Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Moderatori: liviur, george_ciprian86 Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Un Docter III 3,5 si sitemul de prindere.
http://www.browe-inc.com/products/DOCTERsight-III.html http://www.browe-inc.com/products/Amerc ... Mount.html
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Un bong!
![]() Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Mi-am luat pentru vanatoare un Feroza din '92, 1.6i in stare excelenta! O conduc de o zi si sunt foarte incantat de ea!
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Felicitari! Capabila scula!
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Nu e chiar sa saptaman asta dar merge
![]() O replica Colt 1911 in 22lr...o placere la tras ![]() Membru ANDA
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Cum se mai rasfata unii cu ''delicatese''.
![]() Ma tot uit dupa pozele alea cu drilling-ul, dar nu le vad. ![]() ![]() Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Nu le vezi pt ca e la Katalin..noul proprietar
Membru ANDA
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Multisound 24, cu dedicație pt rate, gaste si combatere. Mulțumesc @adrian_ppp
Toţi îţi vor binele, nu-i lasa sa ti-l ia !
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Super ! Sa incerci cotofana cu multisound-ul...Efect garantat !!!
Membru ANDA
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?
Care e pt cotofana ?? La iepure ranit ai incercat-o ?? Toţi îţi vor binele, nu-i lasa sa ti-l ia !
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Am incercat-o dar in toiul verii. 3 iesiri si nu a iesit nici una dar nu cred ca din cauza multisoundului. Era vegetatie foarte mare si caldura insuportabila. O mai incerc in toamna. Nu stiu care e cotofana pe chmatoarea ta. La mine e B8 parca
Membru ANDA
Efect garantat....pentru ce?
![]() ![]()
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Pentru masina de vanatoare mi-am luat statie midland alan 42!
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Epagneu breton mascul.
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Sa il stapanesti sanatos si sa te bucuri in compania lui. Un caine este mai mult decat un ajutor la vanatoare, este un camarad, un prieten pe care te poti baza oricand.
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Multumesc!
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Mi-am completat setul de atrape cu una zburatoare.
A facut deja victime. http://www.cabelas.com/product/Hunting/ ... t104459580
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Felicitari pentru ochizitie, un utilaj foarte bun in teren.
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Felicitari pentru "fier"!!!
Eu sunt in perioada de economisire si pendulez intre feroza si vitara, banuiesc ca si tu ai facut la fel... Poate ma ajuti si pe mine cu cateva motive pozitive/negative pe care sa le am in vedere inainte de achizitie.
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Pur si simplu imi place mai mult Feroza
Cel mai intalnit motiv la cei ce aleg feroza, si nu e nici o greseala din cate am vazut ![]() Inca odata iti urez sa ai parte de ea si sa te duca unde iti doreste inima si gandul ![]()
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?3 cutii hammerhead. Cu ce mai am sper sa ajunga pana la Anul nou.
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Să o porți sănătos și să-ți aducă satisfacții! A mea ajunge mâine
![]() ... and you’ll know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee...
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Nu este nimic cu acciza,nu se plateste nimic,cel putin asa am facut eu,am scapat de accize.
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Ce arma ati comandat?Multumesc frumos,la fel si dumneavoastra sa o stapaniti sanatos si mult vanat in catare.
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?A venit azi: Winchester SX3 Field Black Shadow 12/76 76 cm
... and you’ll know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee...
Înapoi la Echipamente pentru vanatoare Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 9 vizitatori |
Publicitate
|