Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Haine calduroaseModerator: the_mav
9 mesaje • Pagina 1 din 1
Haine calduroaseVa salut, camarazi. De ceva vreme am suferit o interventie chirurgicala in urma careia am dat jos vreo 50 de kile. Ma simt excelent, tonus, energie, totul e ok. Mai putin statul in frig. Bai fratilor, mai pe romaneste... ma c..c pe mine de frig.....Dati-mi ceva sfaturi de echipament(haine, bocanci) calduros...firme de calitate...etc...Multumesc.
Re: Haine calduroaseam aceiasi problema dupa ce am slabit 30kg ...
1. talpic incalzit ori pe acumulatori ori de unica folosinta de la Decathlon sau de pe net 2. vesta cu incalzire la baterie externa 3. exista si izmene si bluza de corp cu incalzire si baterii externe daca e -10 afara 4. plicuri de incalzire de la Decathlon de bagat in buzunare pentru maini le am pe toate si rezist. daca iti da mana sa dai pe bocanci 1.500+ ron se gasesc cu acumulator inclus pe caramb cam toate tin maxim 6 ore succes !
Re: Haine calduroaseBa uscatilor! Tremurati, că asta meritați!
![]() ![]() Cum dracu ați slăbit mă, că la mine se pune și dacă respir! Băgați ma la termos niște fiertura cu scorțișoară și iese fum din voi.cum o fi frate sa reușești sa dai jos?...
Re: Haine calduroase
eu cu nutritionist .... scump cam cat un helix cu tot cu o luneta buna si 7 luni de mancat 90% legume si 10% carne fiarta sau f slaba foarte multe plusuri de care se bucura mai ales nevasta si un singur minus .... ca si colegu, ma cac e mine de frig la 10 grade afara
Re: Haine calduroaseAcum pe bune, felicitări amândurora! Mare voință!
Eu m-am dezumflat (figurativ) când am auzit de nutriționist. Păi n-am ascultat eu de tata (și-mi dădea mâncare), și sa ascult de ăla?!!
Re: Haine calduroaseIn ce hal au ajuns vanatorii! Nu cu mult timp in urma nu suferea nimeni de frig, totul se rezolva cu o gura de "ceai" cu piper din termos
![]() Daca terenul iti permite, merge solutia cu haine cu acumulatori. Eu as folosi doar la panda pentru ca in stand nu am probleme (drept e ca sunt cam gras). Daca se prefigureaza o goana cu asteptat in vreun fund de izvor la -5-10 grade timp de 2 ore, mai simplu e sa ridici mana voluntar pentru goana. Corruptissima re publica plurimae leges
Re: Haine calduroaseCand eram de 135 kg, umblam in tricou la 0 grade si uneori transpiram
![]() ![]() ![]()
Re: Haine calduroaseNu prea. Unele produse da, altele mai proaste ca alea din târg de la ruși. Uită-te la pinewood, ceva deerhunter.
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Haine calduroase
am costumul de lana de la harkila dar tot bag o vesta incalzita la acu sub el https://harkila.com/en-ro/shop/hunting- ... et-1001207 https://harkila.com/en-ro/shop/hunting- ... =110126463 ar mai fi modelul Incinerator de la sitka dar e scump ca boala si cred ca e prea calduros la temperaturi pozitive https://www.google.com/search?q=sitka+i ... e&ie=UTF-8 iarna blanda iti doresc !
9 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Vanzari echipamente, haine, accesorii Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 8 vizitatori |
Publicitate
|