au gasit, cum naiba reuseau sa care in gura ghemotoacele de tepi, nu stiu. Am gasit si cativa fazani. La voi cum a fost? Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Înapoi la Fazan , potarniche , turturica , in general vanat mic cu pene cu sau fara pasaj Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 29 vizitatori |
Publicitate
|