Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Vând carabina Baikal calibru 243 cu lunetă Bushnell 3200Moderator: the_mav
6 mesaje • Pagina 1 din 1
Vând carabina Baikal calibru 243 cu lunetă Bushnell 3200Arma este noua, am tras maxim 10 cartse. Luneta este Bushnell Elite 3200, aceasta este montata pe arma. Mai multe detalii la nr xxxxxxxxxxxxxx.
Re: Vând carabina Baikal calibru 243 cu lunetă Bushnell 3200Mana pe regulile de pe aici si apoi...
Nu e OLX!
Re: Vând carabina Baikal calibru 243 cu lunetă Bushnell 3200 [quote="ION CIRSTINA"]Arma este noua, am tras maxim 10 cartse. Luneta este Bushnell Elite 3200, aceasta este montata pe arma. Mai multe detalii la nr ................ Preț 2000 lei Arma se afla în București.
Re: Vând carabina Baikal calibru 243 cu lunetă Bushnell 3200Admin. Nu a priceput Ion nimic.
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Vând carabina Baikal calibru 243 cu lunetă Bushnell 3200Arma este noua, am tras maxim 10 cartse. Luneta este Bushnell Elite 3200, aceasta este montata pe arma.
Arma se vinde împreună cu lunetă. Arma se afla in București. Telefon 0744804208
Re: Vând carabina Baikal calibru 243 cu lunetă Bushnell 3200A priceput, bre, dar invers, ca sculatul ...
este in noi
6 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Vanzari- cumparari arme lise si ghintuite, de tir si cu AC Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 153 vizitatori |
Publicitate
|