Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
A.G.V.P.SModeratori: adrian_ppp, biriuck, Sly_Fox, CCM, Mircea-B Re: A.G.V.P.S@ventura
Ne aflam in dilema, biriuck zice ca se poate: "Uite un exemplu. Intra pe http://www.ajvpsbuzau.ro/ro/vanatoare/ si vei vedea la oferte ca avem 3 categorii: pentru "ai casei", pentru vanatori de la alte asociatii afiliate AGVPS, pentru straini. Tu, daca nu esti membru la noi sau la alta afiliata, poti participa la vanatoare cu plata tarifului de strain (daca avem cota, fireste)".
Re: A.G.V.P.S
Tariful este una , conditiile de a practica vanatoarea e altceva 20
16 12 22LR 222RemMag 6,5x57 6,5x65 8x57 9,3x62
Re: A.G.V.P.SNu ma obliga nimeni sa taxez vanatorul autohton sau strain cu vreun tarif , important este sa indeplineasca conditiile legale pentru a practica vanatoarea in Romania .
20
Re: A.G.V.P.Svanatorul strain sau vanatorul ROMAN?
strain...roman...strain...etc... REPET, ca e CRITIC: exista public sau nu documentul de la IGPR? -------------------------------------
Holland and Holland - pure art...
Re: A.G.V.P.SExista, cred ca l-ai si vazut pe facebook din 12 ianuarie
https://www.facebook.com/AGVPSdinRomania/photos/a.322174894885622.1073741832.189451148157998/401927840243660/?type=3&theater Partea subliniata mi se pare destul de amuzanta, Politia negand faptul ca ar fi cerut omologari Corruptissima re publica plurimae leges
Re: A.G.V.P.Sbiriuck, fara o postare cu raspunsul IGPR, NU extrase din el, acea adresa agv este total nesemnificativa !!!
-------------------------------------
Re: A.G.V.P.S@biriuck, ce ne arati tot nu este raspunsul de la IGPR, noi am vrea sa vedem acea scrisoare cu antetul ministerului de interne si semnata de X ofiter in IGPR, in care se da raspunsul pe care tu ni-l arati.
Blaser R93 Professional 8x68S / .223 Remington
Beretta ES 100 12/76/76 Nissan Terrano R20 ZD30
Re: A.G.V.P.SUnele corespondente se pot publica, altele nu.
Inteleg ca la AJVPS-uri exista atasat si raspunsul IGPR. In caz ca vreun membru intampina probleme (in speta), Asociatia are parghiile necesare pentru a rezolva situatia. Daca va regasiti in aceasta situatie, stiti unde puteti apela. Nu fi victimă. Nu fi nici criminal. Dar mai cu seamă nu fi spectator.
Re: A.G.V.P.Spai de ce nu se poate publica, ventura? e strict secret cumva? poti scoate din el pasaje, insa nu il poti publica integral?
cu alte cuvinte, aGv nu poate da raspunsul igpr, insa il gasiti la ajv-urile locale? care evident ca nu ti-l vor arata daca nu le esti membru, nu-i asa? -------------------------------------
Re: A.G.V.P.SEvident. De ce suparare?
Nu fi victimă. Nu fi nici criminal. Dar mai cu seamă nu fi spectator.
Re: A.G.V.P.Spai e simplu, pentru ca acel raspuns cerut de aGv NU priveste doar membrii inregimentati/afiliati ai aGvului, ci ORICE VANATOR. legea respectiva se aplica TUTUROR VANATORILOR, nu doar afiliatilor agv.
intelegi distinctia (enorma si fundamentala, dealtfel)? acum ce o sa raspunzi, daca vrei si tu raspuns cere-l singur? pe mine personal ma afecteaza FIX DELOC ca sunt membru la 3 asociatii si afiliate si neafiliate, insa altii au ramas fara arme tocmai din cauza acestor principii netransparente -------------------------------------
Eu daca as reprezenta AGVPS , as alege sa nu-l public pentru ca de acel document s-ar putea folosi si vanatori neafiliati . Tu muncesti pentru firma care te-a angajat sau pentru toti cei interesati de rezultatele muncii tale ? 20
Ma bucura faptul ca nu te afecteaza problema discutata, iar faptul ca esti membru la mai multe asociatii gestionare de fond cinegetic nu face decat sa ma bucure. Esti unul dintre vanatorii care inteleg necesitatea aderarii la o asociatie (indiferent daca este afiliata ori nu). Pentru cei care nu au considerat ori nu considera necesar sa faca asta, nu poate insa decat sa-mi para rau. E vorba de alegerea fiecaruia. Unii isi angajeaza reprezentant legal, altii se reprezinta singuri. Dupa vointa si putinta... Nu fi victimă. Nu fi nici criminal. Dar mai cu seamă nu fi spectator.
