Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Cumpăr armă cal. 20/76Moderator: the_mav
4 mesaje • Pagina 1 din 1
Cumpăr armă cal. 20/76Un prieten vrea să cumpere o armă în cal 20/76, de preferat fabricată în occident, buget aprox 3000 lei. Aștept oferte.
Re: Cumpăr armă cal. 20/76OCAZIE!!! Vand bock Franchi Falconet in cal.20 la pretul de 900 E, arma fiind achizitionata de mine cu 1400 E in anul 2010. Deoarece am mai multe lise, cu 20-ul am tras in anii astia doar aprox. 300-350 cartuse. Arma se vinde cu cutie originala Franchi cu toate accesoriile (trusa curatare etc) cartusiera piele pt cal. 20, plus aprox 200 cartuse, inclusiv breneke. Arma este in stare excelenta!
Cu stima! ![]()
Re: Cumpăr armă cal. 20/76Scuze, tel meu este 0722650131, Pot trimite foto cu arma pe whatsapp.
Re: Cumpăr armă cal. 20/76Mulțumesc pentru raspuns dar a venit târziu. Daca aflu de cineva interesat vă dau de știre.
4 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Vanzari- cumparari arme lise si ghintuite, de tir si cu AC Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot], Savo şi 107 vizitatori |
Publicitate
|