Jurnal de vânătoare
|
|
Acum este 12 Ian 2025, 22:22
|
|
|
Tot ce nu se incadreaza in categoriile de mai sus.
Moderator: the_mav
de blackcrotal pe 21 Dec 2015, 14:07
Cumpar haine si incaltaminte masuri foarte mari pt vanatoare dupa cum urmeaza : 1. Geaca, jacheta sau scurta 3/4 culoare maro sau verde sau camo diametru pe burta 160 cm 2. Pantaloni aceeasi culoare sau culori diferite acelasi diametru pe burta, inaltime pantaloni 110 cm 3. Ghete rezistente la apa marime 52 , format largi ( EEEE ) . Razvan, 0749.272.229 - Bucuresti Multumesc
Razvan
-
blackcrotal
- Veteran
-
- Locaţie: Bucuresti
de Sly_Fox pe 22 Dec 2015, 00:52
Si eu am cautat ceva haine si incaltaminte de vanatoare marimi mai mari. Am gasit pe la Arrow jachete si bocanci,preturi promotionale,reduse si cu 60%. La jachete iti trebuie marimea 64,daca spui ca diametrul pe burta ar fi 160. Eu tot 62-64 imi cumpar si am gasit cateva modele de aceasta marime. Cu pantalonii mai greu,nici eu nu prea gasesc,prin majoritatea magazinelor de profil au pana la 58, maxim marimea 60 si de obicei nu prea se potriveste croiala. La incaltaminte este problema de problema,traiesti pe picior mare. Doar la comanda marimea 52,dar nu stiu daca face cineva prin tara incaltaminte la comanda dedicata pentru vanatoare si pescuit. Eu port 45,dar cumpar 46 sa fie mai lejer si cu toate acestea tot mai umblu cateodata sa gasesc incaltari. La 52 ai de umblatt serios,ba chiar o sa tocesti o pereche pana gasesti alta.
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
-
Sly_Fox
- Veteran
-
- Locaţie: Terra, Sistemul Sol, Brațul Orion, Calea Lactee, Grupul Local, Super-roiul Virgo, Laniakea
de blackcrotal pe 22 Dec 2015, 12:10
Sly_Fox scrie:Si eu am cautat ceva haine si incaltaminte de vanatoare marimi mai mari. Am gasit pe la Arrow jachete si bocanci,preturi promotionale,reduse si cu 60%. La jachete iti trebuie marimea 64,daca spui ca diametrul pe burta ar fi 160. Eu tot 62-64 imi cumpar si am gasit cateva modele de aceasta marime. Cu pantalonii mai greu,nici eu nu prea gasesc,prin majoritatea magazinelor de profil au pana la 58, maxim marimea 60 si de obicei nu prea se potriveste croiala. La incaltaminte este problema de problema,traiesti pe picior mare. Doar la comanda marimea 52,dar nu stiu daca face cineva prin tara incaltaminte la comanda dedicata pentru vanatoare si pescuit. Eu port 45,dar cumpar 46 sa fie mai lejer si cu toate acestea tot mai umblu cateodata sa gasesc incaltari. La 52 ai de umblatt serios,ba chiar o sa tocesti o pereche pana gasesti alta.
Merci draga "Vulpe "pentru pontul cu Arrow . Ma voi duce sa-i vizitez . Asa marimi 62-64 la geci am gasit pe site la MareleVinator dar imi era frica sa nu fie mica. Incaltari am gasit in Bucuresti la un Magazin de Masuri foarte mari Nr 52 . aveau insa o singura pereche de ghetute pana la glezna ciocate cu forma si toc de tip cowboy . Iti dai seama ca nu am avut in cotro si le-am cumparat ca altele nu aveam de unde sa pup . Eu acum fiind in anul de stagiatura m-am dus la o vanatoare de mistret sa ma scolarizez . Noroc ca cei mai multi ma vedeau prima data si la 1,95 m coroborat cu talia nu au zis nimic . Dar zambetul sagalnic si privirea ironica m-a facut sa inteleg glumele pe care le-ar fi lansat cu alta ocazie de genul "unde dracu ai lasat calul ?" sau altele si mai si. La Capella's nu am gasit marimea mea de pantofi asa ca puteti sa va dati seama cat de fericit sunt
Razvan
-
blackcrotal
- Veteran
-
de tehărău pe 22 Dec 2015, 23:47
BALAURE, fără îndoială, ăsta e topicul anului!!! Am râs de se uită ăștia la mine ca la nebuni! (Prin prisma funcției trebuie să adopt o atitudine ușor constipată) Pe la noi, e o modă: începătorii ii pui în "stand", intr-un izvor, dacă trag aiurea, să nu poată periclita pe careva. Razvane, tu periclitezi izvorul!!! Cu defrișările astea, tu nu încapi în pădure! Zici că ești pescar: cu barca cum te descurci nene? Dacă te-am ofensat cumva (îmi cer scuze, nu am avut intenție), să-mi dai de știre! Te evit mai ceva ca pe Mobby Dick! No offense, dar nu mă pot opri din râs!!! Cat ai zis? 54?!???!!!!
