Vinatorul.ro
Jurnal de vânătoare
Acum este 11 Dec 2024, 09:20

Steiner M7XI

Anunturi vanzari lunete, alte instrumente optice sau monturi destinate fixarii pe arma

Moderator: the_mav

Steiner M7XI

Mesajde florio pe 13 Mai 2024, 19:50

Se vinde luneta Steine M7XI 4-28×56 cu reticu MSR2 si prindere PGM cu inclinati 30MOA. Luneta a fost pusa pe arma si sa efectuat reglajul armei dupa care arma sa vandut. Este practic noua. Pret 3000€.
Telefon 0729106421
florio

Re: Steiner M7XI

Mesajde DART pe 18 Iul 2024, 12:14

Foarte buna luneta !
Magnificatia il recomanda pt. orice dar mai ales pentru concursuri de tip PRS!
Reticulul MSR-2 il face pretabil pentru orice tip de aplicatie!
Din pacate in tara nu este cunoscut acest brand !
Isi merita fiecare euro!
Sper sa se gaseasca cineva sa se bucure de ea!
Spor la vanzare!
DART
Veteran

Locaţie: Timisoara

Re: Steiner M7XI

Mesajde adisan77ro pe 18 Iul 2024, 22:35

Luneta f buna , nimic de spus, doar ca acolo unde se trage cu adevarat PRS practic este inexistenta ca si adoptie. Preferintele s-au schimbat f mult in ultimii ani. A ajuns Leupold sa domine topul cu MK5, NF care era in top cu ATACR acum abia reuseste sa fie folosita de jumatate din utilizatorii MK5 iar KAHLES cu lunete dedicate PRS pare ca abia atinge un prag de adoptie de 8%, iar Zeiss cu 1 % practic nu exista (e drept ca abia recent a intrat in zona de lunete specifice tirului dinamic).
STEINER si-a facut un nume si a cochetat mai mult cu zona militara decat cu cea civila (asta spune multe despre calitate) cu atat mai putin cu cea de PRS unde nu o prea gasim ca fiind adoptata. Asta nu ii stirbeste cu nimic din calitati doar ca nu e in schema si in vederile celor care stiu ce cauta specific PRS. Motivele pot fi diverse, a nu se intelege ca are legatura cu calitatea. Deci nu doar la noi e mai putin utilizata si poate pe nedrept, nu stiu.
Am facut mentiunile de mai sus doar cu privire la PRS, dar serios...cati din Romanica stiu cu ce se mananca PRS-ul de-adevaratelea si il mai chiar si practica? Doar cat sa ii numeri pe degete. Ptr restul care sunt marea majoritate de altfel, luneta asta chiar poate fi o optiune buna, produs de calitate si cu un reticul mult mai misto, comparativ cu ce gasim la IOR de ex in aceeasi magnificatie 4-28.
Vesticii stiu ce inseamna STEINER si in variantele ptr civili, la noi...inca exista mult prea multa autosuficienta.
Buna luneta, bun pret, spor la vanzare :-bd
RABDAREA incepe atunci cand nu mai ai RABDARE
adisan77ro
Veteran

Locaţie: Cluj-Napoca

Înapoi la Vanzari-cumparari optica si monturi