Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Muniție uitată în bagaj de mână
68 mesaje • Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Re: Muniție uitată în bagaj de mână@pka_23 Pana la urma care a fost concluzia SAESP? S-a intors prietenul tau in tara?
Re: Muniție uitată în bagaj de mână@pipabh ai dreptate. Am greșit eu pentru ca am scris în graba. Nu în legea armelor scrie ci cer cei de la arme și munitii în unele județe și asta pentru ca în lege scrie doar ca autorizatia se eliberează înainte vânătorii nu și cu cât timp înaintea vânătorii și de aici rămân loc de interpretări.
Re: Muniție uitată în bagaj de mânăPe principiul anii, banii si golanii...
Cerea cineva mai sus SCRIS, ca ar fi de ajutor... pe email, poftim, ca sa nu mai iasa cu Dare de seama sau Nota interna sau Expunere de motive sau etc. Cred ca la alt topic cineva incepuse sa vada (nu neaparat gresit) ca 295-ul permite folosirea in conditiile x y z, deci ce nu e scris ca e permis, pe cale de consecinta e interzis. Poate ca da, poate ca nu, dar nu ramane definitiv interpretarea legii la baietii care controleaza. Ca poate nu o interpreteaza bine - caz in care (teoretic, evident) pot duce situatia in ceva NElegal. Aici cred ca facem noi, cu totii, o confuzie. -------------------------------------
Holland and Holland - pure art...
Re: Muniție uitată în bagaj de mână
Nu este nici o interpretare!!!!!!!!!!!!! Permisul de port arma iti da dreptul de a avea arma, de a purta arma si de a o folosi. Nimic altceva!!!!!!!!!!!!!!!!! In ce judete? De ce nu scrii alb pe negru doar voalat? Sa vedem ce spun colegii nostri din judetele respective! In ce context s-au emis astfel de ineptii?
@zeb stump te rog sa nu o iei personal, nu ai de ce sa te superi. Eu doar mi-am expus niste pareri, personale, care din pacate nu coincid cu ale tale si nici nu am zis ca as fi purtatorul adevarului absolut. Pentru asta este forumul creat: dezbateri, informatii etc Mai am argumente sa iti raspund la ce mi-ai scris dar o sa ma opresc totusi aici pentru ca nu vreau sa creez o polemica si sper doar ca din discutiile noastre sa se nasca ceva bun. @the_mav a spus bine mai sus: "nu ramane definitiv interpretarea legii la baietii care controleaza" si as completa ca este valabil si pentru interpretarea noastra.
Re: Muniție uitată în bagaj de mânăNu am luat-o personal si nu m-am suparat. Argumentele pe care le-am prezentat sunt strict juridice, tin de interpretarea legii, si nu de ordin personal...
Ti-am raspuns cu argumente din lege (şi din Normele de aplicare) de ce nu scrie expres de întoarcerea cu arma la locuinta, precum şi de ce principiul potrivit căruia "in spatiul privat, ce nu e interzis, e permis" nu este aplicabil în ce priveşte transportul armelor, deci ,nu e nimic personal. Cat priveste opiniile, fiecare are dreptul la una, dar sa aiba argumente... Eu iti mai pot prezenta n argumente,dar nu e cazul sa facem aici curs de interpretare a normai juridice... PS. posibil sa fiu dintre cei in fata cărora interpretarea legii ramane definitiva ![]()
Posibil, nicidecum singurul, insa ca sa fie treaba dreapta ar trebui si adaugata realitatea " .... greselile sau abuzurile autoritatii" DACA ACESTEA AJUNG LA MINE. Pe competente, complete, samd, samd... Sunt TOTI (dintre cei care ar putea corecta greseli sau abuzuri) la fel? Parerea mea e ca nu. Sunt greseli sau abuzuri (mergand pe cele spuse mai sus) care scapa necorectate? Tu ce zici? (sincer)? -------------------------------------
Holland and Holland - pure art...
Re: Muniție uitată în bagaj de mânăCe sa zic...Ca in toate domeniile in Romania...sunt si asa, si asa...
68 mesaje • Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Înapoi la Unde-i lege nu-i tocmeala! Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 27 vizitatori |
Publicitate
|