-
tehărău
- Veteran
-
de tehărău pe 22 Dec 2015, 23:59
PS: Știu un Samurai în condiții bune...
PPS: de se supără colegul Razvan, ștergeți naibii postarea mea și banati-ma! Nea Răzvane, schimbă naibii nickname ul: ce zici de Led Zeppelin?
-
tehărău
- Veteran
-
de aghiuta pe 23 Dec 2015, 07:47
S-ar putea sa aiba Razvan probleme cu hainele si incaltarile pentru vanatoare. Daaaaar,nu are nici o problema daca se apuca de schiat. La asa marime la clapari,nu-i mai trebuie SI schiuri. P.S. Scuze da' si eu m-am tavalit de ras. De fapt rasul a fost legat Si de mine. Eu ma situez la extrema cealalta cat priveste incaltarile,asa ca mai de cand ma stiu,am avut incaltarile cu vata-n varf, sa nu-mi zboare din picioare daca mergem mai repede pe strada.
-
aghiuta
- Veteran
-
- Locaţie: Suedia
-
de radubichis pe 23 Dec 2015, 09:03
blackcrotal scrie:Cumpar haine si incaltaminte masuri foarte mari pt vanatoare dupa cum urmeaza : 1. Geaca, jacheta sau scurta 3/4 culoare maro sau verde sau camo diametru pe burta 160 cm 2. Pantaloni aceeasi culoare sau culori diferite acelasi diametru pe burta, inaltime pantaloni 110 cm 3. Ghete rezistente la apa marime 52 , format largi ( EEEE ) . Razvan, 0749.272.229 - Bucuresti Multumesc
Uite astia sunt pina la marimea americana 16 aprox 52 http://www.cabelas.com/product/footwear ... _104841180
-
radubichis
- Veteran
-
- Locaţie: Hunedoara
-
de blackcrotal pe 26 Dec 2015, 17:13
tehărău scrie:BALAURE, fără îndoială, ăsta e topicul anului!!! Am râs de se uită ăștia la mine ca la nebuni! (Prin prisma funcției trebuie să adopt o atitudine ușor constipată) Pe la noi, e o modă: începătorii ii pui în "stand", intr-un izvor, dacă trag aiurea, să nu poată periclita pe careva. Razvane, tu periclitezi izvorul!!! Cu defrișările astea, tu nu încapi în pădure! Zici că ești pescar: cu barca cum te descurci nene? Dacă te-am ofensat cumva (îmi cer scuze, nu am avut intenție), să-mi dai de știre! Te evit mai ceva ca pe Mobby Dick! No offense, dar nu mă pot opri din râs!!! Cat ai zis? 54?!???!!!!
52 Liviu si tot ca o gluma fara intentie de a ofensa: iti permiti sa razi pt ca esti mai departe decat distanta la care pot ajunge . Unele din fondurile asociatiei la care-mi fac ucenicia sunt pe malul unor lacuri cu adancimi de pana la 3 m . Sper ca daca au sa-mi dea sector acolo sa ma puna totusi langa mal . Ce sa fac neica daca pe vremea mea a plouta din belsug ?
Razvan
-
blackcrotal
- Veteran
-
de blackcrotal pe 26 Dec 2015, 17:41
tehărău scrie:PS: Știu un Samurai în condiții bune...
