Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Voere. 243 WinModerator: the_mav
24 mesaje • Pagina 1 din 1
Voere. 243 WinSalutare! Vând carabina Voere, calibrul. 243 Win; are montata o luneta Hawke Panorama 4 - 12 x 50 IR. Trimit foto la cerere. Preț 4000 RON, negociabil.
Re: Voere. 243 Win
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Buna ziua! Preț nou 3500 RON.
Re: Voere. 243 WinBuna seara!
Preț nou : 3400 RON.
Re: Voere. 243 WinSeara buna!
Ma interesează și un schimb cu o luneta pt goana. Multumesc.
Re: Voere. 243 WinAnunț valabil!
O arma potrivita pentru un vânător începător.
Ce o face potrivita pentru un vanator incepator?
Re: Voere. 243 WinSalutare!
In opinia mea sunt mai multe lucruri ce fac aceasta arma potrivita pentru în vânător care "acumulează experienta" dar cele mai importante sunt: - calibrul și tot ce tine de acest aspect ( recul, preț catrus, decibeli, etc) - vânatul căruia "se adresează" acest calibrul - robustețea acestei arme, faptul ca are accelerator ( pe mine ma ajuta acest aspect) și în plus faptul ca nu necesita o atenție deosebita vis-a-vis întreținere / îngrijire. - prețul. Mulțumesc.
Re: Voere. 243 WinSalutare!
Pentru a completa cele menționate mai sus as adauga și partea de combatere; arma asta este foarte potrivita pentru aceasta latura a vânătorii. Mulțumesc.
Re: Voere. 243 WinBuna ziua,
Unde se poate vedea arma? Beretta 12x76
O neagră și urâtă, milităroasă în .223R/Vortex Spitfire 3x WUM!
Buna seara! Arma se poate vedea în Focșani.
...si testa !!!
Salut! Arma este depusa la un armurier, în oras. Săptămâna asta nu am timp sa trec pe la el. Poate săptămâna ce vine. Ce anume trebuie sa surprind în foto? Mulțumesc.
Re: Voere. 243 Win@bogdan
Vezi ca @laur glumeste.vrea sa sucesti/schimbi ...inchizatorul pe stanga! ![]() Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Si glumeam cu Dan Paraschiv.... ![]() cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Salutare! Acum m-am lămurit. Cele bune!
Arma este extrem de precisa, eu am adus-o din Germania.@Laurul, o sucim pe toate partile !!!!
Te cred, Dane. Din pacate pentru mine, are inchizatorul pe partea gresita..... ![]() cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
24 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Vanzari- cumparari arme lise si ghintuite, de tir si cu AC Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Andrei0794 şi 75 vizitatori |
Publicitate
|