Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Propunere modificare lg.295Re: Propunere modificare lg.295The golden rule of history is those with the weapons make the rules.
www.anda.com.ro
Re: Propunere modificare lg.295de la 1:22:00 puteti da traducerea in limba romana
http://www.europarl.europa.eu/news/en/n ... Protection The golden rule of history is those with the weapons make the rules.
www.anda.com.ro
Re: Propunere modificare lg.295The golden rule of history is those with the weapons make the rules.
www.anda.com.ro
Re: Propunere modificare lg.295The golden rule of history is those with the weapons make the rules.
www.anda.com.ro
Re: Propunere modificare lg.295Cand vine vorba de arme, nu gasesti un politician intreg la cap. Poftim aici un tembel cu o logica la fel: "3 cartuse = 31 gloante"
![]()
Re: Propunere modificare lg.295
Cred ca nu este cazul sa generalizam. Marea majoritate a celor care au luat cuvantul au fost in asentimentul ideilor exprimate si aici. Se pare ca doar doi- trei au fost mai afectati de evenimentele recente. Discutia ce a durat o ora si ceva a fost foarte interesanta si cred ca ar fi util sa fie vizualizata de cat mai multi detinatori de arma. Cu Stimă,
Nicolae
Nu am gasit toata discutia, totusi parca mi-e greu sa cred ca cred ca exista parlamentari pe aceeasi lungime de unda cu noi, ba mai mult sa fie si majoritari.Oricum, daca faceam glume 3=31 la gradinita, eram batut la curu gol ![]() ![]()
link-ul a fost postat mai sus, il republic mai jos: http://www.europarl.europa.eu/news/en/n ... Protection discutia despre subiectul in cauza incepe la 1h:22m Cu Stimă,
Nicolae
Re: Propunere modificare lg.295http://eur-lex.europa.eu/legal-content/ ... IT&from=EN
http://eur-lex.europa.eu/legal-content/ ... _2015_INIT Alegeti traducerea in romana The golden rule of history is those with the weapons make the rules.
www.anda.com.ro
Re: Propunere modificare lg.295În anexa I la Directiva 91/477/CEE, partea II se modifică după cum urmează:
(a) Secțiunea A se modifică după cum urmează: (i) La categoria A, se adaugă următoarele puncte: RO 20 RO „6. Armele de foc automate care au fost convertite în arme de foc semiautomate; 7. Armele de foc semiautomate pentru uz civil, care seamănă cu arme cu mecanisme automate; Am inteles eu stramb sau se interzic clonele AK AR si restu militaroaselor?!?!?
Re: Propunere modificare lg.295In fine ai inteles care-i baiul. Ba chiar si stra-nepotii lor, creati in zilele noastre, cu destinatie de la inceput piata civila, care n-au fost automate si nici in dotarea vreunei armate niciodata.
Re: Propunere modificare lg.295Incep sa ma scarbesc de Uniunea Dictatoriala Europeana si sa-mi dau pumni in cap ca n-am sarit balta cand am avut dracu ocazia fute-m-as pe toate alea 12 stele de cacat.Democratie UE=o noua forma de comunism gretos.
Re: Propunere modificare lg.295S-a publicat stenograma sedintei din Camera Deputatilor, cand a fost aprobata modificarea legii 295 !!! Halucinant !!!
DEZBATERI PARLAMENTARE Şedinţa Camerei Deputaţilor din 11 noiembrie 2015 21. Supunerea la votul final: 21.24 Proiectul de Lege pentru modificarea şi completarea Legii nr. 295/2004 privind regimul armelor şi al muniţiilor (PL-x 673/2013) (adoptat) consultă fişa PL nr. 673/2013 Domnul Valeriu Ştefan Zgonea: ................................................ 24. Proiectul de Lege pentru modificarea şi completarea Legii nr. 295/2004 privind regimul armelor şi al muniţiilor. Legea este organică. Comisiile pentru apărare şi juridică vă propun adoptarea proiectului de lege. Cine este pentru? 228 de voturi pentru. Abţineri? 3 abţineri. Voturi împotrivă? Un singur vot împotrivă. Adoptat. http://www.cdep.ro/pls/steno/steno.stenograma?ids=7589&idm=21,024 http://www.cdep.ro/pls/steno/steno.stenograma?ids=7589&idm=20
Re: Propunere modificare lg.295Cretini retardati...si noi i-am pus si ii tinem acolo
![]() este in noi
Re: Propunere modificare lg.295Daca am sti cine e ala unul singur am putea sa-i transmitem multumirile noastre ,100-200 de mesaje sau cati am catadicsi sa scriem un mail , celorlalti care doar s-au prefacut ca ne sprijina ,,,, niste ocari scrise mai elevat .
Re: Propunere modificare lg.295Urmarind sedinta postata pe site-ul Parlamentului European,eu am tras urmatoarele concluzii:
1) Comisia spune clar ca obiectul dezbaterilor nu il constituie armele ilegale,ci armele legale,asadar nicio legatura cu recentele atentate care au indoliat Europa. Aveau de gand cu ani in urma sa introduca noi restrictii civililor cu privire la achizitionarea si posesia armelor,insa de abia acum au gasit momentul oportun,pe fondul masacrului din Paris.Cum se spune au stat la cotitura asteptand momentul. Este clar ca cineva vrea cu orice pret sa restranga drepturile cetatenilor europeni,cetatenilor cinstiti,de a avea acces la armele de foc,fie ele de vanatoare,tir sportiv sau de colectie. Cine este acel cineva, nu stiu sigur,cert este ca se foloseste de o institutie a Uniunii Europene pentru atingerea scopului. Si este doar inceputul,vedem cu totii ca tactica adoptata este cea a pasilor marunti,astfel incat masurile sa nu fie bruste si sa nasca nemultumiri,ci in timp incat cetatenii sa se obisnuiasca cu ele. Astazi o carabina,maine o lisa,poimaine un pistol cu bile,peste o saptamana pistoalele cu apa. 2) Punctul doi ar fi unul de consolare pentru noi,chiar daca o consolare mai mica. Se pare ca totusi eforturile vanatorilor,practicantilor de tir sportiv si colectionarilor,in a atrage atentia asupra incalcarii flagrante a drepturilor lor,dar nu numai al lor ci a drepturilor omului in general,a dat roade. Petitiile, mail-urile trimise alesilor,discutiile cu parlamentarii,demersurile asociatiilor care reprezinta interesele posesorilor de arme,au inceput sa aiba un oarecare efect. Vocile cetatenilor europeni au inceput sa zumzaie,nu se aud tare dar totusi se aud, iar urechile alesilor nu pot ramane insensibile,doar votul vine pana la urma de la cetateni. Noi romanii am ramas mai la urma cu sustinerea cauzei,insa am facut ce am putut. Am semnat petitia ,care se pare a fost luata pana la urma in seama,iar pe langa mine au mai semnat-o doi veri de-ai mei. Si nu au semnat pentru ca avem un grad de rudenie,ci din convingere ca oamenii buni nu ranesc alti oameni,iar armele legale sunt folosite in scopurile in care au fost autorizate si nu in scopuri criminale. Ceilalti amici,cunostinte nu au fost interesati de subiect,desi le-am facut cunoscuta chestiunea. Nu au spus nici ca sunt de acord,nici impotriva,ci doar ca nu ii intereseaza. Si sincer mai degraba as fi vrut sa fie impotriva armelor,sa imi spuna de ce anume sunt impotriva,sa pot discuta cu ei,decat sa fie nepasatori. Dar asa suntem noi romanii,nepasatori. Asta este. 3) Europarlamentarii nu sunt chiar asa usor de influentat,am vazut ca sunt puse totusi intrebari pertinente si la obiect in legatura cu proiectul adoptat de catre Comisia Europeana,un lucru bun pentru noi,pentru ca s-a vorbit de drepturile pe care la au vanatorii,sportivii care practica tirul precum si colectionarii. Asadar mai vedem si lucruri bune si mai presus de toate corecte,nu doar restrictii aberante. 4) Acum,mai mult ca niciodata simtim lipsa unei mari asociatii romanesti care sa reprezinte interesele si drepturile posesorilor de arme. O forma organizata care sa uneasca vanatorii,sportivii si colectionarii ar fi fost extraordinara. Mare avantaj ar fi sa existe o asemenea asociatie care sa cuprinda toti posesorii de arme,o asociatie care sa intervina la nivel national si international. Problema noastra a fost si este in continuare indiferenta. Ma intreb cati dintre romanii care au o arma ar adera la o asociatie de acest fel? Nu este nevoie de 20,200 sau 2000 de membrii,este nevoie de toti. Cat priveste modificarile aduse legii 295,nu este nicio noutate,cu totii stim ca avem cea mai restrictiva lege a armelor din Europa si una dintre cele mai restrictive din lume. Acum europenii vor sa introduca si ei niste restrictii pe care noi le avem de zeci de ani (vezi propunerea cu valabilitatea permiselor de 5 ani). La noi in tara stim cum merg treburile si ne stim intre noi,adica autoritatile stiu ca noi vanatorii suntem oameni corecti si de incredere,nefiind probleme,iar noi stim ca autoritatile incearca sa mentina o situatie bazata pe o lege nu foarte permisiva,o situatie in care vanatorii sa poata vana cu arme de foc dar respectand niste conditii foarte stricte. Deocamdata este acceptabil,departe de ideal dar acceptabil,se putea si mai rau,mult mai rau. Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Propunere modificare lg.295http://www.thepoliticalinsider.com/fran ... z3trBZqPjo
Nu stiu cum dracu gasesc armele astea ilegale peste tot, in afara de vanatori, colectionari si tiristi... The golden rule of history is those with the weapons make the rules.
www.anda.com.ro
Re: Propunere modificare lg.295Remus-Florinel Cernea:
Un proiect foarte interesant. Aş fi vrut să pot să-l studiez mai cu atenţie. Raportul de 25 de pagini a venit astăzi în timpul şedinţei. Eu vă mărturisesc că, în calitate de deputat, sunt pus în imposibilitatea de a-mi exercita mandatul în această situaţie de a avea şedinţe în care nenumărate legi primesc rapoartele în timpul şedinţei. Este inadmisibil. Este o încălcare a Regulamentului şi este o lipsă de respect faţă de regulile interne şi faţă de cetăţenii care ne-au trimis aici, pentru că nu ne putem exercita mandatul cu adevărat. A vota o lege înseamnă a-ţi formula un punct de vedere, a analiza o problemă, a încerca, eventual să te consulţi cu experţi, cu consilieri, dar dacă rapoartele vin în ziua în care noi avem plen şi suntem ocupaţi aici cu dezbaterile, acest lucru devine imposibil. Domnul Valeriu Ştefan Zgonea: Domnule deputat, Din 2013 până astăzi aţi mai venit pe la Parlament? Din 2013 până azi? Aţi aflat cumva? Domnul Remus-Florinel Cernea: Am fost. Domnul Valeriu Ştefan Zgonea: A! Bun. Dacă aţi fost din 2013 până acum, vă informez că din 2013 acest proiect de lege a fost întors de nenumărate ori. Noi suntem Cameră decizională. Azi suntem în 2015, noiembrie, din informaţiile mele. Bănuiesc că în ultimii doi ani de zile aţi mai venit pe la Parlament. Are cuvântul domnul deputat Mircovici. Un fel de ''stai jos,nota 4,esti prost''. Muia lui cernea,singura noastra multumire,in rest sunt de acord cu Vulpea,se putea si mai rau. este in noi
Re: Propunere modificare lg.29511.12.2015 a fost promulgat modificarea legii 295/2004
Si care-i modificarea? Un link ?
Re: Propunere modificare lg.29511.12.2015 promulgata prin Decret nr. 985/2015
devine Legea nr. 319/2015
www.anda.com.ro
Re: Propunere modificare lg.295A aparut legea 319/2015 de modificare si completare a legii 295/2004.
Merkel KR1; Beretta Perennia lll; Baikal IZH 18
From: "procetatean@presidency.ro" <procetatean@presidency.ro> To: vilistancu@yahoo.com Sent: Monday, December 21, 2015 1:29 PM Subject: Raspuns petitie Petitia nr.27961 Data: 21-12 Prin prezenta, vã informãm cã am primit memoriul dumneavoastrã înregistrat în cadrul Administraþiei Prezidenþiale cu nr. DRA1/27961/2015, în care supuneþi atenþiei aspecte privind reexaminarea Legii pentru modificarea ºi completarea Legii nr. 295/2004 privind regimul armelor ºi al muniþiilor. Preºedintele României, domnul Klaus-Werner Iohannis, a decis promulgarea Legii pentru modificarea ºi completarea Legii nr. 295/2004 privind regimul armelor ºi al muniþiilor, prin Decretul nr. 985 din 11 decembrie 2015, aceste informaþii fiind afiºate pe site-ul Administraþiei Prezidenþiale, secþiunea "Comunicate de presã", http://www.presidency.ro/?_RID=det&tb=d ... _PRID=lazi Vã mulþumim pentru faptul cã aþi ales sã vã adresaþi Preºedintelui României. Cu stimã, Consilier de Stat Gabriel-Cristian Piscociu From: vili stancu <vilistancu@yahoo.com> To: "procetatean@presidency.ro" <procetatean@presidency.ro> Sent: Monday, December 21, 2015 1:46 PM Subject: Re: Raspuns petitie Va multumesc pentru raspuns, dar nu pot sa nu sesizez faptul că nu mi-aţi comunicat niciun punct de vedere în legătură cu aspectele pe care am dorit să le supun atenţiei. Faptul că sesizarea mea a fost însoţită de fundamentare si argumente economice, sociale, juridice nu a reuşit să vă trezească interesul de a le citi şi de a prezenta o minimă argumentaţie a răspunsului dumneavoastră. Răspunsul pe care l-am primit putea foarte bine să fie generat de calculator sau de un robot fără să fie nevoie de intervenţia unui consilier. În concluzie nu mă declar mulţumit de modul în care administraţia prezidenţială abordează problemele cetăţenilor, fapt ce il voi aduce la cunoştinţa întregii comunităţi a deţinătorilor de arme. Cu stimă, Stancu Vili Preşedinte A.N.D.A. The golden rule of history is those with the weapons make the rules.
www.anda.com.ro
Re: Propunere modificare lg.295Tara lucrului bine facut.
Re: Propunere modificare lg.295...E bine de stiut; ca sa stim ce facem cu stampila aia...Doar o sa mai avem alegeri; nu??? Avem si familie, parintii, bunicii, fratii, verii...Si ei voteaza.
![]() Esti inteligent daca crezi doar jumatate din ceea ce auzi; esti intelept daca stii care e jumatatea.
Re: Propunere modificare lg.295Ciinii latra ,ursul umbla
In rest fiecare ne vedem fiecare de treaba,unul face petitii ,altul (robot) raspunde in dorul-leli
Stampila este pierduta .Daca ajunge la tine puneti-o pe frunte sa vada clasa politica ca ai fost la vot si ai votat,dar nu cu ei
www.anda.com.ro
Înapoi la Unde-i lege nu-i tocmeala! Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 26 vizitatori |
Publicitate
|