PPS: de se supără colegul Razvan, ștergeți naibii postarea mea și banati-ma! Nea Răzvane, schimbă naibii nickname ul: ce zici de Led Zeppelin?
Nu ma supar Liviu asa usor si mai cu seama pe tine. Cat timp nu vad numele tau "legat" de alte entitati ( sti tu care) chiar te iubesc sincer ca pe capra capitanului iar numele sub nici o forma nu-l vreau schimbat . @aghiuta glumele voastre chiar ma bucura deoarece pentru mine este de bine. Acum ma simt acceptat 100 % in comunitatea voastra si creste inima in mine ca pepenele.
Razvan
-
blackcrotal
- Veteran
-
de blackcrotal pe 26 Dec 2015, 17:49
radubichis scrie:blackcrotal scrie:Cumpar haine si incaltaminte masuri foarte mari pt vanatoare dupa cum urmeaza : 1. Geaca, jacheta sau scurta 3/4 culoare maro sau verde sau camo diametru pe burta 160 cm 2. Pantaloni aceeasi culoare sau culori diferite acelasi diametru pe burta, inaltime pantaloni 110 cm 3. Ghete rezistente la apa marime 52 , format largi ( EEEE ) . Razvan, 0749.272.229 - Bucuresti Multumesc
Uite astia sunt pina la marimea americana 16 aprox 52 http://www.cabelas.com/product/footwear ... _104841180
Radu multumesc mult, initial si eu stiam aceasta masura dar m-a pus naiba sa dau pe goagle si am gasit : http://www.zorilestore.ro/marimi-incalt ... =7be23e6c7Dupa cum vezi acolo zice ca UK = 16; EU=50; US = 17 . de aici am tras concluzia ca EU=52 corescpunde lui US=19. Asi comanda eu dar ce dracu ma fac daca banuiala mea este adevarata ca in Romaniaca nu se prea gasesc "consumatori" de incaltari nr 50 si daca ii cumpar si-mi sunt mici raman cu ei si nu am la ce sa-i folosesc.
Razvan
-
blackcrotal
- Veteran
-
de blackcrotal pe 28 Dec 2015, 10:58
aghiuta scrie:S-ar putea sa aiba Razvan probleme cu hainele si incaltarile pentru vanatoare. Daaaaar,nu are nici o problema daca se apuca de schiat. La asa marime la clapari,nu-i mai trebuie SI schiuri. P.S. Scuze da' si eu m-am tavalit de ras. De fapt rasul a fost legat Si de mine. Eu ma situez la extrema cealalta cat priveste incaltarile,asa ca mai de cand ma stiu,am avut incaltarile cu vata-n varf, sa nu-mi zboare din picioare daca mergem mai repede pe strada.
Salut, Draga Aghiuta mie mi-a spus in urma cu vreo 40 ani o tiganca florareasa ca de ce m-am urcan in tramvai cu "schiurile " si a fost atunci randul meu sa ma tavalesc de ras asa ca nu am motive sa ma supar pe glumele de aici .
Razvan
-
blackcrotal
- Veteran
-
de aghiuta pe 28 Dec 2015, 11:36
Ma bucur ca ai simtul umorului. Nu toti se pot lauda cu asta;e apanajul oamenilor cu un IQ mai saltat.
-
aghiuta
- Veteran
-
- Locaţie: Suedia
-
de radubichis pe 28 Dec 2015, 12:25
Radu multumesc mult, initial si eu stiam aceasta masura dar m-a pus naiba sa dau pe goagle si am gasit : http://www.zorilestore.ro/marimi-incalt ... =7be23e6c7Dupa cum vezi acolo zice ca UK = 16; EU=50; US = 17 . de aici am tras concluzia ca EU=52 corescpunde lui US=19. Asi comanda eu dar ce dracu ma fac daca banuiala mea este adevarata ca in Romaniaca nu se prea gasesc "consumatori" de incaltari nr 50 si daca ii cumpar si-mi sunt mici raman cu ei si nu am la ce sa-i folosesc.[/quote] Eu cu 46 la picior dar cu aceasi inaltime , sunt mic copil .M-am bucurat ca fiul meu poarta doar 45 si isi gaseste incaltari in magazine
-
radubichis
- Veteran
-
-
de blackcrotal pe 28 Dec 2015, 12:57
radubichis scrie:Radu multumesc mult, initial si eu stiam aceasta masura dar m-a pus naiba sa dau pe goagle si am gasit : http://www.zorilestore.ro/marimi-incalt ... =7be23e6c7Dupa cum vezi acolo zice ca UK = 16; EU=50; US = 17 . de aici am tras concluzia ca EU=52 corescpunde lui US=19. Asi comanda eu dar ce dracu ma fac daca banuiala mea este adevarata ca in Romaniaca nu se prea gasesc "consumatori" de incaltari nr 50 si daca ii cumpar si-mi sunt mici raman cu ei si nu am la ce sa-i folosesc.
