Te rog sa citesti topicul "Reguli de utilizare" inainte de a posta.
Forumul nu e OLX.
Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Vand hatsan bt-65sbModerator: the_mav
8 mesaje • Pagina 1 din 1
Vand hatsan bt-65sbTe rog sa citesti topicul "Reguli de utilizare" inainte de a posta.
Forumul nu e OLX.
Re: Vand hatsan bt-65sbSal . Acuma daca m-ai certat imi poti spune unde pot posta anuntul cu vanzarea armei ? Multumesc
Re: Vand hatsan bt-65sb![]() ![]() Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Re: Vand hatsan bt-65sbLa anunturi, unde in alta parte?
Re: Vand hatsan bt-65sbPai am postat aici si a fost sters si am fost si certat . Nu aici sunt anunturile ?
Re: Vand hatsan bt-65sbAici sunt anunturile. Fa si tu o cerere la administratorul forumului, cere-ti iertare, promiti ca nu mai faci si astepti raspunsul.De regula, nu trebuie sa astepti 30 zile, raspunde mai repede.Asa ca, repejor si dupa poti vinde arma sau ce vrei tu sa vinzi.
Re: Vand hatsan bt-65sbAsa sta treaba ? Domn administratorrrrr !!!! Unde sta-ti ca sa vin sa va dau zapada ? Poate ma ierta-ti !
***Prin regulile de utilizare scrie destul de clar ca sunt acceptati doar oamenii ce pot scrie in limba romana (sau care macar se straduiesc sa o faca). Adios!
Re: Vand hatsan bt-65sb
GRAMATICA, GRAMATICA!!!!!! MA DOAREEEEEE!
8 mesaje • Pagina 1 din 1
Înapoi la Vanzari- cumparari arme lise si ghintuite, de tir si cu AC Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: DanCo şi 142 vizitatori |
Publicitate
|