Vinatorul.ro
Jurnal de vânătoare
Acum este 17 Feb 2025, 13:52

Gebruder Merkel Shul

Anunturi de Vanzari-cumparari pentru orice tip de arma

Moderator: the_mav

Gebruder Merkel Shul

Mesajde scirocco pe 22 Mai 2015, 11:13

De vanzare juxtapusa cal.16,marca Gebruder Merkel Shul,stare foarte buna,ejectoare,tevile sunt impecabile,socuri 1/2 si 1/1,stifturi de semnalizare.Pretul este 1200 euro,arma se afla in Bucuresti,se poate testa in poligon.Alte relatii la tel.0722.449.xxx

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Tragi,nu tragi...vremea... trece!!!
scirocco
Veteran

Locaţie: Bucuresti

Re: Gebruder Merkel Shul

Mesajde pipabh pe 22 Mai 2015, 15:45

Frumoasa arma, dar chiar merita atatia bani!!! (fara sa se considere ca aduc atingere celui care a postat anuntul)
Nu e primul anunt cu arme invechite moral si care au preturi din punctul meu de vedere cam prea mari cu dedicatie vanatoare! La pretul acesta gasesti noutati care, nu cred ca le poti compara tehnologic si functional cu cele antice vechi si de foarte multa vreme.
Nu spun ca nu valoreaza atata dar nu pentru utilizarea la vanatoare intensiva ci eventual pentru a iesi o data de doua ori pe an cu ea "de fite" sau pe peretele unor colectionari.
pipabh
Veteran

Mesajde violiv pe 22 Mai 2015, 17:46

Asa e, e super-uzata moral, mai ales in comparatie cu ceva atat de modern si ultra-tehnologizat ca asta din anuntul tau:

viewtopic.php?f=124&t=15084

cred ca era cel mai bine sa faci o descriere mai buna in propriul anunt, ceva de genul: chiar daca trage bine, e cea mai ieftina arma posibil, e intr-un calibru super da' aveti grija ca nu se gaseste neam in Ro. Iar luneta e ultimul racnet al tehnicii din gospodariile chinezilor. Numa pretul e ultra-modern si in ton cu epoca.

Ti-ai pus vreodata intrebarea: oare de ce nemtii astia tampiti fabrica de mai bine de 100 de ani acelasi model de arma, atat de perimat moral? Ei bine, raspunsul este: pentru ca in materie de juxtapuse nu exista o combinatie mai sigura si mai fiabila decat triplul zavor Greener la inchidere si Anson ca sistem de percutie. De aia si idiotii aia de vanatori profesionisti din Africa prefera sa mearga cu aceasta mecanica atunci cand insotesc vanatori invitati, ultra-amatori de modern cat cuprinde. De aia se si fabrica chiar si in zilele noastre, pentru ca la un miliard de tolomaci care ingurgiteaza ca pe laptic de san publicitatea moderna exista si 100 care stiu sa treaca peste culori si lumini si sa descopere realitatea.

Pentu stiinta ta: e foarte-foarte greu sa cumperi la un pic peste 1000 E o arma la fel de bine lucrata, croita pe om, fiabila, utila in teren si rezistenta in timp ca cea de mai sus. Poate ca pretul pare mare in comparatie cu cele gasite pe olx dar trebe sa ai in vedere si vanzatorul armei ... dura cateva minute sa-i rasfoiesti prin postari si sa vezi ce arme are sau a avut si care e nivelul de calitate al lor. Da' asta-i romanul, verificat numa aici pe forum de zeci de ori: e mult mai bine sa-ti iei un Ij nou decat o "vechitura" ca aia de mai sus.

Ai spus foarte-foarte bine: La pretul acesta gasesti noutati "pe" care nu cred ca le poti compara tehnologic si functional cu cele antice vechi si de foarte multa vreme. Ai rostit un mare adevar: "noutatile" la acelasi pret sunt cu cel putin 50% mai slabe ca antichitatea de mai sus si-ti trebe de cel putin 2,5x mai multi bani ca sa iei o "uzata moral" ca mai sus, nou-nouta.

P.S. Spre deosebire de tine, eu chiar am vrut sa "ating" antevorbitorul meu.
violiv
Veteran

Locaţie: Constanta

Mesajde adrian1123 pe 23 Mai 2015, 20:47

Corect Violiv,au ajuns la reparat "noutati" farmate care nu mai meritau reparate si au fost si multe vechituri care meritau fiecare banut.Se confunda frecvent nepasarea vanatorilor in ingrijirea armelor cu calitatea acestora.Au inceput sa mai apara si suhl si zb uri ne mancate pe tevi "traditional" cum spun unii,au venit la mine vanatori vechi care au fost socati vazund suhl inpecabil...de ce???,credeti ca au fost construite cu jocuri si mancate pe tevi?La fel,toata lumea crede ca un ij54 cu tevi de 71 cm are taiate tevile pentru ca majoritatea au 73 cm,sau neaparat pe zb trebuie sa scrie special poldi electro ca asa avea bunicu si prietenii lui...sa ma ierte Sorin pentru interventie si vorbele multe dar nu m am putut abtine.Eu am ij 58 vechi rau,zb pe care nu scrie special poldi si are tevi de 73 cm,si o belgiana de 20 cu cocoase exterioare deosebita .Aceste arme chiar nu m au dezamagit si sa stiti ca totusi sunt deschis la nou si tehnologie dar eu vad traditionalismul esential in vanatoare ne interesanduma cantitatea.Cu respect.
adrian1123
Veteran

Mesajde biriuck pe 23 Mai 2015, 21:32

Am varianta bock a acestei arme si am dat pe ea chiar mai mult. Nu regret niciun leu, asa ceva in stare foarte buna nu se gaseste deloc usor :wink:
Corruptissima re publica plurimae leges
biriuck
Veteran

Locaţie: Brasov/Ploiesti

Mesajde scirocco pe 16 Iun 2015, 18:49

Anunt valabil,pretul modificat: 1149 Euro.
scirocco
Veteran

Mesajde scirocco pe 13 Iul 2015, 16:25

Anuntul nu mai este valabil,arma s-a vandut.
scirocco
Veteran

Înapoi la Vanzari- cumparari arme lise si ghintuite, de tir si cu AC