Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Cerb 2022 și 2023
14 mesaje • Pagina 1 din 1
Cerb 2022 și 2023Anul asta e ca la carte: cum a trecut Sfântul Eustatiu, cum s-a răcit afară. Ar trebui sa dea gură deja. Pe unde a început?
Re: Cerb 2022Pe Ilfov doar se aduna.
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Cerb 2022Da gura dar slab. Aseara a batut tare vantul, mormant
Corruptissima re publica plurimae leges
Re: Cerb 2022In zona de munte din jurul Brasovului nu a inceput desi a nins la altitudini de peste 1200m. la noi "boncane" ursii...
Re: Cerb 2022Primul boncanit l-am auzit pe 14.09.2022, apoi slab... conform cu zilele calduroase ce au urmat. Incepand cu 18.09 boncaneau in toate zonele din fondul de vanatoare... Pe 20 sept am inceput vanatoarea cu un austriac... vineri dimineata (23.09) a reusit sa vaneze un cerb cu trofeu frumos. Spor va doresc...
Re: Cerb 2022Se curtremura muntii de vreo 3 zile. Spectacolul e in toi!
Re: Cerb 2022 și 2023Deci anul acesta? Pe lângă Bucuresti doar mârâie! Am un amic plecat în Retezat. Vedem ce o zice!
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Cerb 2022 și 2023@geopit, ia încearcă! La mine merge!
Re: Cerb 2022 și 2023Cald ca anul asta n-a fost niciodată. Chiar sunt curios cum o sa fie.
Re: Cerb 2022 și 2023Retezat nimic.
Re: Cerb 2022 și 2023E foarte cald in Bucovina, urcam pe munte doar in tricou.
Sunt 20 de grade sus pe munte cand apune soarele si vreo 15 dimineata cand rasare. Pe la ora 5-6 e spectacolul in toi, cand vine lumina e liniste de mormant. Cu Stimă,
Nicolae
Re: Cerb 2022 și 2023trebuie sa ne cam obisnuim cu caldura in perioada asta. In ultimii 7 ani, am prins un singur boncanit cu vreme rece cum era candva "normal"
Re: Cerb 2022 și 2023Foarte cald in Moldova de Sud . Au boncanit maximum 3 zile legate si dupa pauza. Mai maraiau in diminetile ploioase. Nici caldura nu ii ajuta dar nici prezenta ursilor. Ii cam fugaresc si nu dau gura. Din spusele paznicului, acum 7-8 ani a mai fost un sezon asemanator, si boncanitul s-a reactivat la jumatatea lui noiembrie, cand a venit frigul. Anul asta, am inchis autorizatia dupa 3 saptamani, multi km strabatuti prin munte si cu moralul la pamant. Tanarul s-a aratat intr-o padure de fag, in timp ce isi lua micul-dejun.
Focu' si piesa.
Байкал ИЖ 54
14 mesaje • Pagina 1 din 1