Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Va salut domnilor!
6 mesaje • Pagina 1 din 1
Va salut domnilor!Ma numesc Ovidiu Ene,sunt din Brasov si anul acesta fac rotunda varsta de 50 de ani. Vanez cu aceeasi pasiune si bucurie de la 18 ani si probabil voi continua atata vreme cat vor putea picioarele mele...Vanez in general in jud Braila,90% din timp cu cainele la picior,mi-e greu sa concep vanatoarea fara patrupedul meu langa mine.Navighez pe acest forum de foarte multa vreme,chiar am impresia ca pe unii dintre voi va cunosc personal chiar daca nu-i asa De ce n-am intrat niciodata in discutii...greu sa raspund, probabil neiubind prea mult calculatorul,sau cine stie. Asa cum banuiti,astazi am facut-o,trebuind s-ajung la rubrica de vanzari,a venit vremea sa mai fac niste schimbari prin jucarii.Va multumesc tuturor pentru multitudinea de informatii gasite in acest forum,lucru pentru care ma inclin cu respect!!!
Re: Va salut domnilor!Bun venit. Pe fondul Brașovului din baltă?
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: Va salut domnilor!Nu,nu pe fodul Brasovului, platesc taxa la AJVPS Braila si sa nu fie cu plictiseala mai platesc si pe un fond privat langa Sighisoara..,de, patima grea...
Re: Va salut domnilor!Bun venit și vânzare rapidă!
Re: Va salut domnilor!Bun venit!
Fondul privat e cel de la Boiu?
Re: Va salut domnilor!Salutare și bun venit! Mulți ani înainte și clipe frumoase la vânătoare alături de cățel. Nu ar fi rău să scrii mai des. Nici eu nu aveam o atracție așa mare pentru computer, dar fiind nevoit să lucrez cu el am început să-l apreciez, iar acum sunt dependent.
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
6 mesaje • Pagina 1 din 1