Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
juxtapusa AYAModerator: liviur
4 mesaje • Pagina 1 din 1
juxtapusa AYABuna seara,am si eu o intrebare pentru cei cunoscatori...Am o juxtapusa AYA si as vrea sa demontez patul,pentru cateva retusuri,ma poate ajuta cineva cu niste sfaturi?Nu are acel surub prin pat,ca la majoritatea armelor lise...Va multumesc si sa aveti un an mai bun,La multi ani sanatosi!!!!
Re: juxtapusa AYADemonteaza garda tragaciului si vezi sub ea ce gasesti....
cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Re: juxtapusa AYAPune directore o poza nu toate armele aya sunt identice. Cred ca ai doua suruburi in fata garzii tragaciului.
Dar.. Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Re: juxtapusa AYASalut,daca este o pusca fara platini laterale are 2 suruburi in fata garzii tragaciului unul sub garda si unul sub cheie,daca are platini laterale are mai multe suruburi si o ordine specifica acestor arme de demontare.Nu recomand demontarea "pe genunchi"pentru ca montarea nu este la fel de simpla.
4 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Armurieri, ateliere de reparatii, produse de intretinut armele Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 8 vizitatori |
Publicitate
|