Vinatorul.ro
Jurnal de vânătoare
Acum este 27 Noi 2024, 08:47

E-arm-Prima autorizare

Locul in care sa povestim despre noi, sa ne strangem amintirile, sa ne cunoastem mai bine. Sa daruim si celorlalti o particica din bucuriile noastre. Si sa ne consemnam peregrinarile pentru anii cand ne vom hrani din amintiri.

Moderatori: the_mav, Mircea-B

E-arm-Prima autorizare

Mesajde Lorenzo21 pe 08 Oct 2024, 22:48

Am si eu nevoie de ajutor va rog!Doar ce am devenit vanator in dambovita si vreau sa mi iau prima arma,m au pus sa mi fac cont pe e-arm,l am facut,l am validat si am trimis documentele necesare in sectiunea”autorizare pentru prima arma”sau cum se numeste mai exact,si acum ce ar trebui sa fac sa mi verifice rastelul de la domiciliu?Sau trebuie sa trimit altceva?Cum sa procedez?
Lorenzo21

Re: E-arm-Prima autorizare

Mesajde yoghi pe 08 Oct 2024, 23:30

Astepti sa vina sa verifice,dar daca te grabesti,Trimiti si rastelul cu un curier rapid.
Benelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
yoghi
Veteran

Locaţie: Romania

Mesajde Ghinda pe 09 Oct 2024, 07:35

Pe adresa serviciului arme și muniții.
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Ghinda
Veteran

Locaţie: Bucuresti

Mesajde alinboboc pe 09 Oct 2024, 15:53

@Lorento21, tu, esti de planeta maimutelor. Chiar nu poti intelege ce ti se spune, nu descifrezi cum trebuie limba romana? Mama ei de treaba, spune cateva cuvinte despre tine, nu-ti cere nimeni conturile bancare si sa-ti enumeri proprietatile. Vrei arma, vrei arma. Ma intreb, cum oare ai ajuns pana aici ?
alinboboc
Veteran

Locaţie: bucuresti

Mesajde CCM pe 11 Oct 2024, 15:52

Tot mai multi italieni pe forum...
Beretta, Chapuis, Rizzini, Manurhin, Pardini, SIG
CCM
Veteran

Mesajde CCM pe 11 Oct 2024, 15:53

alinboboc scrie:@Lorento21, tu, esti de planeta maimutelor. Chiar nu poti intelege ce ti se spune, nu descifrezi cum trebuie limba romana? Mama ei de treaba, spune cateva cuvinte despre tine, nu-ti cere nimeni conturile bancare si sa-ti enumeri proprietatile. Vrei arma, vrei arma. Ma intreb, cum oare ai ajuns pana aici ?

Limba romana e grea, nu ca limba italiana...
Beretta, Chapuis, Rizzini, Manurhin, Pardini, SIG
CCM
Veteran

Înapoi la Jurnal de forumist