Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Cumpar juxtapusa cal 20 sau 28(20 primeaza)Moderator: the_mav
19 mesaje • Pagina 1 din 1
Cumpar juxtapusa cal 20 sau 28(20 primeaza)Fara Ij uri sau semi DOAR JUXTAPUSA.ofer pret corect si cinstit...
0766482123 .si Obligatoriu poze pe mail:iliealexandruionut20@yahoo.com citeste mult..invata..si mai apoi incearca!
Re: Cumpar juxtapusa cal 20 sau 28(20 primeaza)bai dar nimeni nimeni??
![]() citeste mult..invata..si mai apoi incearca!
Re: Cumpar juxtapusa cal 20 sau 28(20 primeaza)Pai daca vrei si tu numai arme de finete, cei care au asa ceva le pastreaza, nu le scot la vanzare.
![]() Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Cumpar juxtapusa cal 20 sau 28(20 primeaza)Off..fineturile astea in primul rand trebuiesc scoase in teren..iubite, ingrijite ,si ....sa ajunga una la mine.hahaha asteptam..banii in buzunar..
... citeste mult..invata..si mai apoi incearca!
Re: Cumpar juxtapusa cal 20 sau 28(20 primeaza)Am eu un simson suhl de 20 cu platine laterale gravate cu scene de vanatoare. pat englezesc, etc
![]()
Re: Cumpar juxtapusa cal 20 sau 28(20 primeaza)
e de vanzare, sau doar ne informezi ca il ai? daca vrei sa-l vinzi, pui si niste poze, cu pret cu tot? -------------------------------------
Holland and Holland - pure art...
Multumesc mult pt fotografia trimisa pe mail, Pune te rog aici detalii despre arma(lungime pat..tevi..socuri..greutate..)..pret..etc.. Poze mai mult as prefera pe mail si ceva mai clare.. Multumesc inca odata si clar sunt interesat. Zi faina! citeste mult..invata..si mai apoi incearca!
Re: Cumpar juxtapusa cal 20 sau 28(20 primeaza)ok..inca astept mai multe detalii..hai sa o vad..sa o incerc..etc..si un pret...etc..
MAXIM OFER 9000 RON...(m a sunat cineva cu o arma si mi cerea 6000 euro!!!..) citeste mult..invata..si mai apoi incearca!
o marca, ceva? nu de alta, dar intre un Purdey si un IJ e oarece diferenta, inclusiv de bani. ![]() -------------------------------------
Holland and Holland - pure art...
blaser..evident bock....si 6000 sh.pfff..daca aveam banii astia ma insuram iar..hahaha citeste mult..invata..si mai apoi incearca!
Re: Cumpar juxtapusa cal 20 sau 28(20 primeaza)..mda...se pare ca ori nimeni nu vrea bani sau nu vrea sa renunte la ,,bijuteriile'' de vanatoare..nasol...nu renunt la idee si ,sa zicem ,ca si un bock fain ar fi de luat in calcul...
PS:bugetul nu mai este asa ,,restrictiv'' ![]() ![]() ![]() citeste mult..invata..si mai apoi incearca!
Re: Cumpar juxtapusa cal 20 sau 28(20 primeaza)Pai daca tot ai dat dublu-expres-ul poate gasesti o combinatie cu tevi de schimb, gen Verney modelul nou pe bascula de 20.
Re: Cumpar juxtapusa cal 20 sau 28(20 primeaza)Salutare!! 9.3 ul se intoarce!!! nu ramane treaba asta asa
![]() ![]() ![]() Prefer juxtapusa la 20...vedem caut,astept oferte..dar de data asta nu ma grabesc ,chiar vreau ceva frumos.. zi faina. citeste mult..invata..si mai apoi incearca!
Re: Cumpar juxtapusa cal 20 sau 28(20 primeaza)Atunci cred ca trebuie sa extinzi aria de cercetare. Piata italiana abunda de arme juxtapuse s-h, cele mai multe in stare buna si la preturi decente. E drept ca 20-urile sint mai rarute dar am vazut cateva dupa care mi s-au aprins calcaiele.
Re: Cumpar juxtapusa cal 20 sau 28(20 primeaza)pai..dau o cinste meseriasa daca faci ceva sugestii faine
![]() ..zi buna! citeste mult..invata..si mai apoi incearca!
Re: Cumpar juxtapusa cal 20 sau 28(20 primeaza)Mai omule, nu ai avut 20 si l-ai dat ? Si stiu sigur ca nu l-ai dat de rau ce era.
O sa stau pe langa tine sa cumpar ce nu iti place tie. Vad ca schimbi armele mai des decat .... ![]() Membru ANDA
Re: Cumpar juxtapusa cal 20 sau 28(20 primeaza)mare dambla....vezi ca deja anul asta am luat ceva ce nu mai pleaca..mai e una pe drum si vreau si un 20 deosebit..hahaha dar cine stie.spor!!
citeste mult..invata..si mai apoi incearca!
Care e aia de nu mai pleaca??? ....sa stim, sa ne luam gandul.... cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
Re: Cumpar juxtapusa cal 20 sau 28(20 primeaza)pai,pe langa XLR-ul ala negru si urat ramane si Browning Zenith Hand Cocking Big Game 9,3x62..pam pam !dambla mare nebunie multa!
respect! citeste mult..invata..si mai apoi incearca!
19 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Vanzari- cumparari arme lise si ghintuite, de tir si cu AC Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: DanCo şi 91 vizitatori |
Publicitate
|