Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Delta la Chilia
149 mesaje • Pagina 3 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Explicatii la poze,al doile set postat de Cretzu:Pozele 1 si2 sunt facute cum am ajuns si am intrat in casa.In a doua de la stanga la dreapta:Pace ,Amis,Cretzu si Ave.
Poza 3 -o stiuca de 3,5 Kg,tinuta mai catre obiectiv (sa para mai mare ) Poza 4 -Una din specialitatile casei:" prospatura" pe plita,udata cu vin de Chilia Poza 5-Alta specialitate-biban flambat cu palinca Poza 6-Tablou de vanatoare -pentru cei "slabi de inger" Poza 7-Cretzu cu stiuci-Una aportata de Tasha Poza 8-Jon,Ave si fratele lui Jon-Negociau cu Ave "capturarea" unor pesti contra palinca Poza9-10-Casa si Vanea-"Dubleu"postat de Cretzu din 2 motive:ori gustase din vinul de la Chilia si era "aripat" ori i se aburisera ochelarii Ave aceia cu milioanele erau o specie de Porumbei salbatici.Se numesc Porumbei gulerati sau popesti (columba palumbus)
Am citit si eu topicul de la cap la coada.
Din relatari se desprinde de departe senzatia de bucurie si entuziasm. Asta inseamna pentru mine o vanatoare reusita. Imi pare rau ca nu am stiut si eu de escapada. De fapt, nici nu aveam cum sa merg, asa ca mai bine ca n-am stiut. Ce bine-o fi sa poti pleca de acasa 8 zile... poate 3-4 as putea sa rup si eu, dar 8 e deja un vis prea frumos! Daca se mai organizeaza ceva de genul asta, sunt si eu interesat. Bineinteles daca lista e deschisa...
Cretzu,mesajele erau pt.cei se vor sa mearga la Chilia -Wach... si Geoapis-lor le-am trimis.Cand am sa-ti zic ceva te sun Lista este deschisa Catalin.Singura problema este un 4x4.La a mea i s-a rupt o planetara.De ce oare Salutare.
Poza 5-Pace (cu un pic de mov )si eu Poza 6-7-Casa si beciul Poza 8-Un tuci cu vanat,unul cu peste Poza 9-Asteptand sa vina tractorul... Poza 10-Dupa ce a plecat jon cu Iki,Tasha si-a luat rolul in serios Ultima oară modificat de amis pe 05 Noi 2006, 11:22, modificat de 6 ori în total.
@amis
Misto poze - chiar am devenit nostalgic - am vanat ceva vreme prin Stipoc si parca mi-e dor de locurile astea . Anul asta nu ma vad plecind iarasi in Delta , dar la anul daca om fi sanatosi poate merg si eu cu voi ( daca ma luati .. ) .
pozele astea postate de voi sunt precum picatura chinezeasca(cate putin in fiecare zi dar te omoara sigur):) ;oricum sunt f misto .
Daca mai mergeti in perioada urmatoare si nu va deranjeaza un invatacel ,as fi si eu amator. "tragi cu pusca si ...ia foc"
Asai, asai... la mine au pus capac cu bibanii de pe plita. Stafie Ionut
Pentru urmatoarea iesire am comandat un cos cu raci Atunci sa vedeti...Oricine este binevenit la mine( Eu vb. ca si gazda),acum nu putem merge mai multi de 6-7 fiind limitate locurile de dormit.Din pacate mi s-a rupt o planetara.Daca are cineva un 4x4 putem plecva oricand.Cu stima.
Daca am timp, la sfarsitul saptamanii viitoare incercam ceva. Depind si de un prieten care are un 4x4. Mai vorbim pana atunci.
E greu nene , e greu ! Nu stiu cum sa ma mai impart !
Am fost 2 zile la cursuri , maine merg la gasca , de luni am o autorizatie pt selectie caprior femela , autorizatie pt trofeu cerb lopatar, sambata si duminica la mistret etc etc Tre' sa fac si schimbul 3 , ca nu mai reusesc !
Amis!!!!!
mai un pic si incep sa pling dar din pacate trebuie sa merg in directia opusa o sa-mi fie dor de voi. Jon 2004 cum am putea noi sa te ajutam? cu atata treaba!!! mai imparte si la prieteni cu siguranta te vor ajuta!
Jon,cu atata "treaba" se duce naibi fauna cinegetica Ia faceti fratilor o socoteala:Numai cati suntem pe forum daca am pusca,cat Jon,unde ajungem La peste se zice:prinde-l si da-i drumu La vanatoare cum se traduce asta Da pe langa, sau chife,sau...sa nu fim rautaciosi:Bafta,Succes si mult Noroc
Diana,suntem cu gandul alaturi de tine.Profita din plin de bursa de care beneficiezi.Promit ca daca obtii rezultate maxime ai o surpriza din partea noastra.Timpul trece oricum,iar Padova (?),nu este asa departe.Sa auzim de bine. Scuzati off topicul.
Nu este cazul.Suntem prieteni si nu suntem superstitiosi Sunt numai urari amicale.De asemenea si tie Marius din partea noastra
V-am tot invitat.Nu vreti ,nu vreti.Marti sunt la Chilia.ma asteapta o saptamana de relaxare si rasfat.Sa nu va para rau, asta-i viata Daca totusi indrazneste cineva,s-o mai gasi in plus o duzina de raci ,un bol de bors,o portie de malasolca,un stop de palinca,o ulcica cu vin si un cotlon dupa lijanca,pentru odihna.Daca nu,un gand bun pentru fiecare.Numai bine.
salut, Spune ne cum a fost la Chilia? A mers salaul?Vremea cum a fost?
Pai , abia ieri a fost marti !
Asa este .. chiar nu mi am dat seama. Aveam impresia ca era mai veche postarea .. Oricum tota lumea steapta niste poze memoria
149 mesaje • Pagina 3 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Înapoi la Turism in Delta Dunarii Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 5 vizitatori |
Publicitate
|