Prima mea postare aici si sper ca am incadrat bine anuntul.
Asa cum zice si titlul, vand acest cutit de colectionari, multi il considera apogeul dpdv calitativ in knifemaking.
L-am cumparat din USA in una din vizitele mele acolo.
Detin si multe alte modele dar trebuie sa il lichidez pe cel mai scump din colectia mea din motive personale.
O mica cautare pe you tube si o sa gasiti tot ce va trebuie ca informatii despre aceste cutite.
https://www.youtube.com/watch?v=ASoxBRGd8F8
Ce pot cuprinde eu despre el:
- Tolerante perfecte - creeatorul lor este obsedat de perfectiune
- Manerul din titanium
- Garantie pe viata ! si printre putinele firme ce o ofera chiar daca si desfaceti cutitul sa il curatati.
- Este mai special modelul meu ca are lama din metal de tip Damascus - sunt doar 2-3 oamnei in lume care mai practica aceasta arta pierduta - si mai ales este si inoxidabil !
Practic fiecare linie/ tipar reprezinta alt strat de metal (asemanator sabiilor katana - combinatie de mai multe metale pentru a creea combo-ul perfect de durabilitate, ascutime, rezistenta in timp etc)
Si datorita faptului ca lama este facuta manual practic fiecare bucata este unica desi tiparul este asemanator.
Devin Thomas le face pentru Chris Reeve
- Vine cu tot ce vedeti in poze - pachet complet si original, inclusiv certificat de 'nastere', dupa cum vedeti are daor 2 ani de 'existenta', produs ce tine lejer o viata de om.
- Este folosit foarte putin, mai bine zis purtat in buzunar cateva saptamani
- Ireal de ascutit deci mare grija
- Trebuie tinut in mana pentru a intelege cat de special este, de la modul cum se simte de zici ca e ciocan desi e ultra usor, modul cum se deschide lama si datorita tolerantelor fanatice nu are joc in lama pe nici o axa ! Cine stie ce vorbesc va intelege (orice cutit pliabil are joc) eh, acesta e expcetia - cum americanii il descriu mereu prin reviews - it feels like a vault.
- Pozele nu sunt asa stralucite dar gasiti pe net multe sa do it justice.
Doresc pe el: 549 Euro ~ negociabil.
Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |