Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
afecțiuni medicale ce interzic deținerea de arme
34 mesaje • Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: afecțiuni medicale ce interzic deținerea de armeCa sa nu mai deschid un alt topic pun aici o întrebare. Dacă în acest moment am posibilitatea de a merge la centrul militar județean cu un dosar medical din care sa rezulte ca sunt inapt pentru o eventuala mobilizare, poate sa îmi afecteze și dreptul de a deține arme o asemenea decizie a CMJ.
Re: afecțiuni medicale ce interzic deținerea de armeTreburi avocățești! Mă gândesc la faptul că depinde și de afecțiunea care face imposibilă participarea la operațiuni militare. Dacă o persoană suferă să spunem de inflamație intestinală cronică, indiferent de formă, ea va fi clar inaptă pentru mobilizare, dar nu ar constitui motiv să îi fie retras dreptul de a avea arme de foc. Alte afecțiuni însă ar crea suspiciuni și ar putea duce la anularea permisului de port-armă. Nu există un răspuns clar la întrebarea ta, totul depinde de afecțiunea/afecțiunile medicale.
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: afecțiuni medicale ce interzic deținerea de armeÎntrebarea nu are legătură cu acest topic! Dacă tot ai deschis topic dedicat, eu spun să se continue discuțiile la topicul respectiv.
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: afecțiuni medicale ce interzic deținerea de arme
Alege si tu cu grija "boala" de care suferi. Lista celor care te fac inapt pentru recrutare este mai luuuunga. Partea proasta este ca nu conteaza ce scrie pe fruntea ta .... atunci cand se termina "aptii" se recruteaza si cei fara picioare sau orbi! ![]() ![]()
34 mesaje • Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Unde-i lege nu-i tocmeala! Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 17 vizitatori |
Publicitate
|