Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Vand armele de vanatoareModerator: the_mav
14 mesaje • Pagina 1 din 1
Vand armele de vanatoarePentru ca am decis sa ma las de vanatoare, dar nu ma grabesc, vand urmatoarele arme de vanatoare:
1. CZ 550 LUX cal 30-06, ECHIPATA CU LUNETA DELTA 1-5.8x24 cu suporti otel warne maxima dedicati armei. Pret total ansamblu 5100 lei negociabil. Vand separat doar daca vand arma prima la pretul 2900 lei, luneta 2200 lei. 2. IZH 18 mh cal 223, echipata cu luneta delta 2.5-15x56, cu suport fix din otel. Pret ansamblu 4200 lei negociabil. Se vinde separat daca se vine arma prima data la 1500 lei si luneta la 2700 lei preturi negociabile. 3. Baikal MP 27 cal 12/76, choke-uri fixe, jumatate si full, doua tragace. 2000 lei negociabil. 4. Baikal mp 153 cal 12/89 pat sintetic echipat cu suport prindere sistem optic punct rosu marca bulon made china care rezista se pare foarte bine.pret ansamblu 1700 lei Telefon contact 0720728200. Poze pe watsup la fiecare arma in parte. Multumesc.
Re: Vand armele de vanatoareDa' ce te-a suparat asa tare Lucian, de te-ai decis sa renunti de tot la activitate!? Din postarile tale imi pareai chiar entuziast!
Re: Vand armele de vanatoareBaikal mp 153, cal 12/89 s-a vandut, au ramas restul. Multumesc
Re: Vand armele de vanatoareBaikal bock mp 27 s-a vandut. Au ramas carabinele.
Re: Vand armele de vanatoareCz 550 s-a vandut, a mai ramas izh 223, care se poate vinde si pe bucati.
Re: Vand armele de vanatoareIzh 223 se vinde la 1200 lei, luneta la 2400 lei si prinderea la 250 lei
Re: Vand armele de vanatoareUrgent, arma 1000 lei, luneta 2000 si suportul 200!
Multumesc
Re: Vand armele de vanatoareLuneta si suportul le-am dat, a mai ramas carabina. Multumesc
Re: Vand armele de vanatoareArma se poate vedea in Piatra Neamt. Multumesc
Re: Vand armele de vanatoareBuna ziua!
Mai este de actualitate carabina IZH ?
Re: Vand armele de vanatoareDa. Cand va fi vanduta voi inchide anuntul.
Re: Vand armele de vanatoareBuna ziua, am facut rost de bani, nu mai este urgenta vanzarea. Arma se vinde acum la pretul de 1300 lei. Se poate vedea si cu proba in poligon in Piatra Neamt. Are mai putin de 15 cartuse trase, merge perfect. Numai bine.
Re: Vand armele de vanatoarePret nou 1200 lei
Re: Vand armele de vanatoareVanduta! Multumesc pt gazduire! Se poate inchide.
14 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Vanzari- cumparari arme lise si ghintuite, de tir si cu AC Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 174 vizitatori |
Publicitate
|