Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Moderatori: liviur, george_ciprian86 Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Salutare. Da mi mp cu nr de tel si le trimit WhatsApp.
R93 .243W & .300WM
F3 20/76
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?A venit Moș Nicolae!
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj. R93 .243W & .300WM
F3 20/76
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Te faci controlor de trafic aerian pe ruta de migrație a rațelor și gâștelor?
![]() Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Nu e chiar de saptamana aceasta dar abia de ieri l-am pus la treaba
![]() Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj. Corruptissima re publica plurimae leges
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Asta încerc!
![]() Am luat și un lanyard ca sa fie setul complet. R93 .243W & .300WM
F3 20/76
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Cateva trulock-uri (mai multe asa, vreo 5)... si o Columbia PHG sa nu ma mai doara capul cateva luni din sezon.
-------------------------------------
Holland and Holland - pure art...
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Cumparat mai demult dar abia acum a ajuns: Primos Trigger Stick Gen 3 Tall.
12/76 | .30-06 Springfield | .223 Remington | 16/70 | 7x64
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Un "iatagan" de la Soimu, numai bun de folosit la orice mai putin animale foarte mari
![]() Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj. Corruptissima re publica plurimae leges
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Mojo king mallard. L-am luat acum vreo 2 luni din state dar abia zilele trecute i-am dat de cap cu bateria.
Pt amatori dacă il cumpărați de pe alte meleaguri și trebuie sa zburați cu el (ca bagaj de hala nu ma refer la migrație ![]() Numai bine. Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj. R93 .243W & .300WM
F3 20/76
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Cu cati bani de la yankei, ne poti spune?
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Blaser R8 prof succes 3006. I-am facut reglajul in poligonul de la Pecica. Interesant, foarte interesant, placut impresionat de arma.
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?
Salut. 180$ a costat dracovenia (169$ + 9% taxa pt WA - ceva discount ce a primit cel care a cumparat-o pt mine de la BassPro). Numai bine. R93 .243W & .300WM
F3 20/76
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Ambele sunt pe drum
![]() Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj. 9mm-12/76-222 Rem-30.06
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Săptămâna trecută mi-am cumpărat prima arma: Marocchi Finn SD12, un Aimpoint H2 plus baza și un set de șocuri.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj. Cal 12, 9,3x62, 30-06
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Prima carabină, Benelli ARGO Comfortech 9,3x62 Rib.
Urmează reglajul punctului roșu. Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj. Cal 12, 9,3x62, 30-06
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Pentru ca nu mai aveam rabdare, am ajuns in weekend pe la Amis la Pitesti si am luat un costum Deerhunter Muflon Light, de care sunt extrem de incantat. Arata bine, materialele si croiala sunt de calitate, ma simt foarte confortabil in el si pana acum a facut fata cu brio conditiilor extraordinar de grele de pe hol si din living.
![]() Sunt multumit de achizitie, pe la toamna probabil o sa iau si versiunea lui mai groasa, pentru iarna. Beretta 686 Silver Pigeon I 12/76
Sako 85 Bavarian 7x64
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Ma laud cu arma lui fimiu.
https://youtu.be/a0mPG2XC9ZA Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Frumos! Vanat in catare!
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?În primul rând este un lucru bun că fiul tău merge la vânătoare sau poligon. Tinerii de astăzi sunt cu căștile în urechi, ochii în telefoane și atât. Pe stradă, la școală, la magazin, în parc, oriunde, doar acest peisaj este întâlnit, căști și telefoane, de parcă aceste accesorii au devenit parte din anatomia umană. Nu o oră, nu două, tot timpul! Deja peisajul este unul dezolant!
Am văzut tineri care au intrat în panică atunci când au rămas fără semnal la telefoan sau fără net. Termenul de vânătoare le este complet străin și sunt de obicei indiferenți față de acest domeniu. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Ha.casti are si el dar suparate din piele le foloseste la munca.(regia,sunetul,filmarea din videoclip el le face).
Acum de o saptamana le tine si pe strada cu muzica. ca e pieton. Arme mai are cateva dar asta e ultima achizitie. Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Frumoasă armă și mai ales montajul la videoclip
![]() În ziua de azi dacă te vede vreun adolescent că te uiți așa împrejur și nu ai ochii beliți in telefon, zice că " n-ai toată țigla pe casă " ![]() 12, 16, 9mm, .30-06
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?A mai aterizat ceva în dulap
![]() Erma Werke M1 Mod.EGM 1 , cal.22 lr Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj. 12, 16, 9mm, .30-06
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?![]() Te-ai țicnit de-a binelea! Fă și curs de armurier și lasă dracului bucătăria!!! ![]() Când ai vreme dă un semn pe uațap. Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Cred că da! Sper să nu! ![]() Nu las bucătăria că îmi place să fac oamenii fericiți cu mâncarea, dar cursul de armurier sigur îl fac peste câțiva ani. ![]() Mai sunt 3 pe listă și gata am terminat! Sper! ![]() Asta în .22 lr m-am hotărât acum vreo 2 săptămâni, am fost la poligon cu pistolul, am închiriat un Anschutz cal. 22 lr și mi s-a părut foarte distractiv. De fapt vreau un CZ 457 dar până o iau găuresc cu asta. E și semi ![]() 12, 16, 9mm, .30-06
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?O fi bună chemătoarea asta și la șacal?
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj. 12, 16, 9mm, .30-06
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Stoc de muniție în caz de necesitate
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj. 12, 16, 9mm, .30-06
Le ai luat degeaba.... Austria nu primeste afgani. cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?![]() Nu doar pentru asta, dar și pentru la vânătoare, în cazuri(speciale) în care un animal este rănit, să nu mai trag cu carabina. 12, 16, 9mm, .30-06
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Nu am rezistat tentatiei cand am vazut reducerea(de la 1300 la 700lei), si mi.am luat un binoclu Solognac 8x56. Vede fain noaptea in comparatie cu un alt Solognac 8x42. Inca mai este promotia daca sunt doritori.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Bardă de poznar!
![]() Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj. 12, 16, 9mm, .30-06
Înapoi la Echipamente pentru vanatoare Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 8 vizitatori |
Publicitate
|