Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
cutite Soimosan CristianModeratori: liviur, george_ciprian86 Re: cutite Soimosan Cristianintre timp, si cateva mai ieftine
Otel inalt aliat Sleipner de la suedezii Uddeholm ( otel menit sa inlocuiasca depasitul D2) Duritate 62-63 HRC grosime 4,5 mm si 14,5 cm lungime lama Manere Corian. si ceva mai mici din otel austriac N690Co (un otel inoxidabil special pentru cutite, foarte apreciat), calite la 61 HRC manere din corian si lemn finisate prin sablare sau tratare cu acid
Re: cutite Soimosan Cristianmi-au tras-o mizerabilii de la Photobuket....
Ma rog, am finalizat primelecutite din noul otel CPM REX121 ( duritate de 71 HRC) ACOPEIRTE CU CERAKOTE. https://www.crucible.com/eselector/prod ... pm121.html Otelul este incredibil, cu 10%vanadis si 10% wolfram, este un otel caruia dupa calire nu mai poti sa ii faci nimic prin abraziune,nici poveste sa poti sa il slefuiesti. Problema acestui otel este ca rugineste. Problema rezolvata Am acoperit lamele cu Cerakote Elite. https://www.cerakoteguncoatings.com/testing/ Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Re: cutite Soimosan Cristian
multumsc! Sunt euforic..... numa asteptam sa arate aparatul 71HRC. Chiar ca a fost surpriza! Hai la stand sa vezi teste
Vine baiatu...ca de asta nu am! cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Re: cutite Soimosan CristianFain tare tratamentul asta cu Cerakote Elite.
Am vazut ca merge si la arme. Ai incercat? Nu fi victimă. Nu fi nici criminal. Dar mai cu seamă nu fi spectator.
Re: cutite Soimosan CristianD-l @GEO - ai intrat si tu cu picioarele in acest forum.
Nu conteaza, da-i viteza! Inainte de a posta pe forum, la fel ca si atunci cand intri in casa unui strain , te prezinti, sunt .... de acolo... imi place sau nu ce am gasit pe acest forum rasfoind topicurile .....s.a.m.d Deci - o prezentare ar fi de bun augur , la sectiunea prezentari nu sa strici topicul d-lui Soimosan! si apoi postari cat mai de actualitate. Numai bine!
Mare e gradina ..... Nu ne dezmintim. Deloc. "D-l @GEO se oftica din cauza de bun simt al unora" D-le @GEO53 ai dat o replica sau ai facut o observatie la o postare din 23 Iun 2013, 23:11, a unui coleg , respectiv @violiv adica o postare de 5 ani si cateva luni MACAR , daca ai fi avut bun simt sa te repliezi in ale scrisului era ok. Dar nuuuuu tu "batman, batman!" Pacat! MODERATORII SA STEARGA MESAJELE NEAVENITE DIN ACEST TOPIC!
++ Corruptissima re publica plurimae leges
Re: cutite Soimosan CristianDrum bun!
Suparatul ne-a parasit, definitiv!
Re: cutite Soimosan CristianCate cutite ai de la Cristian, si ce te-a nemulțumit la ele? Dacă tot compari nivelul cu al celor "De afara"...
Nu fi victimă. Nu fi nici criminal. Dar mai cu seamă nu fi spectator.
Re: cutite Soimosan CristianSe raspunde cu argumente unui om civilizat si care citeste mai intai regulamentul acestui forum inainte de a lua la stanga pe unul din membrii. Cristian soimosan e un om cu care multi de aici se cunosc personal si de la care mai multi au deja lame. Vine un anonimuspulifrici53 cu 2 mesaje in total si incepe sa dea lectii. Si mai vrei si argumente?
incepe sa se vada ceva ceva. Esti suparat ca nu ti-a facut pe comanda un anume obiect, e ok. Dar sa te apuci asa de intrat pe tibie si aiurind una alta, nu e
numai pentru asta si meriti un sut in fund Corruptissima re publica plurimae leges
Re: cutite Soimosan CristianDeci
vio bate câmpii, soimu cere banii aiurea pe stifturi, ceilalți meșteri români sânt de cacat ca de altfel întreagă nație care e vestita că e de cacat, colegii s-au luat de tine pentru că sunt habarnisti sau, hai sa zicem odaia dreapta, prea proști pentru a te intelege și, Doamne Ferește!, combate! Am totuși o nelamurire: Coaie, putem să Te atingem?!?
Re: cutite Soimosan Cristian*oaie nu te mai aude, ne-a parasit!
cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Re: cutite Soimosan CristianDe la o vremea n-au unii ce face si vin p-acilea ca Tugurlan in poiana lui Iocan, sa se ia de noi. De ce n-or incerca la partide sau la ambasade, nu stiu! Acolo baremi asta se face pe bani...
Am remarcat si eu inflatia asta de idioti....zici ca e stupul cu miere! cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Re: cutite Soimosan CristianCam cu directie imbecilii astia,prea cu directie ca sa fie doar o coincidenta.Cat despre lucrarile Soimului am apucat sa vad cateva si m-am lamurit,musai sa ai cateva pe care sa le admiri la gura sobei,langa un pahar de vin rosu,intr-o seara cand urla viscolul afara.
este in noi
Înapoi la Echipamente pentru vanatoare Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 13 vizitatori |
Publicitate
|