Serios? Vezi ca ai acolo numarul de inregistrare al acelui raspuns oficial al IGPR. Dai acel numar 'organului' alaturi de citatul referitor la aceasta problema si gata. Vrei tot raspunsul? Perfect! Cere-l la AGVPS sau IGPR si pune-l si aici. Eu atat am primit, atata pun, mai mult nu cer pentru ca nu are sens. @jon ++ Corruptissima re publica plurimae leges
Re: A.G.V.P.Sacum ce o sa raspunzi, daca vrei si tu raspuns cere-l singur? [/quote] Nu, sa-l ceara asociatia la care cotizezi ca sa nu-si piarda membrul de la care ia bani. Daca Asociatia nu te ajuta, cere-l singur! Dar le mai platesti cotizatie?! [/quote]pe mine personal ma afecteaza FIX DELOC ca sunt membru la 3 asociatii si afiliate si neafiliate, insa altii au ramas fara arme tocmai din cauza acestor principii netransparente [/quote[/quote] Principiile alea netransparente de care faci vorbire nu le poti pune in carca l AGVPS ci ale celor care aplica legea. ...era un proverb cu un caine ... cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Re: A.G.V.P.Sgresit colegule laur, foarte gresit. sa vezi cum e cand orice pisoi ori pasare se transforma in caine FARA SA STIE (vezi umblatul cu arma dupa tine cand esti la vanatoare, suflatul in fiola noaptea la 3 desi nu esti sofer, etc, etc). azi cu dulapul, maine cu restul interpretarilor legale, ca legea permite extreme de multe astfel de interpretari.
admir unitatea unora indirect in favoarea inregimentarilor fortate cu oarece acoperire legala, insa la fel de personal nu pot digera astfel de mentalitati... in loc sa ti-l apropii din actiuni pozitive (uite ce pot face pt tine), prefer sa iti apropii fortat omul care cotizeaza. de gustibus ps: @jon: -------------------------------------
Ce zic eu si ce intelegi tu....baba si mitraliera.... cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Re: A.G.V.P.SConstat că forumul devine unealtă a agvps. Păcat!
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Forumul este o ”unealta” a vanatorilor si nu este nici un pacat acest lucru . 20
Acest topic este dedicat actiunilor AGVPS si oricine este liber sa le comenteze cu pro/contra. In acelasi timp, exista cate un topic si pentru celelalte organizatii vanatoresti unde sa se discute actiunile acestora. Daca citesti aceste 2 propozitii incet, ai sa vezi ca e cale lunga pana la ceea ce zici tu Corruptissima re publica plurimae leges
Re: A.G.V.P.SGhindare, ia-o usor ca incepi sa confunzi topicul cu forumul.....
cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Re: A.G.V.P.Sda unde e userul ala A.G.V.P.S care cica pastra comunicarea cu vanatorii si aici ca sa fie mai aproape si mai transparent... poate ne da el informatii mai multe
Blaser R93 Professional 8x68S / .223 Remington
Beretta ES 100 12/76/76 Nissan Terrano R20 ZD30
Re: A.G.V.P.SNu confund nimic. Sunt membru la afiliat, dar imi este scarba totala si la neafiliat si sunt mandru. A nu se intelege ca scarba de asociatia cu pricina, imi este draga prin prisma prietenilor care conduc, scarba de reziduul agvps.
Care oricat ati incerca sa il preamariti, sa il ridicati in slavi, de fapt nu face nimic. Absolut nimic. Hartia aia este praf in ochii prostilor, ca sa se inscrie, sa li se ia cotizatii, sa nu primeasca nimic pentru asta, iar conducatorii sa huzureasca. Nu ma refer aici la asociatiile infiintate dupa lovitura de stat si in care voi puneti suflet si pasiune, ci la celelalte. Aici o sa mai opinez atunci cand o sa vad ceva palpabil, cu adevarat! Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
La cate suturi in cur si-a luat , nu cred ca-l mai vedem pe aici. cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Da-mi un exemplu de postari de ”preamarire” si ”ridicare in slavi” a unei asociatii , fie ea si agvps , sau a unei persoane . Pe acest topic nu am vazut decat informari , utile unor vanatori , despre demersurile intreprinse de agvps . Mai exista alte topicuri , ale altor organizatii , unde se prezinta activitatea altor organizatii . Daca ”hartia” respectiva reprezinta ”praf in ochii prostilor ” , vor decide cei care au care au nevoie de aceasta ”hartie” . In ce priveste inscrierea in asociatii , cred ca s-a spart demult timp monopolul si vanatorii sunt liberi sa aleaga la ce asociatie sa plateasca cotizatii : ajvps , ”private” , afiliate , neafiliate . 20
Re: A.G.V.P.SImi place acest topic!
In temeiul legii 544/2001 privind liberul acces la informatiile de interes public, documentul cu pricina poate fi pus la dispozitia oricui solicita aceasta, fie ca e vanator sau nu. Invocarea oricaror motive de a nu aduce la cunostiinta celor interesati acest document, de catre cei care il detin, fiindu-le adresat, este praf in ochi.
Re: A.G.V.P.SFoarte bine. Cere-l institutiei care l-a eliberat. Forțează tu putin violarea corespondentei....
Zau... Spui niste prostii de te ia capul... Sunt obligat sa-ti pun la dispozitie corespondenta mea, zici? Nu fi victimă. Nu fi nici criminal. Dar mai cu seamă nu fi spectator.
Re: A.G.V.P.SSe poate cere si AGVPS, ca doar e institutie/autoritate de interes public. Oricare cetatean roman are acest drept, chiar daca tu nu esti de acord.
Re: A.G.V.P.SSuper. Te-ai scos. Încearcă si daca primesti raspuns negativ, actioneaza in instanta!
Nu fi victimă. Nu fi nici criminal. Dar mai cu seamă nu fi spectator.
Re: A.G.V.P.SCe esti asa de iritat, m-am referit la dreptul de a cere un document la AGVPS.
Reprezinti AGVPS in vreun fel, spune-ne sa stim.
Înapoi la Actiuni ale Organizatiilor Vanatoresti Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori |
Publicitate
|