Va salut
Sunt interesat sa cumpar un Simionov 7,62x39 sau un Sks
Multumesc
Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Cumpar Simionov 7,62x39Moderator: the_mav
7 mesaje • Pagina 1 din 1
Cumpar Simionov 7,62x39Va salut
Sunt interesat sa cumpar un Simionov 7,62x39 sau un Sks Multumesc Vanatoarea,Pescuitul,Off Road-ul,navigatia si plimbarile in aer liber sunt pasiunea mea!
Re: Cumpar Simionov 7,62x39Poate iti este de folos:
https://www.publi24.ro/anunturi/timp-li ... 8605f.html 22LR; 9x19; 308Win; 9,3x62; 6,5x55; 12;
Re: Cumpar Simionov 7,62x39Cand spui SKS te referi la cel autohton? Eu stiam ca SKS este ceva prescurtare de la Simionov, adica acelasi lucru.
Uite aici ambalate frumos in ladite: ![]() https://www.egun.de/market/item.php?id=7734262 Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj. Vorbeste intodeauna cu blandete si tine aproape un toiag noduros - vei ajunge departe
Re: Cumpar Simionov 7,62x39Tot acolo scrie mare si cu rosu "" NO INTERNATIONAL SHIPING"" Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Re: Cumpar Simionov 7,62x39
Cel autohton, adica fabricat in Ro, nu URSS, este foarte-foarte rar. Intr-o vreme am cautat o SKS de productie romaneasca si in rastimp de vreo 10 ani am gasit una singura. Rusesti sint cele mai multe.
Multumesc Vio Se rezolva de oriunde din lume! Vanatoarea,Pescuitul,Off Road-ul,navigatia si plimbarile in aer liber sunt pasiunea mea!
Am adus cu NO INTERNATIONAL SHIPPING destule! Le cumpara in Germania sau in tara respectiva si le aduce! Vanatoarea,Pescuitul,Off Road-ul,navigatia si plimbarile in aer liber sunt pasiunea mea!
7 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Vanzari- cumparari arme lise si ghintuite, de tir si cu AC Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 187 vizitatori |
Publicitate
|