Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Moderatori: liviur, george_ciprian86 Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Deschid acest topic in ideea ca toti mebrii forumului pot vedea diferite echipamente de vanatoare pe care le-am achizitionat in ultima perioada.
Poate o sa vedem aici echipamente care nici nu stiam ca exista si care o sa vrem sa le cumparam si noi. Asadar, ce echipament v-ati cumparat saptama asta?
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Pai dane un exeplu!
E mai bine sa fi invins, acolo unde victoria e pagubitoare.(P-S).
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Pai eu nu mi-am cumparat nimic saptamana asta care sa aiba legatura cu vanatoarea asa ca nu pot da un exemplu.
Intrebarea din titlul topicului e pusa in asa fel incat sa fie tot timpul de actualitate. Sa putem expune pe forum oricand ultimele noastre achizitii. Nu trebuie sa fie neaparat ceva inedit. Poate nu m-am exprimat eu bine la inceput si s-a inteles gresit.
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ? pai nu neaparat de saptamana asta ,cred ca un accesoriu cumparat cu o luna in urma ,e la fel de bun de vazut
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?daca mi-am cumparat cartuse se pune ?
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Se pune ,dar zii ceva de ele :marca, mm, gramaj etc etc....
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?mai asteptati va rog inca cateva zile si va zic si io
Clau Hunter
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Din cauza crizei, s-au apucat americanii de reduceri, asa ca am luat asta cu $109.98
http://www.cabelas.com/cabelas/en/templ ... hasJS=true Si asta, ca nu aveam pentru a doua arma: http://www.cabelas.com/cabelas/en/templ ... 40008&rid=
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?750 de cartuse.
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?O pusca Webley&Sohn calibrul 12/2 cu tevi de 76 cm
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Si saptamana viitoare inca 60 daca ma primiste excelenta pe la el!
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?am cumparat 2 cutite de mici....si o pereche de sosete din neopren..
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Am cumparat o paleta de tenis de masa. Se pune?
MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Un bax de bere!( shtiu ca se pune!)
ps. se pune ursule ,titlul topicului, vad ca ne permite, asha ca am bagato si eu! E mai bine sa fi invins, acolo unde victoria e pagubitoare.(P-S).
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?am luat un brac de 8 luni
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?da ......ma bucur ca pot posta si io un mesaj pe acest topic ca DOAMNE de cand astept.
miam cumparat azi o arma Antonio Zoli cu luneta , geanta ( sau cutie cuio zice ) din plastic frumoasa cu 4 inchizatori tot A. Zoli, 2 tricouri , si doua sepci ,aceeasi marca . calibrul armei : 30 06 cu magazie de 5 gloante. ma batea gandul si la un cutit Muela da mno nam avut timp cum zicem la ZALAU adica bani,am zis ca e destul arma .da imi iau in vara. doamne ajuta PACE Clau Hunter
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?
Buna arma, s-o stapaniti sanatos si sa fie-ntr-un ceas bun. IJ 54 cal.12/70.
WINCHESTER SXR VULCAN cal.30.06. CZ 550 luxus cal 7x64.
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Un proiector de arma.
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?o bufnita de plastic de 50cm inaltime, un cutit Martini si 200 cartuse .410 cu alica de 3.1mm
Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Un lacat pentru tragaci.
Da bine cand vine controlul P.S. Uitam sa spun de Beretta ES 100 pe care am cumparat-o ca sa am la ce folosi lacatul.
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?De unde ai luat bufnita? La cartuse la Amis ajung abia saptamana ce vine!
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?colegu nu am spus ca am cumparat ceva din Romania
sunt trimise din USA de un prieten ;nu forumist. Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Asta am luat si eu luna trecuta, dar erau ambele la reducere, am dat 21 usd pe amandoua. Dupa cum apar cred ca nu ne-am pacalit cu ele. La umezeala le vedem. Oricum cu haina te-ai scos. "Decat sa dai pomana calicilor sambata, mai bine da ceva de baut mahmurilor, marta." I. Creanga
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Azi le-am luat de la posta.
Haina e super faina;usoara,fara zgomot,calduroasa,buzunare din belsug. Maine ma bag cu ea sub dush sa vad ce-i poate pielea
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Sa-ti pui si palarie si sosete de lana! Si poate ne arati si noua o poza din dush.
"Decat sa dai pomana calicilor sambata, mai bine da ceva de baut mahmurilor, marta." I. Creanga
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?saptamana aceasta am mai cumparat 2 cutide Muela si un rucsac....
numai bine
Sa inteleg ca vrei o poza cu mine doar cu geaca, sosetele si palaria
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Nu stiu daca se pune !!!
Saptamana asta am achizitionat o masina de scris "Mercedes Selecta", an de fabricatie 1934. Incearca nu sa fii un succes, ci sa fii o valoare.
Albert Einstein
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Mi-am luat in sfarsit Nissan-ul Pathfinder. Cunoscatorii n-au decat sa strambe din nas, dar mie chiar mi-a cazut cu tronc tractorasul. Si poate, cine stie, il trag vreodata pe Alin din noroi cand o fi el asa mai abtiguit de sa nu poata iesi singur. Sa vezi ce ma laud dupa aia
Asta e buna la tap,cred ca merge si la fazan.
Înapoi la Echipamente pentru vanatoare Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 20 vizitatori |
Publicitate
|