Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Curatenie dulapModerator: the_mav
15 mesaje • Pagina 1 din 1
Curatenie dulapVand urmatoarele obiecte:
1. Pat arma de lemn Baikal mp 153 nefisurat , arata foarte bine, pretul de 400 lei. 2. Prindere monobloc din otel originala cz , de un inch, joasa, fara vedere dedesubt, aproape noua, 270 lei. 3. Chematoare electronica pradator foarte buna , folosita 2 sezoane, dar arata ca si noua pt ca imi place sa am grija de lucrurile mele. Foarte practica ,c u telecomanda cu raza de pana 50 m, o vand pt ca sta in dulap si poate se bucura si altcineva de un lucru de calitate. Foarte buna pentru vulpi si hoinari, vin efectiv in fuga. Pret 180 lei. 4. Prindere weaver special facuta pentru Baikal mp 153 , pentru diverse prinderi optice, nou nouta, nefolosita, 250 lei. 5. Lanterna foarte utila la vanatoare si nu numai, dar la fel, nou nouta nefolosita, Cyclops cu baterii lumina si verde si alba. Pret 170. http://www.cabelas.com/product/gsm-cycl ... tt=Cyclops 6. Monoclu bushnell 16x52 , real 8x50, folosit dar fara urme de folosire zici ca-i nou. Vede foarte bine si luminous pe inserate. Pret 80 lei. 7. Prindere accesoriu de luneta pe 30 mm sau un inch, din dur aluminiu. Pret 50 lei. 8. Lichid pentru dat pe haine impotriva mirosului uman ,pentru a te ajuta la camuflare, la vanatoarea la panda , dibuit si nu numai. Pret 50 lei . 9. Cartus percutie in gol 243, 308, nefolosit. Pret 10 lei. 10. Arc pentru arma aer comprimat hatsan 125, original nefolosit cumparat direct de la bulgari si piesa polimer ghidaj arc. Pret 60 lei. . Preturile sunt usor negociabile in bunul simt, numarul de telefon 0720728200. Am vandut si vand doar lucruri care sunt de calitate , cei care au mai cumparat de la mine stiu acest lucru. Numai bine.
Re: Curatenie dulap7,8 si 9 le iau eu
pun pe MP detalii multumesc
Re: Curatenie dulap6 - il iau eu
Detalii pe MP. Multumesc
Re: Curatenie dulapCu parere de rau pentru cei care nu au apucat sa prinda produsele, anunt ca in acest moment s-au dat pozitiile: 3, 6,8,9. Au ramas restul.
soimu doar 7 poti sa-l prinzi. pibah sorry s-a dat.
Re: Curatenie dulape mai scump transportul decat mertia totalul..
poate il ia un coleg din zona imi pare tare rau
Re: Curatenie dulapDaca vrea cineva prin posta , pot trimite si astfel pentru ca e cel mai ieftin transport, cred ca aproximativ 5- 10 lei maxim.
Re: Curatenie dulapSalut. Dimensiuni aproximative la dulap, greutatea si unde e disponibil.
-------------------------------------
Holland and Holland - pure art...
Re: Curatenie dulapInaltime totala 145cm, inaltime compartiment arme 128cm, latime 26 cm, adancime 20 cm. Culoarea e verde, in poze e turcoaz , greutate aproximativa 25 kg . Se poate vedea in Piatra Neamt.
Re: Curatenie dulapDin cauza unei lipse de comunicare , pozitia 2 revine la vanzare.
Re: Curatenie dulapPozitia 7 vanduta.
Facem o recapitulare : pozitiile 3,6,7,8,9 vandute. Restul disponibile.
Re: Curatenie dulapPozitia 5 vanduta
Re: Curatenie dulapPozitia 4 vanduta.
Au mai ramas 1,2,10 si dulapul.
Re: Curatenie dulapdulapul s-a dat mai ramam 1,2,10
Re: Curatenie dulapPozitia 1 vanduta, raman valabile 2 si 10
15 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Vanzari echipamente, haine, accesorii Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 79 vizitatori |
Publicitate
|