Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |
Prezentare
11 mesaje • Pagina 1 din 1
PrezentareBuna ziua dragi colegi! Ma numesc Marinel, am 41 ani, locuiesc in vecinatatea orasului Ramnicu Valcea si de aproximativ o luna de zile am intrat in posesia primei arme de vanatoare. Drumul a fost anevoios si a durat aproape 2 ani de la data inscrierii in asociatia de vanatoare dar consider ca a meritat. Am intrat in nenumarate randuri pe acest forum in cautare de informatii, am citit chiar si povestile de la gura sobei si am gasiti raspunsuri la multe intrebari. Astazi mi-am facut curaj si am decis sa devin membru. Va multumesc pe aceasta cale si va doresc o zi minunata!
Re: PrezentareSalut! Mi-e drag de astfel de colegi!
Sporuri să ai!!!! Nu te certa niciodata cu un prost. S-ar putea cei din jur sa nu vada diferenta...
Re: PrezentareSalutare și bun venit!
Ce armă ai cumpărat? Pe unde vrei să vânezi? Ce metodă de vânătoare te-a fascinat în timpul stagiaturii? Preferi vânătoarea la câmp deschis, la baltă, la pădure? Preferi vânătoarea la goană sau în grup restrâns? Sau poate individuală? Mai am doar o întrebare! Întrebare de pe timpul lui Caragiale și la care nu s-a dat un răspuns clar. Cum se zice corect, Marinel sau Mariner? PS: Sper că ai simțul umorului suficient de dezvoltat! Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Re: Prezentare
Salutare! Bine ai venit pe forum
Re: PrezentareBuna ziua! Va multumesc pentru mesajele frumoase de primire si totodata imi pare rau ca nu am putut sa raspund pana acum la intrebari. Am cumparat de noua o carabina cu repetitie marca Remington cal. 270 win la care am atasat o luneta Delta Hornet 1-6x24 cu punct luminos pe care doresc sa o folosesc atat la goana cat si la panda.In timpul uceniciei am participat la cateva partide de vanatoare in grup mare in zona de munte la goana la mistret si in zona de campie la fazan si iepure. Am mai participat si la o partida de vanatoare la panda unde chiar daca nu a aparut nimic in catarea(luneta) vanatorului pe care l-am insotit am fost foarte incantat de sentimentul pe care il traiesti atunci cand incerci sa te faci nevazut si neauzit in speranta ca o sa fi mai abil decat vanatul. Imi face mare placere la grup mare sa ascult povestile de dupa partidele de vanatoare sa culeg informatii de la vanatorii batrani si sa le studiez miscarile in teren.Simtul umorului il detin chiar la un nivel ridicat pot spune si ma declar multumit de acest lucru. In legatura cu Marinerul lui Caragiale si eu sunt in ceata, cert este ca nici Marinel nu prea ma aud strigat, prietenii si cunostintele spunandu-mi pe scurt Mazzy.
Acestea fiind spuse ma bucur nespus ca de o zi fac parte din acest grup minunat si abia astept sa aflu lucruri noi care imi vor fi de ajutor in partidele de vanatoare. O zi frumoasa sa aveti!
Re: PrezentareCatare plina, Mazzy!!!
Re: PrezentareSalutare! Bun venit!
Re: PrezentareSalut!
Bine ai venit pe forum. Multa sanatate si catare plina!
11 mesaje • Pagina 1 din 1