Eu cu 46 la picior dar cu aceasi inaltime , sunt mic copil .M-am bucurat ca fiul meu poarta doar 45 si isi gaseste incaltari in magazine[/quote] Radu am sa-ti spun un mic "secret" . Pana pe la 50 ani numarul meu la pantofi era 46 si totul era ok. Dar am avut 2 accidente repetate la o perioada de timp destul de scurta unde "protagonistul" accidentelor a fost onor piciorul meu drept si s-a lasat cu o tromboflebita . Apoi piciorul drept s-a tot umflat in zona labei piciorului pana la glezna concomintent cu sensibilizarea excesiva a pielii piciorului. In acelasi timp a inceput sa se umlfe si piciorul stang ( prin simpatie sau antipatie ) asa ca acum am nevoie de nr 47 la piciorul stang si ca si lungime probabil ca ar fi ok si pt dreptul dar trebuie sa fie mult mai larg. In tara am alegrat pe la diverse fabrici de incaltaminte, am ajuns si pe la cei care fac incaltaminte pentru proteze, etc. dar nu am gasit cineva sa-mi faca pantofi de comanda dupa "salupele" mele. Am cumparat pantofi 49 si i-am dus la largit, cu chin si cu vaiete imi bag piciorul in ei dar pe drum mi se umfla picioarele si ajung sa conduc masina in papuci. Vara nu este o mare problema ca am gasit papuci cu care sa-mi rezolv problema dar cand incep ploile sau Da Doamne ninsorile nu mai merge asa . Deci am cumparat acele cizme nr 52 care sunt suficient de largi pentru picioarele mele, le-am bagat in varf cate un ciorap facut sul ca sa ocupe locul liber pe care piciorele mele totusi nu le acopera . Cizmele alea sunt totusi ceva cu care se poate merge in oras sau chiar la teatru, dar sunt mult prea elegante, sofisticate si subtiri pentru mers la vanatoare asa ca acesta este motivul pentru care am apelata la " ajutorul unui prieten":)) Merci mult,
Razvan
-
blackcrotal
- Veteran
-
de radubichis pe 29 Dec 2015, 11:48
Imi pare rau pt accidentele tale .Stiu ce inseamna sa nu gasesti incaltaminte pe masura si sa alergi besmetic prin magazine dupa ea Cu problemele tale la picior iti va fi greu si la mers in teren cind vei solicita piciorul accidentat .Ai grije nu exagera si nu-ti forta piciorul!
-
radubichis
- Veteran
-
-
de blackcrotal pe 29 Dec 2015, 16:56
Merci Aghiuta dar la mine este importanta LATIMEA si inaltimea interioara a pantofului , cizmei, ghetei pt ca asta nu-mi ajunge. Ca si lungime eu asi intra bine merci intr-un pantof 46-47 dar din cauza labei piciorului care este umflata si mai si doare daca incerc sa o inghesui sunt obligat sa caut numere mult mai mari . Dupa cum spuneam am incercat pantofi 49 si chiar si 50 si nu a fost suficient. Am incercat niste adidasi 50 dar de asemenea nu au mers. Cu 52 am rezolvat-o si eventual asi putea sa o rezolv cu 51 daca ar fi latime mare adica EEEE dupa masurile americane. Sa-i fut de americani ca s-au dus la dracu in praznic si nu am timp sa ma duc la cumparaturi la ei
Razvan
-
blackcrotal
- Veteran
-
Înapoi la Vanzari diverse
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Ion65 şi 13 vizitatori