Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Trepied din magazin sau custom.Moderatori: liviur, george_ciprian86
35 mesaje • Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: Trepied din magazin sau custom.@popaliviu am văzut cateva modele din carbon însă am o reținere în privința carbonului. Adă cum am mai văzut paturi de armă din carbon sparte sau rupte chiar care au suferit șocuri mecanice. Același lucru cred ca este posibil sa se întâmple și la un trepied iar câștigul ca greutate la un trepied este de 400-500 grame între unul din carbon și unul din aluminiu. Multumesc oricum pentru sugestie.
Re: Trepied din magazin sau custom.Salut,
tripod sau nu - asta-i intrebarea Am incercat a folosi asa ceva la pinda la vulpe/tap cu stand pe teren - nu m-am inteles bine cu conceptul si drept urmare am ramas pe bipod - Atlas pt culcat, Primos Polecat pt sezut/genunchi. Am tras pe asa ceva - Rekon Shooting Tripod - o piesa impresionanta, Mark Ripley (260rips) foloseste asa cava, are si un review https://www.youtube.com/watch?v=U7mwonbB13Y, ghid utilizare https://www.youtube.com/watch?v=HPyJ5rvpIIA&t=2s /ktlm
Re: Trepied din magazin sau custom.Uite asa ceva.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Re: Trepied din magazin sau custom.Din ăla am și eu, Primos parcă îi zice. Ăla din dreapta cu un singur punct de sprijin al armei. Nu l-am folosit niciodată, că nu am avut ocazia .
Dar este foarte bine făcut. Picioarele se mișcă foarte lin, individual, și poți să îl desfășori pe suprafețe stâncoase și foarte accidentate. Dacă e o piatră mare în față unde vrei să îl fixezi, îi dai drumul din "trăgaci" și piciorul din față rămâne pe piatră și celelalte coboară. Sigur au mai mulți dintre voi și știți ce mă chinui să explic 12, 16, 9mm, .30-06
Re: Trepied din magazin sau custom.Si eu am unul din asta, plus unul cum am trimis mai sus. Capul rotativ se demonteaza si poti sa montezi piesa din stinga. Nu-i asa scumpa.
35 mesaje • Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Echipamente pentru vanatoare Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 17 vizitatori |
Publicitate
|