Vinatorul.ro
Jurnal de vânătoare
Acum este 30 Noi 2024, 12:29

Prezentare

Locul in care sa povestim despre noi, sa ne strangem amintirile, sa ne cunoastem mai bine. Sa daruim si celorlalti o particica din bucuriile noastre. Si sa ne consemnam peregrinarile pentru anii cand ne vom hrani din amintiri.

Moderatori: the_mav, Mircea-B

Prezentare

Mesajde MAZILU MARINEL pe 03 Iul 2023, 12:15

Buna ziua dragi colegi! Ma numesc Marinel, am 41 ani, locuiesc in vecinatatea orasului Ramnicu Valcea si de aproximativ o luna de zile am intrat in posesia primei arme de vanatoare. Drumul a fost anevoios si a durat aproape 2 ani de la data inscrierii in asociatia de vanatoare dar consider ca a meritat. Am intrat in nenumarate randuri pe acest forum in cautare de informatii, am citit chiar si povestile de la gura sobei si am gasiti raspunsuri la multe intrebari. Astazi mi-am facut curaj si am decis sa devin membru. Va multumesc pe aceasta cale si va doresc o zi minunata!
MAZILU MARINEL

Locaţie: Râmnicu Vâlcea

Re: Prezentare

Mesajde Ghinda pe 03 Iul 2023, 12:24

Salut! Mi-e drag de astfel de colegi!
Sporuri să ai!!!!
Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Ghinda
Veteran

Locaţie: Bucuresti

Mesajde Sly_Fox pe 03 Iul 2023, 13:39

Salutare și bun venit!
Ce armă ai cumpărat? Pe unde vrei să vânezi? Ce metodă de vânătoare te-a fascinat în timpul stagiaturii? Preferi vânătoarea la câmp deschis, la baltă, la pădure? Preferi vânătoarea la goană sau în grup restrâns? Sau poate individuală?

Mai am doar o întrebare! Întrebare de pe timpul lui Caragiale și la care nu s-a dat un răspuns clar. Cum se zice corect, Marinel sau Mariner? :D
PS: Sper că ai simțul umorului suficient de dezvoltat!
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Sly_Fox
Veteran

Locaţie: Terra, Sistemul Sol, Brațul Orion, Calea Lactee, Grupul Local, Super-roiul Virgo, Laniakea

Mesajde tehărău pe 03 Iul 2023, 20:31

Bun venit!
Opriți transformarea nulităților în vedete!
http://www.ajvpsbuzau.ro/ro/descriere/
tehărău
Veteran

Mesajde pipabh pe 03 Iul 2023, 22:15

Salutare și bun venit!
pipabh
Veteran

Mesajde rentacar85 pe 04 Iul 2023, 01:10

MAZILU MARINEL scrie:Buna ziua dragi colegi! Ma numesc Marinel, am 41 ani, locuiesc in vecinatatea orasului Ramnicu Valcea si de aproximativ o luna de zile am intrat in posesia primei arme de vanatoare. Drumul a fost anevoios si a durat aproape 2 ani de la data inscrierii in asociatia de vanatoare dar consider ca a meritat. Am intrat in nenumarate randuri pe acest forum in cautare de informatii, am citit chiar si povestile de la gura sobei si am gasiti raspunsuri la multe intrebari. Astazi mi-am facut curaj si am decis sa devin membru. Va multumesc pe aceasta cale si va doresc o zi minunata!

Salutare!
Bine ai venit pe forum
rentacar85

Mesajde popaliviu pe 04 Iul 2023, 07:04

Bine ai venit!
12, 16, 9mm, .30-06
popaliviu
Veteran

Mesajde MAZILU MARINEL pe 04 Iul 2023, 10:04

Buna ziua! Va multumesc pentru mesajele frumoase de primire si totodata imi pare rau ca nu am putut sa raspund pana acum la intrebari. Am cumparat de noua o carabina cu repetitie marca Remington cal. 270 win la care am atasat o luneta Delta Hornet 1-6x24 cu punct luminos pe care doresc sa o folosesc atat la goana cat si la panda.In timpul uceniciei am participat la cateva partide de vanatoare in grup mare in zona de munte la goana la mistret si in zona de campie la fazan si iepure. Am mai participat si la o partida de vanatoare la panda unde chiar daca nu a aparut nimic in catarea(luneta) vanatorului pe care l-am insotit am fost foarte incantat de sentimentul pe care il traiesti atunci cand incerci sa te faci nevazut si neauzit in speranta ca o sa fi mai abil decat vanatul. Imi face mare placere la grup mare sa ascult povestile de dupa partidele de vanatoare sa culeg informatii de la vanatorii batrani si sa le studiez miscarile in teren.Simtul umorului il detin chiar la un nivel ridicat pot spune :lol: si ma declar multumit de acest lucru. In legatura cu Marinerul lui Caragiale si eu sunt in ceata, cert este ca nici Marinel nu prea ma aud strigat, prietenii si cunostintele spunandu-mi pe scurt Mazzy.
Acestea fiind spuse ma bucur nespus ca de o zi fac parte din acest grup minunat si abia astept sa aflu lucruri noi care imi vor fi de ajutor in partidele de vanatoare.
O zi frumoasa sa aveti!
MAZILU MARINEL

Locaţie: Râmnicu Vâlcea

Mesajde cosmin5555 pe 04 Iul 2023, 11:52

Catare plina, Mazzy!!!
cosmin5555
Membru activ

Mesajde DanCo pe 04 Iul 2023, 11:59

Salutare! Bun venit!
DanCo