Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Caut bolt handle sau bolt operating handle winchester sx4Moderator: the_mav
5 mesaje • Pagina 1 din 1
Caut bolt handle sau bolt operating handle winchester sx4Buna ziua, un tovaras de vanatoarea si-a pierdut piesa mai sus mentionata, acel minc levier cu care armezi semiautomata, "urechiusa aia mica" si nu reusim sa gasim nicaieri. Daca cineva ar putea sa-mi indice vreun seit de unde se poate comanda, care sa livreze in Romanica, as fi tare recunoscator. Sau poate cineva are de vanzare...este pentru o semi winchester sx4 cal.12. Tel. contanct 0745328396. Multumesc.
Re: Caut bolt handle sau bolt operating handle winchester sx4Buna ziua, am gasit piesa, multumesc pentru gazduire...
Re: Caut bolt handle sau bolt operating handle winchester sx4
Nu ne spui și nouă unde? Poate în viitor vor avea și alții nevoie de această informație. O seară bună! RaduCR Cal 12, 9,3x62, 30-06
Re: Caut bolt handle sau bolt operating handle winchester sx4Buna ziua, a gasit pe cineva in Italia unde cei care vand arme se asigura ca au si piese de schimb, o chestiune de normalitate zic eu, dar heii..traim in Romanica si asta ne ocupa tot timpul. Am gasit si un vanzator, tot din Italia www.tonisystem.it care expediaza si in Romania. Toate cele bune...
Re: Caut bolt handle sau bolt operating handle winchester sx4
Mulțumim pentru informație! O seară bună! RaduCR Cal 12, 9,3x62, 30-06
5 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Vanzari- cumparari arme lise si ghintuite, de tir si cu AC Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 40 vizitatori |
Publicitate
|