Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Chematoare Multisound- 8 sunete (5 iesiri!)Moderator: the_mav
16 mesaje • Pagina 1 din 1
Chematoare Multisound- 8 sunete (5 iesiri!)Salutare,
Vand ,,titlul''..A iesit de fix 5 ori si a facut treaba!!.Pretul de noua 1600 ron achizitionata anul trecut. Pret FIX solicitat 1000 ron. stare impecabila ,acumulator..carcasa ,tot ,fara zgarieturi, fara probleme.. Tel: 0766 482 123(pana la orele 18:00) dupa 18:00 folositi mail sau forum iliealexandruionut20@yahoo.com Multumesc. citeste mult..invata..si mai apoi incearca!
Re: Chematoare Multisound- 8 sunete (5 iesiri!)hai neamule ca vine iarna!!!!
up citeste mult..invata..si mai apoi incearca!
Re: Chematoare Multisound- 8 sunete (5 iesiri!)unii mi au oferit 2000 ron..hmmm i am refuzat..astept pe unul sa ofere cat am cerut..
citeste mult..invata..si mai apoi incearca!
Re: Chematoare Multisound- 8 sunete (5 iesiri!)Da nu ziceai ca o faci cadou unui coleg vanator?
Membru ANDA
Re: Chematoare Multisound- 8 sunete (5 iesiri!)ba mai mult a vrut el sa mi ofere o pusca cadou in schimbul acestui cadou!!!
am glumit dragul meu madalin.. offf nu am mai ajuns sa facem schimb de husele alea... citeste mult..invata..si mai apoi incearca!
Re: Chematoare Multisound- 8 sunete (5 iesiri!)Iti dau un telemetru Bushnell nou nout pentru chematoare. Are pretul pe el 230 EUR. Vezi la vanzari accesorii.
Membru ANDA
Re: Chematoare Multisound- 8 sunete (5 iesiri!)
Daca mai pui un logan de maxim doi ani , cred ca ti-o da..... cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Re: Chematoare Multisound- 8 sunete (5 iesiri!)Ma uitam eu cu jind la telemetrul ala dar nevoie de cash....nu i vremea lui acum..daca o vand o vand daca nu o pun sa cante in curte ..
Re: Chematoare Multisound- 8 sunete (5 iesiri!)Daca o pui sa cante in curte, sa nu dai volumul prea tare, caci s-ar putea sa-mi fuga Boris d-acasa
Re: Chematoare Multisound- 8 sunete (5 iesiri!)hmmmm..boris..al meu?adica fostul meu catel?
Re: Chematoare Multisound- 8 sunete (5 iesiri!)sau o dau la schimb cu o lanterna smechera echivalenta ca valoare..gen led lennser x21....laser genetics nd3x40..etc..deci vreau un targ corect ..
astept oferte. citeste mult..invata..si mai apoi incearca!
Re: Chematoare Multisound- 8 sunete (5 iesiri!)Deci da..mi s au oferit 800..900 euro da eu am zis ca NU !!!o dau la cat am cerut..
Re: Chematoare Multisound- 8 sunete (5 iesiri!)
-------------------------------------
Holland and Holland - pure art...
Re: Chematoare Multisound- 8 sunete (5 iesiri!)Up. ....
Re: Chematoare Multisound- 8 sunete (5 iesiri!)se retrage de la vanzare.multumesc pentru gazduire.
16 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Vanzari echipamente, haine, accesorii Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 81 vizitatori |
Publicitate
|