Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Browning Bar Zenith Big Game Fluted HC 9,3X62 +Luneta UltimaModerator: the_mav
16 mesaje • Pagina 1 din 1
Browning Bar Zenith Big Game Fluted HC 9,3X62 +Luneta UltimaSe vinde semiautomata Browning Bar Zenith Big Game Fluted HC 9,3X62 +Luneta Ultimax 1-6x24 gen 2 iluminata, inele +șină Leupold.
Functionare perfecta, vizual 99% perfect! Cumparate acum 2 ani si s au tras cca 60 de focuri doar RWS. SE OFERA 3 CUTII DE CARTUSE CADOU-1050 IN magazin, bonus. PREȚ - 12.000 FIX SAU 14.000 NEGOCIALBIL. (sa va scutesc de calcule-dacă azi as reface acelasi ansamblu, cartuse, curea.prinderi, inele. Etc.. =cca 17.000 ron) 076648xxxx Multumesc si sarbatori bune tuturor. citeste mult..invata..si mai apoi incearca!
Re: Browning Bar Zenith Big Game Fluted HC 9,3X62 +Luneta UltimaUp
citeste mult..invata..si mai apoi incearca!
Re: Browning Bar Zenith Big Game Fluted HC 9,3X62 +Luneta UltimaRezervata pana pe 20.01.2019
Multumesc. citeste mult..invata..si mai apoi incearca!
Re: Browning Bar Zenith Big Game Fluted HC 9,3X62 +Luneta UltimaRevine la vanzare in aceleasi conditii.
Multumesc. citeste mult..invata..si mai apoi incearca!
Re: Browning Bar Zenith Big Game Fluted HC 9,3X62 +Luneta Ultimaviewtopic.php?f=110&t=17579&p=248748#p248748
Ia mai treci si pe la topicul asta si da buna ziua la lume. Sau ai uitat de unde ai plecat? ![]()
Re: Browning Bar Zenith Big Game Fluted HC 9,3X62 +Luneta UltimaTe salut cu respect Teharau!
Nu am uitat niciodata de unde am plecat ,unde sunt si un ma voi abate de la drumul meu oricat de dificil ar fi. Iti multumesc frumos de sugestie dar nu doresc sa revin asupra deciziei mele.Am facut-o odata la insistentele lui Daniel si se pare ca am gresit ...Daca repeti,ca om, de 2 ori aceeasi greseala se numeste ca esti idiot.Eu cred ca nu sunt,nici in general ,nici in acest caz. Apreciez ca inca mi se permit prezenta pe forum,posibilitatea de a cumpara/vinde si (dupa cum poti verifica fiind moderator)il vizitez des pt placerea lecturii. Cu respect . PS:tie iti fac reducere la arma 1000 ron daca o cumperi! citeste mult..invata..si mai apoi incearca!
Re: Browning Bar Zenith Big Game Fluted HC 9,3X62 +Luneta UltimaWow, ai dat buful! Îți vinde Ilie arma cu 1000 de lei. Brravo, bravo, mai rar așa coleg de forum.
Acum să nu te răzgândești și să spui că de fapt era o reducere de 1000 de lei la prețul de vânzare, pentru că din exprimare rezultă clar că dai arma colegului Tehărău cu 1000 de lei. ![]() Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Browning Bar Zenith Big Game Fluted HC 9,3X62 +Luneta UltimaTie iti fac reducere la arma 1000 ron...o exprimare ciudata nu?!?
Mda ,ma chinui sa inteleg daca sa i dau arma lui Teharau la 1000 ron sau sa i fac numa' o reducere in valoare de 1000 ron vs pretul expus aici? Greu tata,greu.. Vezi Teharau de ce nu mai scriu?! Respect. citeste mult..invata..si mai apoi incearca!
Re: Browning Bar Zenith Big Game Fluted HC 9,3X62 +Luneta UltimaIlie era o glumă omule, păcat că nu ai un simț al umorului mai dezvoltat. Așa ai luat totul en gros pe forum și nu ai simțit detaliile, iar a final te-ai supărat crezând că are cineva ceva cu tine. În rest ai dreptate, greu tată, greu...
Baftă la vânzare! Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Browning Bar Zenith Big Game Fluted HC 9,3X62 +Luneta UltimaAm uitat sa scriu..
Se ofera in acest pret husa abs transport in teren din piele aproape noua.A costat 500 ron ! Multumesc. citeste mult..invata..si mai apoi incearca!
Re: Browning Bar Zenith Big Game Fluted HC 9,3X62 +Luneta UltimaUP
Re: Browning Bar Zenith Big Game Fluted HC 9,3X62 +Luneta UltimaUP
Re: Browning Bar Zenith Big Game Fluted HC 9,3X62 +Luneta UltimaAnunt valabil.
Re: Browning Bar Zenith Big Game Fluted HC 9,3X62 +Luneta UltimaAnsamblu retinut pt 30 de zile domnului Molot Robert(sau cat este necesar pana la eliberarea autorizatiei de comparare!)
De aceasta data avansul NU se returneaza ca in cazul precedent. Multumesc si weekend bun. citeste mult..invata..si mai apoi incearca!
Re: Browning Bar Zenith Big Game Fluted HC 9,3X62 +Luneta UltimaScuze ,a fost o confuzie regretabila.Domnul se numeste Venter Robert.
Spor. citeste mult..invata..si mai apoi incearca!
Re: Browning Bar Zenith Big Game Fluted HC 9,3X62 +Luneta UltimaVandut domnului Robert.
Multumesc moderatorilor. citeste mult..invata..si mai apoi incearca!
16 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Vanzari- cumparari arme lise si ghintuite, de tir si cu AC Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 135 vizitatori |
Publicitate
|