lama damasteel (Odin) 12,5 cm lungime si 4 mm grosime profil romboidal
maner rat tang alama, os camila, corn cerb, si cocobolo
![Imagine](http://i1095.photobucket.com/albums/i478/Cristian_Soimosan/Cristian_Soimosan044/DSCF0656_zps5mndjp4a.jpg)
![Imagine](http://i1095.photobucket.com/albums/i478/Cristian_Soimosan/Cristian_Soimosan044/DSCF0653_zps1wupfi0g.jpg)
cutite Soimosan CristianModeratori: liviur, george_ciprian86 Re: cutite Soimosan Cristianclientul dorea ceva in genul
https://store.blaser.de/detail/index/sArticle/176 dar sa fie lama mai lunga si maner din corn de cerb, dar sa ramana otelul damasteel. Nu mi-a placut forma, asa ca am facut ceva "in genul" dar destul de diferit totusi. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Re: cutite Soimosan CristianCristi, multumesc mult de cutit, promptitudine, etc.!
A placut mult la destinatar! Sa iti zic cum a fost la fancourier. Sarumana, am un pachet! Ea: Numele va rog! Eu: Zic numele. Ea: Nu va gasesc. Aveti sms? Nr. awb? Eu: Da. Si ii dau awb. Ea: V-am gasit. Eu: Si dupa nume de ce nu? Ea: Pai aici la destinatar scrie Dl. Ghinda! Am busit in ras! Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: cutite Soimosan Cristian
![]() ![]()
1. am facut coletul pe viteza...si sa vezi dracia dracului, nu era nici un nume trecut in nici un mail sau mesaj de la tine 2. dupa nume mai sunt posibile cofuzii, dar numai unul este dl Ghinda ![]()
Re: cutite Soimosan CristianSa vezi autorizatie de vanatoare cu Carlos, Ghinda, Mav, etc....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ori alta data, cum sa ii demonstrezi unei persoane ca Mav nu e numele din buletin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------------------------
Holland and Holland - pure art...
Re: cutite Soimosan CristianCa sa fin on topic(Ghinda), dar pe langa!
![]() Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj. Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
![]() ![]() ![]() ![]()
Re: cutite Soimosan CristianSoimule,
Cat e bijuteria asta ? Pe p.m . te rog . Multumesc. 5,6,.22, 223,6,5 CM, 30.06, .338LM ,9,3, .357 , .38. .45, !
Re: cutite Soimosan CristianDupa doua discutii telefonice si doua zile la standul lu' Soimu' la probat live, uimit de diferenta dintre ceea ce place la ochi si ceea ce place la mana si un pic suparat ca ceea ce am concluzionat ca doream nu se putea face nici intr-un viitor departat, uitati-va un pic ce voia Soimu' sa pastreze pentru el, fix cutitul meu
![]() Felicitari maestre, ai facut un om, un vanator, sa se bucure ca un copil ![]() Multumesc ! Duras K390 lemn stabilizat: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Re: cutite Soimosan Cristianfrumos.
cate bucati ai facut din acest ultim model? da-mi te rog un mesaj privat cu pretul, daca nu vrei sa il postezi aici. -------------------------------------
Holland and Holland - pure art...
multumesc, dar e unicat si este vandut deja ce vand...pun la sectiunea targ ![]() asta nu e vandut dar nu are nici teaca.... nuil pun la vanzare inca ![]() lama damasteel 12,5 cm lungime si 4 mm grosime 63 HRC maner corn de cerb putin lucrat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Înapoi la Echipamente pentru vanatoare Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 43 vizitatori |
Publicitate
|