Salut !
Cumpăr țeavă mixtă brno zh 304 sau o sursa unde pot găsi asaceva
Contact 0737821086
Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Cumpăr țeavă mixtă brno zh 304!Moderator: the_mav
7 mesaje • Pagina 1 din 1
Cumpăr țeavă mixtă brno zh 304!Salut !
Cumpăr țeavă mixtă brno zh 304 sau o sursa unde pot găsi asaceva Contact 0737821086
Re: Cumpăr țeavă mixtă brno zh 304!Buna dimineata!
Tu centrezi , tu dai cu capul! Prin regulile forumului putin ...si apoi....OLX! Esti obisnuit!
Re: Cumpăr țeavă mixtă brno zh 304!Asteptam un raspuns din asta, eu mai nesimtit.
Nu stiu sa dau buna ziua cand intru intr-o casa se pare. Dar parca intre oamenii care ar trebui sa fim uniti de aceasi pasiune n-ar trebui sa fie chiar asa nasolie si sa-mi dai cu texte de genu du-te pe OLX. Iertat sa fiu.
Re: Cumpăr țeavă mixtă brno zh 304!
Administratia!!! Iar avem unul care nu a trecut de 4 clase! Atat poate!
Re: Cumpăr țeavă mixtă brno zh 304!Ba chiar doi! Atât "OLX-ul" cât și "Țeavă mixtă".
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Cumpăr țeavă mixtă brno zh 304!Primul ; @dragos e balbait zic altfel nu deschidea 5 topicuri cu acelasi subiect iar@Djordj se simte cu musca pe caciula ,dar tot el striga.chiar daca Nu El era subiectul.
Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
7 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Vanzari- cumparari arme lise si ghintuite, de tir si cu AC Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 139 vizitatori |
Publicitate
|