Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
CERBUL LOPATAR 2013
39 mesaje • Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: CERBUL LOPATAR 2013Banuiesc ca a vorbit in euro
Re: CERBUL LOPATAR 2013da in euro
Re: CERBUL LOPATAR 2013E un preț chiar decent.
Cu stima Alin!
Re: CERBUL LOPATAR 2013Felicitari de la mine!!!
Bravos Attila frumos trofeu! Numai bine. R93 .243W & .300WM
F3 20/76
Re: CERBUL LOPATAR 2013Salut UlissePro,ma bucur ca te vad pe forum !
Multumesc pt.aprecieri...mai ai un ”pic” si ajungi la tarmul dorit........(am cumparat 2 chematori pt. rapitoare...... poate ne iese ceva ?)
Re: CERBUL LOPATAR 2013Doamne ajuta sa ne iasa!!!
Am si eu un Nordik Predator sa il punem la treaba. Daca vi de sarbatori in zona adu si scula sa iesim la plimbare! De autorizatie ma ocup eu! Numai bine Attila, inca odata felicitari si ne auzim acasa. R93 .243W & .300WM
F3 20/76
Re: CERBUL LOPATAR 2013nu am darul de a povestii asa in detail precum colegul @DART, asa ca o fac pe scurt
pe asta il mai vazusem intro seara, dar fiind deja prea intunecat nu puteam sa i fac o clasificare corecta. in seara asta aparuse intai o femela si dupa scurt timp iesise si el . cine gaseste greseli de ortografie are dreptul de a le pastra.... Traieste fiecare zi, ca si cum ar fi ultima. Apoi, intr-o zi, asa se va si intimpla.
Re: CERBUL LOPATAR 2013Felicitari !
Sunt bune povestile.....insa imaginile vorbesc de la sine !
Re: CERBUL LOPATAR 2013Felicitari colegului ray dar cam zgircit cu pozele si ma tot uit dupa gaura de intrare si nu o vad Sper ca sti de gluma
39 mesaje • Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vanatoare de cerb lopatar Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori |
Publicitate
|