Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Lunete cu calculator balistic
4 mesaje • Pagina 1 din 1
Lunete cu calculator balisticBună ziua, mă numesc Alin, sunt din Suceava și urmează să mă înscriu la pasiunea pe care nu am incercat-o niciodată numită ,,vânătoare" , pe forum nu am văzut nimic în acest subiect înafara de ,,Burris Eliminator", și aici cineva a răspuns că a avut doar burris 3 , dar restul de lunete cu calculator balistic ? Ați avut alt model încorporat cu calculator balistic care îți arată unde sa pui luneta, sa fie punct ochit punct lovit ? Sa calculeze distanța, înclinația și toate calculele balistice necesare unei trageri la distanță? Că poate mai sunt colegi vânători printre noi mai tehnologizați puțin și au ales tehnologia în detrimentul clasicului.
Re: Lunete cu calculator balisticBenelli,Krico,Marlin,Deringer,Steyr,Kettner,Winchester,Merkel,
Mauser,FN,Ruger,Liege,Sauer,S&W
Re: Lunete cu calculator balisticHai înapoi la rubrica de optica si topicul dedicat. Asta-i pentru ca ma mancat unde nu trebe. În alta ordine de idei, pe un cont de Telegram despre arme se vorbea despre acest forum și despre pretențiile noastre exagerate de a avea reguli și pretenții de civilizație si bun simt. Unul din postacii de acolo zicea ca ar întra aici pe forum doar pentru a incalca reguli și pentru a ajunge la Planeta Maimuțelor. Asa ca ce pretenții mai putem sa avem?
Pentru inițiatorul topicului fac mențiunea ca la Jurnalul de Forumist fiecare întra, da buna ziua, se prezinta și spune câteva lucruri despre el sa știm cine este, de unde, ce Pasiuni are și pe unde vânează. Ceilalți colegi de forum îl saluta și ii urează bun venit. Orice alta problema tehnica se discuta la rubrica potrivita și dacă exista deja topicuri pe acea tema se discuta acolo. Topicuri noi se deschid doar dacă nu sunt altele similare. Incet, incet forumul ajunge un ghiveci.
Re: Lunete cu calculator balisticRăspunsurile primite sunt prea bune așa că nu sterg topicul. Doar solicit luare aminte!
4 mesaje • Pagina 1 din 1