Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Inmultire in captivitateModeratori: Ghinda, goshawkrst, Peregrinus, Sly_Fox Re: Inmultire in captivitate ( sezon 2012 )cum pot sa adaug si eu o fotografie?
Re: Inmultire in captivitate ( sezon 2012 )Trebe sa iti faci cont pe photobuchet, adaugi poza acolo si copiezi codul aici
Re: Inmultire in captivitate ( sezon 2012 )as vrea sa pun un video cand am inceput sa dresez vinderelul http://s1077.photobucket.com/albums/w48 ... G_0904.mp4
si casca pe care am confectionato, dar care nu a iesit foarte minunat http://i1077.photobucket.com/albums/w48 ... G_0595.jpg
Re: Inmultire in captivitate ( sezon 2012 )Buna 1axel1,
ai aici toate informatiile referitoare la postarea unei fotografii : viewtopic.php?f=120&t=9459 Andrei.
Re: Inmultire in captivitate ( sezon 2012 )Multumesc andrei ,dar nu am postat bine ce am postat?
merge si asa , dar urmareste si aplica intocmai explicatiile de pe link ... Andrei .
Re: Inmultire in captivitate ( sezon 2012 )pe bune ? atata costa un uliu?
Mesaj moderat ! - pt. protectia pasarilor de prada autohtone din tara nu discutam pe forum despre preturi , dresaj special precum si despre locuri de cuibarit al acestora ! Andrei .
un link in care s-au stabilit citeva reguli speciale si obligatorii de postare pe acest forum : viewtopic.php?f=34&t=2583&start=0 Andrei .
Re: Inmultire in captivitate ( sezon 2012 )scuze ca nu am citit inainte,
Mersi andrei.
Re: Inmultire in captivitate ( sezon 2012 )Buna ... sunt Flavius ,
Sergiu as vrea sa vorbesc putin cu tine, in particular despre niste idei si punerea lor in practica. ..imi lasi te rog o adresa de mail, facebook sau orcice alt mijloc de contact.. mss mult
Re: Inmultire in captivitate ( sezon 2012 )Buna Flavius,
ma poti contacta pe aici pe privat sau pe FB ( sergio tiberius robu ). Numai bine ! Sergiu...
Re: Inmultire in captivitate ( sezon 2012 )Mss ti-am dat add pe facebook ..unde stai in Cataluña?
Re: Inmultire in captivitate ( sezon 2012 )Langa Girona in Lloret de Mar.
Pe AP7 directie Franta, la iesirea no.8 ( Lloret de Mar, Platja de Oro, Vidreres )..... Locuiesti in Tarragona ??? Sergiu...
Re: Inmultire in captivitate ( sezon 2012 )Salut ! Aici v-a las cateva poze cu o noua pereche ce am format anul asta, si sper ca in viitorul apropiat sa inceapa sezonul de inmultire.
Sunt Barbary puri ( falco pelegrinoides ). Femela nascuta in Anglia, din linia lui Martin Jones, a vinat 7 ani in aeroport in pest control si acum am cumparat-o pentru reprodus. Masculul dintr-o crescatorie din Dubai, importat in Spania de pui, si zburat 5 ani la porumbei si potarnichi rosii. La fel cumparat acum si oprit pentru reprodus. Sergiu...
Re: Inmultire in captivitate ( sezon 2012 )Frumosi soimi Sergiule ! sa speram ca la anul o sa functioneze cu inmultirea acestora in captivitate si sa fie si interesati de acestia in tara !
Andrei .
Re: Inmultire in captivitate ( sezon 2012 )salut de unde asi utea sa imi cumpar si eu un pui de soim si cit mar costa?
Re: Inmultire in captivitate ( sezon 2012 )internetul e plin de oferte, preturi nu se discuta pe forum dar ca sa nu arunci banii pe geam cred ca ar trebui sa inveti sa ingrijesti o pasare de prada mai intai. scuze dar nu e rautate ci pur si simplu sfat. daca crezi ca stii deja si te simti in stare atunci imi retrag cuvintele.
sanatate
Re: Inmultire in captivitate ( sezon 2012 )Internetul e plin de oferte, dar si eu sunt de acord cu Erwin.
La fel trebuie sa renovez postul, incepem din nou sezonul de inmultire, de data asta mai multe perechi ! Sergiu...
Re: Inmultire in captivitate ( sezon 2012 )Buna Sergiu ,
frumoasa pereche de soimi , iti doresc mult noroc cu ea intr-un viitor cit mai apropiat ! Poate incerci sa descrii doar in linii mari ( motive cunoscute ) desfasurarea unui eventual clocit de succes al perechii ?! Andrei .
Re: Inmultire in captivitate ( sezon 2012 )Ok Andrei, de moment asteptam prima tura de oua, inca este frig pe aici.
Femela de barbary vine de la Martin Jones (Uk), de la una dintre cele mai batrane perechi ale lui, care din pacate in final au fost separati. Aveau in jur la 18 ani cand au scos aceasta femela, din ultima tura, dupa care au separat perechea. Masculul vine din Dubai, o linie de sange diferita de cele disponibile in crescatoriile Europene. Dupa cum probabil stii, la ora actuala sunt vreo 4 linii de barbary in Europa, cei 4 crescatori cunoscuti ce au amestecat pasarile intre ei. Sergiu...
Re: Inmultire in captivitate ( sezon 2012 )Buna Sergiu ,
deci daca crezi ca o sa functioneze perechea propun sa deschizi un topic nou si ne tii la curent asa mai in mare ... cu noutatile , fotografii etc , bineinteles doar daca iti face placere ! Andrei .
Re: Inmultire in captivitate ( sezon 2012 )Salut Andrei.
Au inceput Aplomazii, azi cu primul ou din prima tura. O sa te tin la curent ! Numai bine ! Sergiu... Sergiu...
Re: Inmultire in captivitate ( sezon 2012 )O.K - asteptam !
Andrei .
Re: Inmultire in captivitate ( sezon 2012 )alutari.
Anul asta ca de obicei primul pasare care a depus oua a fost haris, dupaia soim sudic, hibriz 3/4 polar x sacru,astep pt sacri (sunt tiner) si vinderel american. Perechie de haris a depus 4 oua dar a iesit numai un pui. Perechia asta face incubatia singura si de obicei era iese tot oua... Perechie de sudic a facut prima ponta dde 3 oua, tots 3 eran fertilizat si noapte trecuta sa nascut primul doi pui, astep al treilea! ¡¡¡FA-TE MEMBRU!!!
www.asociatiaperegrinus.ro/
Re: Inmultire in captivitate ( sezon 2012 )felicitari dani.
Re: Inmultire in captivitate ( sezon 2012 )Bravo Dani,
Sper sa fie tot mai bine in continuare!!
Re: Inmultire in captivitate ( sezon 2012 )Salut Dani, Felicitari ! Ti-am raspuns si la privat
In cateva zile o sa pun ceva poze sa actualizez, de moment lasam linistiti sa completeze ponta. Incubatoarele deja se ventileaza. Succes !!! Sergiu.... Sergiu...
Înapoi la Vanatoarea cu pasari de prada Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 5 vizitatori |
Publicitate
|