Salutare!
Eu sunt nou-nout pe acest forum si inca il descopar asa ca va rog fiti ingaduitori cu unele inadvertente din postari sau orice credeti ca ar fi necesar sa fie facut de un membru nou, sa mi le transmite-ti. Multumesc pentru intelegere!
Asadar, se vinde Benelli Montefeltro 12/76, teava de 710 mm, cumparata de noua de catre mine de la Arow in 2007. Arma se livreaza in cutia originala cu toate cele 5 socuri. Estetic se poate vedea ca are urme de purtare insa tehnic trece orice test. Are trase cca 300-350 cartuse in 6 sezoane la toate tipurile de vanat (mai putin urs, lup, cerb).
Arma se poate vedea in Bucuresti iar pentru perfectionare tranzactie vanzare/cumparare, ma pot deplasa la un pct de mijloc.
Pretul este de 5200 lei pentru cei ce intreaba din curiozitate. Pentru cei care sunt cu adevarti interesati de o arma performanta, fiabila si usor de manevrat pretul este....o SURPRIZA!
Inca nu pot posta foto deoarece nu am deslusit bine modalitatea. Citesc si revin. Cine doreste sa-si faca o imagine asupra "fierului" imi poate solicita prin metodele de mai jos si le voi trimite pe mail.
Astept contact pe PM, tel 0726 231175 sau e-mail catalin_ionut.ionescu@yahoo.co.uk
S-auzim de bine!
Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |