Vinatorul.ro
Jurnal de vânătoare
Acum este 01 Mar 2025, 07:29

Propunere modificare lg.295

Modificari recente ale legilor legate de vanatoare

Moderatori: biriuck, liviur

Re: Propunere modificare lg.295

Mesajde the_mav pe 31 Ian 2015, 23:44

Parca-parca as bea o cafea...
-------------------------------------
Holland and Holland - pure art...
the_mav
Veteran

Locaţie: Oltenia, Muntenia si partial Moldova

Mesajde biriuck pe 01 Feb 2015, 00:22

Nu trebuie sa fie niciun dulap omologat. Omologat de cine? De NASA?
Esti sigur ca ai o cutie de lemn imbracata in tabla si nu o cutie de tabla cu interior de lemn? :mrgreen:
Corruptissima re publica plurimae leges
biriuck
Veteran

Locaţie: Brasov/Ploiesti

Mesajde violiv pe 01 Feb 2015, 12:38

yoghi scrie:@zarie
-propietarii de arme sunt obligati sa detina si sa foloseasca pt depozitare dulap metalic din anul 1996.Daca tu acum in 2015 inca ""nu stiai"" ...........?!
-zi mersi ; aici in Bucuresti pe linga anularea dreptului au dat amenzi de 5000--10000lei.
-primesti aprobare de arma dupa doi ani!

Ba aceasta obligatie exista inca inainte de "89. Pe atunci legea zicea mai explicit: tabla de otel de X mm grosime (nu mai stiu sigur da' parca era 1,5), doua incuietori pe fiecare usa si fixat in perete. In "96 legea s-a mai relaxat un pic, nu mai prevede nici grosimea nici natura metalului .... legal poti s-o faci din tabla de aluminiu de la dozele de bere.
violiv
Veteran

Locaţie: Constanta

Mesajde yoghi pe 03 Feb 2015, 12:27

:mrgreen:

Inainte de 89 , pina in 95 era in vigoare un ordin 32 parca unde scria ""sau din lemn de esenta tare"" ;in Legea 17 /96 a aparut ""3mm prins in perete"" iar in 2004 "" asa zisa omologare"".
Stiu pt ca am lisa din 87 si glont din 88.

si ""cutie de bere""??! e cam groasa tabla, incearca cu niste poleiala!
:D
Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
yoghi
Veteran

Locaţie: Romania

Mesajde violiv pe 03 Feb 2015, 13:01

Am construit cu tata prima lada in 1982, dupa specificatiile date pe hartiuta de politie. De fapt au fost doua, ca lada de munitie era separata complet. Sincer, aveam prea putini ani pe atunci ca sa ma intereseze ce scria, de fapt, in lege. Foarte posibil sa ai dreptate.
violiv
Veteran

Mesajde violiv pe 11 Iun 2015, 16:14

Americanii au innebunit complet ... cel putin partea aia care se impute prima, de la cap ... cica.
Iata ce le-a mai trecut prin minte:

http://bulletin.accurateshooter.com/201 ... ical-data/

mai pe scurt, pe motiv ca exista o oarece legisoara mai veche care limiteaza exportul de informatie si tehnologie si ca aceasta lege aparuse inaintea internetului, vor sa "clarifice" un pic legea aducand-o la zi si sa interzica publicarea (adica oferirea unei informatii publicului larg) de orice fel, nu numai pe hartioara, deci si pe net, site-uri, forumuri, etc. Din pacate, in infinita lista de subiecte restrictionate e cuprins si mai tot ce tine de arme, de la capsa cartusului la lungimea patului armei si viteza de croaziera a rachetelor trident.
Daca legea trece, adio informatii pe net .... pedepsele pentru publicare/export informatie neautorizate prealabil merg pana la 20 ani inchisoare si un milion $ amenda.
violiv
Veteran

Mesajde Alin3006 pe 11 Iun 2015, 17:10

Viitorul suna bine... :roll: Totusi, parca aia nu sunt asa cretini ca noi si probabil vor iesi pe strazi.
Alin3006
Veteran

Locaţie: bucuresti

Mesajde hunt25 pe 16 Iun 2015, 17:18

Acum cateva luni au incercat sa interzica cartusul 5.56 green tip (asa zisul "armor piercing") pe motiv ca pune in pericol viata agentilor fortelor de ordine si nu numai. Bineinteles ca au esuat lamentabil, demonstrat fiind faptul ca un green tip rupe mai putin tesutul decat un soft point de exemplu si asta pe langa faptul ca pana si din randul autoritatilor au aparut destule personaje care nu s-au lasat duse de val la asa aberatii.Vezi tu, cand ai tras o viata intreaga cu arme, degeaba vine guvernul sa iti spuna ce ii bun si ce nu ii bun pentru tine ca cetatean, ca oricum nu mai merge, ai deja formata o cultura, o educatie, ceea ce in Europa lipseste.

Lasati la o parte gagica si atitudinea redneck a barbosului...daca puteti si bucurati-va de clip :) https://www.youtube.com/watch?v=fEYsKebcXaw
hunt25
Membru important

Mesajde Sly_Fox pe 19 Iun 2015, 21:43

violiv scrie:Americanii au innebunit complet ... cel putin partea aia care se impute prima, de la cap ... cica.
Iata ce le-a mai trecut prin minte:
http://bulletin.accurateshooter.com/201 ... ical-data/

Se redeschid discutiile in privinta accesului la arme de foc in USA.
In urma atacului asupra unei biserici apartinand comunitatii de negrii din Charleston,atac comis de catre un pusti tembel, Omaba readuce in discutie limitarea accesului la armele de foc.
Daca si americanii ii baga pe toti la gramada,renuntand la principiul care spune ca fiecare individ este responsabil pentru faptele sale,atunci ne asteapta vremuri grele pe toti.
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Sly_Fox
Veteran

Locaţie: Terra, Sistemul Sol, Brațul Orion, Calea Lactee, Grupul Local, Super-roiul Virgo, Laniakea

Mesajde violiv pe 20 Iun 2015, 16:13

Obama a incriminat accesul prea usor al atentatorului la arma !!!
A uitat sa spuna insa ca atentatul s-a petrecut IAR intr-unul din statele cu accesul cel mai restrictiv la arme si unde atentatorul era aproape sigur ca nicio alta persoana din biserica nu are arma ca sa riposteze. Exact acelasi scenariu ca la precedentul atental intr-un Mall .... bietii cumparatori numa cu conserve ar fi putut sa se apere, nici macar unul din cateva sute prezenti nu avea arma.

Apropo, cand a fost ultimul atentat de acest fel in Texas ???
violiv
Veteran

Mesajde OVI762 pe 20 Iun 2015, 18:57

Multi prosti casca gura la declaratii de genul''armili ie rele ca facem razboi cu iele,armele ucid,spune nu armelor''si alte aberatii cretinoide asemenea,insa prostii au drept de vot si asta e nasol.Daca tot dau examen psihologic inainte de a incerca sa iau o arma cu care in ultima instanta sa imi apar viata si sa-mi hotarasc soarta,de ce nu as da un psihologic si inainte de a merge la vot,de exemplu?Cu ce e un vot aiurea mai putin periculos decat o arma?Arma pot sa nu o scot din toc toata viata insa de votat voteaza turma cam o data la 2 ani,hotarand cei multi si prosti lipsa unui viitor pentru cei putini si constienti;cum dracu' de prostul satului imi poate hotara mie viitorul iar eu trebuie sa ma zbat si sa ma milogesc pentru a-mi putea apara insusi viitorul hotarat in ultima instanta de dobitoc?Intr-o situatie reala de examen psihologic colectiv fac pariu ca peste 50% nu ar promova si asta e crunt,ca aia 50% aleg nemernicii care ne hotarasc destinul;si ce poate sa aleaga un prost?Un smecher(a sa citi hot,nemernic,incult,dobitoc)caci intre speciile astea doua exista o relatie simbiotica inca de la inceputurile lumii. Cea mai periculoasa arma este prostia gloatei,mult peste orice arma conventionala de pe planeta asta,insa nu vad arma asta incadrata pe la nicio categorie?Iar cand vad militieni ''a la Soric''vorbind despre inasprirea regimilui armei imi vine sa borasc;un pic de adevar exista totusi in situatia asta,militienilor ar trebui sa le fie ingradit accesul la armament.Oare cat la suta din detinatorii de arme de foc ce si-au zburat creierii in ultimul an aveau grade,de orice fel si culoare-pe umar?Ultimul caz se petrecu acu' http://www.libertatea.ro/detalii/artico ... 40775.html. ;oare prin cate testari psihologice si controale a trecut omul asta pana sa-si termiine socotelile?Intotdeauna vedem gunoiul din curtea altora insa omitem faptul ca noi locuim pe o gramada de deseuri.Cum cativa oameni de bine de pe aici au mers si au discutat cu mai marii vanatorimii despre ceea ce ii durea,tot asa ar fi cazul sa faca si cei din cele 2 asociatii ce reprezinta detinatorii de armament,si atunci de drag m-as inscrie macar intr-una din aceste asociatii.Nu sunt absurd,nu visez revolutii peste noapte,nu cer decat putina dezmortire vizibila si ca mine mai sunt si altii ce cugeta la fel.NRA-ul e puternic tocmai pentru ca e vizibil,se implica,se zbate- incepeti sa faceti la fel si toti vanatorii constienti nu cred ca vor avea o problema in a contribui cu o suma modica(asa cum este acum)pentru a le fi aparate interesele.Pana la urma urmei toti suntem romani intr-un fel sau altul si ne pliem inconstient poate pe dictonul''dai un ban dar stii ca face''.
este in noi
OVI762
Veteran

Mesajde Dragan pe 20 Iun 2015, 23:38

Mult adevar graiesti amice "OVI762",dar.....noi vorbim ,noi auzim.Cu multi ani in urma am auzit una mai tare "ai pusca,ai pe dracu in casa" :twisted: .In privinta votului "democratic popular"aici chiar ca avem o mare problema nationala.Cand vezi cioardele galagioase imbuibate cu mici si bere,cum se indreapta spre cabinele de vot, iti da un sentiment de greata si neputinta fata de oligofrenii si dobitocii care hotarasc viitorul copiilor tai.Iei ie saraci si primesc ajutoare de la domn primar,ceilalti sunt umili credinciosi si asculta ce zice popa.....
Despre auto impuscati chiar as fi curios sa vad o statistica ,dupa care se pot trage concluzii.
Dragan
Membru important

Mesajde Dragan pe 20 Iun 2015, 23:42

Dragan scrie:Mult adevar graiesti amice "OVI762",dar.....noi vorbim ,noi auzim.Cu multi ani in urma am auzit una mai tare "ai pusca,ai pe dracu in casa" :twisted: .In privinta votului "democratic popular"aici chiar ca avem o mare problema nationala.Cand vezi cioardele galagioase imbuibate cu mici si bere,cum se indreapta spre cabinele de vot, iti vine un sentiment de greata si neputinta fata de oligofrenii si dobitocii care hotarasc viitorul copiilor tai.Iei ie saraci si primesc ajutoare de la domn primar,ceilalti sunt umili credinciosi si asculta ce zice popa.....
Despre auto impuscati chiar as fi curios sa vad o statistica ,dupa care se pot trage concluzii.
Dragan
Membru important

Mesajde OVI762 pe 21 Iun 2015, 00:36

Dragan,tu traiesti in Europa,eu inca ma mai patimesc prin romanica.Inca.Pe la mine prin sud e o alta vorba''ai pusca,ai 10 dusmani in plus'' :x Cat despre militieni si militari impuscati din proprie vointa cu siguranta depasesc de departe numarul de vanatori gauriti din varii motive;da' n-are nimeni curaj sa faca publica o astfel de informatie.Insa,incepand de astazi,tin eu socoteala :evil: si o fac publica,aici pe forum.Nu sunt eu bun la matematica,am terminat :mrgreen: la limbi :lol: straine,prima data 8) ,da' de numarat lent las' pe mine.Maine deschid un topic denumit''psihologicul si importanta lui''sau cam pe acolo,ma mai gandesc,cu articole luate din presa centrala si nu numai,articole despre disparitia prematura si brusca a cadrelor de militie,armata si alte asemenea.Si vanatori,ca sa fie datele exacte.Si comparam peste 1 an sau mai mult.
este in noi
OVI762
Veteran

Mesajde Don pe 21 Iun 2015, 10:45

A cam belit-o organu'...si l-a pus pe Ovidiu pe urme!
Dincolo de asta e imposibil sa nu remarci justetea punctului de vedere...si iritarea pe care o induce comportamentul capetelor organului care apar public si explica ce de treaba mai au ei in incercarea
inimoasa de a...preveni posibila mizerie din curtile altora cand podeaua proprie s-a cam umplut de
proprii confrati care au gasit de cuviinta sa dea oaresce utilizare armamentului cumparat din impozitele
lor si banii nostri!
Problema,din pacate,nu se refera numai la apucatura asta militieneasca de a ajuta copiii sa faca pipi,asta
este mai mult sau mai putin de bagat in seama,beleaua originala pare a fi tendina generala a factorilor de
decizie politica din Europa,dar si din State,de a limita dreptul propriilor cetateni de a detine arme si,pe
alocuri,aceasta politica da mici semne de...concertare!
Lucrurile nu prea merg grozav in Europa,destui fierb de nemultumiri si se aude ca tunurile de pe Aurora n-ar
fi ruginit,ar fi doar in conservare si nici baietii ceilalti,cu uniforme si cizme lustruite n-ar fi numai in pozele din
cartea de istorie...ce ne lipseste de nu vrem sa intelegem nimic din ce-am trait pe pielea noastra,nu stiu,dar
nu stiu nici daca limitarea dreptului de a detine arme va pazi pe cineva de Uciga-l Toaca!
Don
Veteran

Mesajde OVI762 pe 21 Iun 2015, 19:10

:lol: :lol: :mrgreen: :evil: Si-a cam pus toti vanatorii constienti in cap organul;nu este posibil ca in 2015 sa se intample ceea ce se intampla.Vreau a 2,3 nspea arma.iau totul de la capat,platesc si astept de-mi sar ochii,pe banii mei,pe barba mea,vorba lu' ala mic si cret,cu toate ca am trecut prin controale si totul a fost ok;vreau pistol cu glont,inclusiv pentru lovitura de gratie...mai usor imi compar AG7 de la bulgari,vreau sa ies cu 22lr la combatere,ca e ieftin si bun...niet,vreau combatere la cotofene si ciori cu ac,placut,ieftin si silentios de tras...doamne-fereste.Si exemplele continua,astea mi-au venit acum in minte;astia chiar nu realizeaza ca vanatorul constient nu va fi prins in off side,ca numai el stie cate a patimit.Vad ca vanatorii sunt huliti si sunt priviti ca niste infractori insa cu cate condamnari CU EXECUTARE se poate falii majestuosul organ?De ce la sfarsit de an nu apare pe bilant:am prins 200 de braconieri,am reusit sa obtinem 200 de condamnari?Stiu,nu tine de ei,procurorul e...judecatorul e...insa nimeni nu spune ca multi dintre cei prinsi si scapati scapa tocmai pentru ca au grade pe umar;astia sunt de fapt cei mai periculosi braconieri insa corb la corb nu scoate ochii.Stim cu totii,sunt sigur,cazuri dovedite de braconaj in care au fost implicati politisti,militari,cadre sri etc...oare cat la suta din cazurile astea s-au finalizat cu condamnari?Asta ma roade pe mine,hotul care striga hotul,si pentru asta fac tam-tam,caci cu porcii nu poti fi gentleman,cat de mult ai vrea.Cel mai frica,dupa dna,le e frica de presa,sa nu rasufle...ei bine,datele adunate pe parcursul unui an fix la presa-de orice forma-le voi trimite,macar sa inteleaga ca bataia de joc poate fi si reciproca,nu doar unidirectionala.Asa ca domnilor politisti si nu numai,curaj si spor la treaba,sunt cu ochii pe voi.Mai ales pe cretini ca asta https://www.youtube.com/watch?v=u8X-Z8UoO9Q
PS
A nu se intelege gresit ca iau toate politia la un loc,pentru ca nu o fac;sunt si in politie,armata,sri etc si oameni cu care iti e drag sa vorbesti,cu care ai ce sa vorbesti si de la care ai ce invata insa astia sunt cei mai f..uti de catre sistemul in care lucreaza.
este in noi
OVI762
Veteran

Mesajde Pysty001 pe 10 Iul 2015, 13:48

Daca stie cineva ce se mai aude de modificarea legii 295 in legatura permisele suspendate pentru viza.
Va multumesc
Pysty001

Mesajde alinboboc pe 10 Iul 2015, 14:56

@Pysty001, daca se vor face modificari la L295, acestea sigur vor fi mai restrictive nicidecum mai permisive.Sa nu crezi ca daca se modifica legea si nu-ti faci viza in termen vei fi premiat si pupat parinteste pe crestet. Acum, daca n-ai cascat ochii la viza stai 2 ani pe bara.Ce va fi vom vedea.
alinboboc
Veteran

Mesajde Cristi pe 18 Aug 2015, 17:16

http://www.cdep.ro/interpel/2014/r4166A.pdf

Aici avem raspunsul lui Oprea la o interpelare, in care isi exprima intentiile
“The golden rule of history is those with the weapons make the rules.”
www.anda.com.ro
Cristi
Veteran

Mesajde aghiuta pe 18 Aug 2015, 18:56

Mentalitate de militian.
Nenea asta de-i mare gaie acu', nu se uita si prin curtea altora?
Spre exemplu in Suedia,ca aici mai stiu una alta,permisul de arma este conditionat de cel de vanatoare,care la randul lui e etapizat si departajat prin probe practice,de la utilizator de lisa,apoi la cel de carabina clasa 2-4 si,cireasa pe tort,utilizator de carabina clasa 1.
Odata probele trecute nu te mai intreaba nici tata-mare ce si cum.
Astia n-au auzit de examen medical nici inainte si nici in timpul detinerii armelor(ti-l poate retrage medicul,nu militianul,daca constata la o vizita oarecare ca ai inceput sa prinzi fluturi la mansarda;ca si permisul de conducere auto),n-au auzit de prelungirea vizei la x ani,nici de cursuri prealabile obtinerii permisului,nici de obligativitatea tragerilor bianuale.
O sa intram noi in Europa cand o sa-mi vad eu ceafa,fara doua oglinzi.
aghiuta
Veteran

Locaţie: Suedia

Mesajde sean pe 18 Aug 2015, 19:18

La ce sa te astepti de la un socotitor de izmene?
O suta de mii de arme la 18 milioane de locuitori e vax...atitudinea cacanarilor care fata legile in domeniul asta e de inteles...se scapa in izmene daca aud vreo bubuiala,dar pe noi ne aude cineva?
sean
Membru important

Mesajde mcbun2 pe 20 Aug 2015, 16:59

Salut tuturor. Tocmai m-am intors dintr-o hoinareala de doua saptamani prin California si Nevada. Bai baietzi, bai fratzilor, ce ziceati voi de restrangerea dreptului la arme in SUA? Sa va iasa din cap asta si ca simpla cleveteala. Realitatea arata foarte inarmata pe acolo si nu pare nimeni stressat de vreun pericol de restrangere. Am vizitat ceva magazine "de profil". Oferta larga, zeci, sute de arme. La Bass Pro in LA numai pistoale cred ca erau vreo 300. Am intrebat (la oha) de pistoale cu bile. Omu mirat zice "Cee? Nu tzinem asa ceva." ?La arme lungi nu ne-am uitat decat la "mitraliere" ca in rest carabine si lise vedem si pe aici (e drept ca oferta acolo e aproape infinita). La capitolul "mitraliere" cam tot ce vrei de la m19, m4a1, fn fal, cu pat fix, rabatabil, cu lanterna, fara, cu laser pointer, cu miere, cu capsuni, verde, neagra, de camuflaj, de iarna, cu roti, cu senile cu ce dracu mai vreti voi sau fara, etc etc. Munitie si componente la discretie pe raft la autoservire. Am facut multe poze. Sper sa apuc sa pun cateva. Oamenii dragutzi, iti dau orice arma sa o "manuiesti" (cum ar spune organu nostru in limbajul de lemn din limba romana invatzata la scoala de politie). Dragutzi si cu copiii nostri carora le-au dat sa "manuiasca" orice arma le-am cerut si n-au uitat sa ne spuna ca au si caliber mici pt pustiul de 9 ani. Ce sa mai, alta planeta, alta galaxie, alta constelatie. Le-am povestit ce de kk e in Europa si un nene mai hatru (care se mira ca ne uitam la un arc compound ca la un tort) ne zice: Is a good reason to come here. Avea dreptate.
De incheiere. Peste tot semnele de circulatie erau gaurite ciur de gloante (illegal si la ei dar deh daca tot ai dreptul sa tragi pe unde te taie capu...). Undeva prin desertul Mohave langa un semn facut ciur, vis a vis pe margine drumului era o cruce (parca Stive scria pe ea - o vad eu cand developez memory stick ul). Am concluzionat ca Steve trebuie sa fi fost de la arme si munitii sau vreun pardalnic de sectorist venit sa vada cate cartuse avea americanu in incarcator si daca avea viza la 5 ani pe constitutie ca de permis nu auzise nimeni pe acolo. Cu drag mcbun2
Membru ANDA
mcbun2
Membru activ

Locaţie: Bucuresti, Romania

Mesajde Alin3006 pe 21 Aug 2015, 12:53

Hai cu pozele alea, ca ne-ai imbolnavit.
Alin3006
Veteran

Mesajde puscasumarin pe 21 Aug 2015, 23:34

Ăştia, a lui tata-socru, au obsesia asta a atotputinţei, nu are să vă mire strategia lor de a modifica orice şi oricând. Experienţa îmi dictează să vă recomand ca nici măcar să nu vă uitaţi la idioţeniile acestea.
puscasumarin
Veteran

Mesajde violiv pe 22 Aug 2015, 07:59

http://bulletin.accurateshooter.com/201 ... e-permits/

1 din 20 de americani au "permisiunea" sa poarte cu ei arma scurta nu numai s-o detina la domiciliu. Numai in ultimul an, 1,7 milioane au primit aceasta permisiune, adica cea mai mare crestere anuala de cand se inregistreaza. Si asta nu pentru ca in toate cazurile au facut cerere ci pentru ca 10 state au legiferat acest drept. "Beneficiarii" cei mai numerosi = femeile !!! ce aproape si-au triplat numarul de persoane cu umbla inarmate pe strada in ultimii 7 ani.
Si daca mai trebuia inca o data dovedit, in statele unde s-a intamplat asta crimele au scazut cu ~25%.
Si mai interesant, si la ei ca si la noi, politia este responsabila de cel mai mare numar de "crime" ... 103/100.000 fata de 22,8/100.000 datorate "civililor" (in Texas)
violiv
Veteran

Mesajde mcbun2 pe 23 Aug 2015, 01:02

Asa este, ai dreptate. Mai mult decat atat, NRA are o actiune imensa la nivel national pentru inarmarea cu pistoale a mamelor pentru a asigura securitatea copiilor. In fine... la ei chestia asta cu posesia si caratul armelor dupa ei este o vazuta ca o problema de securitate individuala si sociala. In San Francisco ne-am intalnit cu niste fosti colegi de faculta si buni prieteni (sot / sotie). Amandoi au arme. El are 3 revolvere S&W in 3 calibre diferite (mic, mare si f. mare) si un shotgun. Imi povesteau ca au cate unul incarcat in torpedoul masinii iar in casa tzin unul incarcat la parter, unul la etaj si pusca in dormitor tot incarcata. Oamenii sunt medici, traiesc in cartier cu staif asa ca i-am intrebat de ce fac chestia asta, nu se simt in sigurantza? Au spus ca bineintzeles ca se simt in sigurantza dar toata lumea face asa si nu e cazul sa faca ei nota discordanta. In alta ordine de idei sunt sfatuiti de politie sa procedeze asa pentru ca este un plus de siguranta pentru famile. Eu il intreb: nu trebuie tzinute incuiate, munitie separat, etc, etc?? Mitza zice, Bah esti prost???!!! Si asa ce mai fac cu ele daca sunt atacat pot sa mi le bag in cur dupa aia.... Nu putem compara mere cu pepeni ca da cu virgula.
Membru ANDA
mcbun2
Membru activ

Mesajde violiv pe 23 Aug 2015, 18:39

Dupa nordici si cei de peste ocean iata ca sunt tot mai aproape:

http://www.thefirearmblog.com/blog/2015 ... a-germany/

din Bavaria pana la granita Romaniei mai sunt vreo 1000 km.
violiv
Veteran

Mesajde mcbun2 pe 24 Aug 2015, 22:48

Violiv prietene, mia asta de chilometri e din ce in ce mai mare. Singurul amortizor, silencer sau supressor ce va fi probabil autorizat vreodata in minunata tzara este cel pentru gura mea si a ta si a altora care inca mai cuteaza sa comenteze. Si acela se numeste opresor. De fapt situatia ni se datoreaza noua tuturor care ii acceptam asa cum sunt. An de an am acceptat sa ni se ia din drepturi putizn, cate putzin si acum tragem ponoasele. Aici nici nu mai este vorba de ce avem si ce n-avem voie in aceasta tzara. Este vorba de umilintza, bataie de joc si insultarea inteligentei si a legii bunului simtz. Este vorba ca suntem priviti ca potentiali infractori si nu ca cetateni. Mai ziceam eu odata pe aici. O sa avem nevoie de autorizatie si la pistolul cu ventuza.
Membru ANDA
mcbun2
Membru activ

Mesajde mcbun2 pe 08 Sep 2015, 11:45

Salutare tuturor. O sa incerc sa trimit cateva poze dintre cele despre care vorbeam mai sus.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Membru ANDA
mcbun2
Membru activ

Mesajde mcbun2 pe 08 Sep 2015, 11:49

AR15, M16, SI ALTELE...
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Membru ANDA
mcbun2
Membru activ

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Unde-i lege nu-i tocmeala!