Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Moderatori: liviur, george_ciprian86 Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Acum plec la gaurit cartoane!!! De o saptamana astept permisul de arma de la IGP.!
Numai bine R93 .243W & .300WM
F3 20/76
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Are cineva aceasta carte - "Shorebirds of the Northern Hemisphere" ?
Tot pe Amazon am dat de ea dar nu prea stiu daca isi face banii, si as fi vrut o parere, in afara review-urilor de acolo. ![]() Numai bine. R93 .243W & .300WM
F3 20/76
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Nu o am! Personal sunt concentrat aproape 98% pe speciile europene, caz in care ghidul pe care il ai si tu imi e suficient.
Peste vre-o cativa ani insa, am de gand sa ma extind la speciile de pe alte continente caz in care va trebui sa fac cumparaturi serioase. ![]() Daca cumva cumperi cartea, baga-i un review ca nu strica. I DON'T NEED SEX! The state screws me everyday
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Doar ce am facut comanda! Saptamana viitoare revin cu ceva photos si un review.
Numai bine. R93 .243W & .300WM
F3 20/76
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?O luneta Hawke Endurance 3,5-10x50, cu tul de 1', cu multumiri dlui.Radu Bichis. Am montat-o deja pe rusoaica (ij-ul 18 mn, cal.243win.) si urmeaza sa o reglez cat de curand. Sper sa reziste pe acest calibru, ca de altfel arata bine, si optica mi se pare O.K. la pretul platit. Uite si cateva poze :
[IMG=http://img210.imageshack.us/img210/6779/dscf0074k.jpg][/IMG] Uploaded with ImageShack.us Nu mai reusesc sa incarc nici o alta fotografie ![]() Respect.
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Luneta ca luneta, da' papucii de casa is cei mai tari, dupa parerea mea!
![]() Felicitari oricum! I DON'T NEED SEX! The state screws me everyday
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?
Adevarul e ca ma chinuiam sa prind cat mai bine arma in obiectiv, asa ca nu mi-am dat seama ca intra si papucii. Oricum, si astia sunt relativ noi, cumparati de la targul de sf.Parascheva, ![]()
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?E de saptamana trecuta, insa " merge " : un dublu express FAIR Prestige, 9,3x74R de la Novarm.
Astia su nt papuci sfintiti la cate soboare s-au perindat prin zona in acele zile. ![]()
Garantat 100%, ![]()
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Luneta Hawke Endurance 30 1,5-6x42 montata pe Zastava M70 cal. 30.06.
Multumesc Tranan ! ![]() Membru ANDA
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?O luneta Hawke Endurance 2,5 10 x56 Ir
Multumesc George !!! http://img838.imageshack.us/g/pb091568.jpg/
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Salutare. Vineri am achizitionat si eu o MP 153 de la Baikal, camera de 76 cu pat si pana de polimer. A venit cu 5 choke-uri, si i-am pus o catare din fibra optica. Ieri i-am facut safteaua la iepuri unde am si reusit primul meu urecheat
![]()
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Felicitari pentru achizitie. Cred ca o sa fi foarte multumit de alegerea facuta. Catare plina !
Membru ANDA
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Multam fain,
![]()
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Corzi la arc! Aseara am vazut cca 50 mistreti, dar nu in distanta optima. Pentru sageata! De pocnitoare da!
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Un vis mai vechi s-a implinit: Un Castel.Multumesc Aghiuta pentru sprijinul moral
![]() Cu stima
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Să-l stăpâneşti sănătos ![]() Când venim aducem vuvuzela sau dăm telefon ![]() La tăţi ni-i greu; da nu la tăţi la fel !;
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Un dulap de arme pentru 4 pusti. Fabricatie Uzina Mecanica Valcea. Super calitate
Membru ANDA
Sa te bucuri de el si de tot ce se va "comite" acolo ![]()
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Nu face parte din echipamente de vanatoare.
Un Harley Davidson, Sportster 883, nou-nout. Intr-adevar, Mos Craciun exista! Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Frumoasa scula. S-o stapanesti sanatos si fara evenimente.
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Superb motor...ce capacitate? Pretu' e confidential? Macar sa stiu daca e realist visu' sa am si eu una
Membru ANDA
Nu cat kk a mancat Ghinda ![]() ![]() ![]() Bravo Mugurache, chiar exista Mos Craciun si uneori vine calare pe o sticla de Jack ![]() wild wild...est
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Daca l-ai castigat la concursul cu Jack,,,,,,,,,,FELICITARI!!!!!!!!!!!
Si la munte si la mare Ceva tare-ntre picioare... Sportster 883! S-o calaresti sanatos Mugurele! Sarbatori Fericite!
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?Multumesc! O sa deschid topic nou cu castigate! Pentru voi. Am cumparat alcooale ca se poate pune la cumparaturi si motorul!
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Ce v-ati mai cumparat saptamana asta ?O bracuta cu par scurt in varsta de 2 luni. Se pune?
![]() ![]() Membru ANDA
Înapoi la Echipamente pentru vanatoare Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: MSNbot Media şi 9 vizitatori |
Publicitate
|