Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Prepelita 2019Moderator: Sly_Fox
23 mesaje • Pagina 1 din 1
Prepelita 2019Salut pe toata lumea.
Dupa o lunga perioada de feiscuceala revin la patria muma... Cum stati cu iesirile la prepelite ? Ceva interesant ? Pe unde le-ati gasit ?
Re: Prepelita 2019Ieșiri după data de 15 august. Vedem atunci ce mai rămâne nearat și nediscuit. În ultimii ani nu prea au mai rămas miriști, după recoltare se bagă plugul imediat, nu mai rămâne miriște de grâu, de floare sau zone cu mohor. Greu de găsit un petec de teren propice pentru o învârteală cu câinele.
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Prepelita 2019Ooooo! Adica ii dai dracu cu facebucul lor?
Nasulie cu aratul, mama lor de latifundiari. Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Prepelita 2019Neata de la Glina nenea Ghinda....sa vii sa vezi copacii de la tine ce mari s-au facut.
Re: Prepelita 2019Asa e cu aratul si discuitul, 'tu-le muma lor.
Am gasit duminica pe o parloaga cu buruian mic de vreo 10 areturi...
Re: Prepelita 2019Pe unde mai gasiti miriste? Eu vad tractoarele la arat peste tot pe unde ma duce masina
Corruptissima re publica plurimae leges
Re: Prepelita 2019Pe camp, in general. La dracu cu carti o sa mai gasim!
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Prepelita 2019
Nici acolo ! Si daca se mai gasesc miristi sigur le vor ierbicida. Toţi îţi vor binele, nu-i lasa sa ti-l ia !
Re: Prepelita 2019Maine este Ziua cea mare!
Abia astept, desi nu prea am unde iesi! Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Maine?! E 14!
Ai dispensa de la Preafericitul.... @pipa....e ziua cea mare a meciului de dinainte. cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Re: Prepelita 2019Poate facea trimitere la concertul Metallica de pe Arena Nationala!!!
12/70, 12/76, 30.06, 9,3x62
Re: Prepelita 2019Paharnnica, pe Câmp Gradiste, mai degraba...
cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Re: Prepelita 2019Gasit, ies.
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Prepelita 2019Va urez tuturor un sezon cu experiente cat mai frumoase si sanatate voua cat si cainilor !
Multumesc, asemenea ! Toţi îţi vor binele, nu-i lasa sa ti-l ia !
Re: Prepelita 2019Asa cum se cuvine, da-i dracu pe aia de la metallica, am deschis sezonul.
Prepelita suficienta, tragatori mai spre cizma, caini( a se citi braci), dar si de vanatoare. Doua zile brici, cu stat pe camp si vanat. Sa mearga bine la toti! Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Prepelita 2019Am deschis si eu sezonul... Prepelite au fost, dar parca anul asta sunt mai fitoase (17 focuri am tras ). Intre orele 7 si 9 a fost foarte bine, temperatura, umezeala ok, dupa care s-a facut foarte cald si am terminat vanatoarea. A fost fain... Si saptamana viitoare va fi si mai fain, dupa ce fac o vizita la poligon...
Drumul spre casa vanatorul mic nu a mai rezistat... CZ USA Mallard 12/76,CZ 557 .30-06 S&B 4-16x,Viktor-deutsche drahthaar. https://www.pdfa.ro
Re: Prepelita 2019Terenul unde am vanat era inconjurat de canale (pe trei laturi) iar in partea cealalta floarea soarelui, loc ideal. Viktor (bracul german cu par sarmos) s-a comportat exceptional, la inceput mai nedisciplinat...
Era cu noi un vanator (avea el mai demult o Magyar Vizsla dar a murit) cu un brac german cu par sarmos de 3 luni!!! Bineinteles, nu prea avea treaba cu vanatoarea. Care este parerea voastra, pe la ce varsta este recomandat sa fi scos un caine la vanatoare? Eu prima data la 9 luni am scos pe Viktor la prepelite, cert este ca mergeam singur in alta parcela, nu impreuna cu ceilalti... CZ USA Mallard 12/76,CZ 557 .30-06 S&B 4-16x,Viktor-deutsche drahthaar. https://www.pdfa.ro
Re: Prepelita 2019Eu scot cateii la vanatoare de cind se pot tine dupa mine .Asta inseamna cam 3,5 luni .De prin 15 septembrie il voi scoate si pe cel care il am acum impteuna cu tatal lui .
Re: Prepelita 2019Prepelita din destul. La 2-3 zile bantui pe camp. Cocuta mea, spectacol.
Nu a mai iesit nimeni? O sa arunc si niste poze, mai incolo, sa le capat. Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Prepelita 2019Ba, saptamanal iesim (fiecare weekend), prepelite sunt. E uscat la noi...
CZ USA Mallard 12/76,CZ 557 .30-06 S&B 4-16x,Viktor-deutsche drahthaar. https://www.pdfa.ro
Re: Prepelita 2019Si eu, dar la doua zile. Sa nu daram cainele rau.
23 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Prepelita , sitarul si becatina Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori |
Publicitate
|