Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Cumpar bock!Moderator: the_mav
12 mesaje • Pagina 1 din 1
Cumpar bock!Cumpar arma tip bock,fara probleme mecanice,starea lemnului fiind mai putin importanta!pret 400-700lei!Bucuresti,Buzau(si imprejurimi).astept oferte la 0726778xxx sau cristxxxrasutzu@yahoo.com
Re: Cumpar bock!la pretul asta colegu.....??! si fara probleme ! la 700 lei are 100 de probleme! Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Re: Cumpar bock!Ma gandeam la un Ij sau cifsan,poate vrea careva sa scape mai ieftin de ele:))Stima Dl yoghi.
Re: Cumpar bock!
De ce nu te duci la magazin la buzau la SOTEK au acolo cateva arme la mana a 2 a,i ti mai raman si bani de cartuse
Re: Cumpar bock!Ms Danut!Stiu eu ce zici tu:)am fost si pacolo dar cred ca le sti si starea:))
Pai la bani astia nu prea gasesti ceva si frumos si bun, mai bine astepti mai strangi niste bani si iei ceva mai rasarit.
Re: Cumpar bock!Am vazut la sotek si arme in firea lor...care nu aveau chiar nici o problema si chiar la pret de bun simnt.eu nu ma grabesc..timpul le rezolva pe toate:)
Re: Cumpar bock!Se poate inchide.Multumesc.
Pai ne lasi asa de curiosi si nu ne spui ce ti-ai achizitionat?!
Re: Cumpar bock!Nu e nici un secret!!MP 27 EM 12/76!!Stima!
Re: Cumpar bock!sa-l folosesti sanatos si sa ai catare plina
Re: Cumpar bock!Multumesc frumos!Asemenea si tie!!
12 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Vanzari- cumparari arme lise si ghintuite, de tir si cu AC Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 99 vizitatori |
Publicitate
|