Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
La pret de doi leiModerator: the_mav
140 mesaje • Pagina 2 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: La pret de doi lei@pipabh
cred ca mai este una de 4,5mm @ovi ce om bai nene ! sa pleci cu ""friptura"" inapoi .E afumata ? Eu mai gasesc unul ,dar tu mai primesti autorizatie? Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Re: La pret de doi leiNeafumata,d'asta civil a,insa are 3ani de cand isi roade unghiile.Nu il iau eu ci un bun prieten,coleg due grupa cu mine,care le-a vazuut pe astelalte si a intrat in fibrilatii.
PS Tablets va d can scrie tot CE vrea ea,cred ca o sa o ia dracu'. este in noi
Re: La pret de doi lei
+ arma AC cal 4,5mm stare ca noua! pret 1,95lei ![]() Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Re: La pret de doi leiArma cu AC o vreau eu.
Re: La pret de doi leiOk pina maine seara!
Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Re: La pret de doi lei
Arma AC mentionata mai sus este de vanzare in continuare.colegu a renuntat. si cateva date suplimentare. Este marca CZ Slavia 631.are cateva (5-6)zgarieturi fine .Nu se simt la mana dar se vad. interes?? Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Re: La pret de doi leiwalter pp mai este ?
Re: La pret de doi leiBuna ziua,
Sunt interest de arma AC Slavia 631 daca mai e disponibila. Multumesc anticipat!
Re: La pret de doi leieste si Walterul PP si Slavia
Re: La pret de doi leiIeri am trecut ,in sfarsit,si eu pe la posta iar zilele astea incepem cu hartoagele;cum se sfarseste te anunt.Multumiri inca o data.
este in noi
Re: La pret de doi leipistolul mauser vandut.
la vanzare azi 19 noiembrie :
++ 5.Pistol cu bile marca Walther PP negru, cal 10x22T. Stare buna -urme de la husa de piele. pret 2lei ++ 6.Pistol cu bile marca RG negru, cal 10x22T. Stare buna -urme de la husa de piele. pret 2lei ++ 7.Pistol cu bile marca Walther P99 negru, cal 10x22T. Stare ca noua . pret 50lei aceleasi conditii de rezervare :
Pt amanunte 0745.755.577 Multumesc. ![]() ![]() Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Re: La pret de doi leiputeti retine walter p99 pana luni ? Multumesc si luni va contactez pt a ne vedea
Re: La pret de doi leiNu mai am cum!
walthrr P99 este deja vandut! Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Re: La pret de doi leiEhe...sa vezi daca nu te trezesti tu cu vre-o plangere ca practici dumping-ul
![]() Membru ANDA
Re: La pret de doi leiSunt produse second hand colegu .
poate vine cineva cu 7autorizatii sa le dau pe toate si...gata! Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Re: La pret de doi leiCu parere de rau pt doua persoane nemultumite va comunic ca doar armele au pret ...de pret.Cu actele e mai greu.Trebuie sa platim si statului ceva .
Deci? Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Re: La pret de doi leiBuna ziuna, slavia cu AC o mai aveti?
Re: La pret de doi leiam vorbit la telefon.
trebuie sa te hotaresti.astept semnal de raspuns. salutare! Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Re: La pret de doi leiRezervata, mai trebuie doar autorizatia.
Re: La pret de doi leila vanzare azi 7februarie 2016
Pt amanunte 0745.755.577 Multumesc. ![]() ![]() Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Re: La pret de doi leiBuna seara .
Mai aveti pistoale cu bile pe stoc ? Daca dă ce modele ? Multumesc. Daca nu lupti pentru ceea ce iti doresti .....MERITI CEEA CE AI !!!!!!
Re: La pret de doi leiDaca da
Daca nu lupti pentru ceea ce iti doresti .....MERITI CEEA CE AI !!!!!!
Re: La pret de doi leiBuna ziua .
Va rog sa îmi spuneti unde sa trimit bani pentru a rezerva un pistol cu bile si valoarea pe care sa o trimit . Maine depun hârtiile pentru emitere autorizație . Multumesc . Răzvan Sgondea 0729399281 Daca nu lupti pentru ceea ce iti doresti .....MERITI CEEA CE AI !!!!!!
Re: La pret de doi leiBuna ziua !
Si eu as dori un pistol cu bile, in caz ca mai aveti. O sa va sun, sa aflu ceva concret...
Re: La pret de doi lei@ razvan sgondea
ok rezolvat. @pyf cu curaj colegu ! ![]() Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Re: La pret de doi leiLa vanzare azi 24Aprilie 2016
Pt amanunte 0745.755.577 Multumesc. Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Re: La pret de doi leiBuna ziua,
Doresc sa mai fac o incercare (o nua autorizatie), daca bineinteles anuntul mai este valabil pentru Geco (UMC 22) PS Taxa este achitata Vorbeste intodeauna cu blandete si tine aproape un toiag noduros - vei ajunge departe
Re: La pret de doi leihai baetii
140 mesaje • Pagina 2 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Înapoi la Vanzari- cumparari arme lise si ghintuite, de tir si cu AC Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 73 vizitatori |
Publicitate
|