Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Foaie de cort armata RomanaModerator: the_mav
18 mesaje • Pagina 1 din 1
Foaie de cort armata Romana-Foaie de cort romaneasca, parte a echipamentului individual, folosibila ca patura de dormit 1,8mx1,8m, pelerina individuala cu capison, nasturi de lemn si 2 buzunare, hamac, adapost individual. Din doc gros si foarte rezistent,
-Poate tine loc de husa pentru ca este densa si apa trece greu (tine apa), de asemenea are ochiuri de prindere in colturi. -Am 70 de buc. -Cine cumpara mai multe se negociaza. Catalin 0757 31xxxx Pitesti Pret 40 ron Beretta Urika 12/76/71 Camo
Tikka T3 30.06 57cm Baikal 222
Re: Foaie de cort armata RomanaAs dori una.
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Foaie de cort armata RomanaVreau si eu doua, dar pana joi sunt plecat din Pitesti. Daca se poate, retineti-le. Multumesc.
Re: Foaie de cort armata Romanaok le tin. Cel mai bine ma sunati...
Beretta Urika 12/76/71 Camo
Re: Foaie de cort armata RomanaSi serpalau e de vanzare?
Re: Foaie de cort armata RomanaVreau si eu una. Daca le trimiti la Bucuresti, o trimiti odata cu a lui Ghinda.
multumesc. -------------------------------------
Holland and Holland - pure art...
Re: Foaie de cort armata Romanaserpalaul nu )
Va rog sa ma sunati daca vreti sa cumparati, imi dati adresa la tel. Beretta Urika 12/76/71 Camo
Re: Foaie de cort armata RomanaCORECTARE NR DE TEL 0757 314 335
Multumesc Ghinda pt avertizare ! Beretta Urika 12/76/71 Camo
Re: Foaie de cort armata RomanaMai am disponibile 30 buc. Se vand rapid...
Re: Foaie de cort armata RomanaBune. Primite 2 buc.
Multumiri de la amandoi! Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Foaie de cort armata RomanaAha, va pregatiti pentru Smeura 2015 ?!?!
Pun eu furtunul ala in functie, numa' sa dau de el. Era pe undeva, pe langa balta. MELANISM: orice, cu conditia sa fie vopsit de catre doamna Melania!
Re: Foaie de cort armata Romana
aia era arteziana clarinet / targot / ce ustensila o fi fost stii care e faza: eu tocmai am vb cu cineva (ghici cine) acum 3 zile care ar fi zis ca ar prefera întâlnirea mai tarziu decat de obicei. altcineva nu mi-a raspuns, desi am insistat sa aflu si o a doua parere... cert e ursule ca anul asta in primele 2 din aug eu n-am cum, si din al treilea incepe prepelitza -------------------------------------
Holland and Holland - pure art...
Re: Foaie de cort armata RomanaSalut vreau si eu 2 bucăți . Te rog sa le trimiți la Tg-Jiu cu fan courier ridicare de la sediu . Razvan Sgondea . 0729399281 . Plata ramburs .
Mulțumesc ! Daca nu lupti pentru ceea ce iti doresti .....MERITI CEEA CE AI !!!!!!
Re: Foaie de cort armata Romanaok... luni le pun
Re: Foaie de cort armata Romanaultimele 10 buc
Re: Foaie de cort armata Romanase poate inchide... multumesc
18 mesaje • Pagina 1 din 1