Buna seara, numele meu este Marian am 33 de ani
Sunt din judetul Hunedoara dar locuiesc in Bucuresti de 14 ani. Trebuie sa recunosc ca mi-am facut cont din luna februarie dar pana acum doar am studiat si am zis sa nu deranjez pe nimeni cu prezentarea daca sunt doar in "tribuna".
Dar oficial politia mi-a eliberat autorizatia de achizitie a armei si urmeaza sa intru pe teren
Ceea ce imi doresc eu este partea de tir in poligon, mai precis partea de talere.
Parcursul pe care l-am stabilit este: arma auto aparare pentru a pune mana pe permis intre timp m-am inscris in asociatia colectionariilor si vreau sa imi cumpar pusca pe colectie, pe care sa o folosesc in poligon. Dar mi-am dat seama ca si partea de vanatoare este o solutie si este legal mai simplu sa scot din casa pana la poligon o pusca pe vanatoare decat o pusca pe colectie.
Urmeaza sa ma inscriu si intr-o asociatie de vanatoare dar inca in zona aceasta sunt in "tribuna"
(Momentan timpul nu imi permita sa ma legitimez la un club si sa fiu sportiv categoia 1 astfel incat sa beneficiez de arme)
Multumesc pentru rabdarea acordata si imi cer scuze de pe acum daca uneori o sa mai pun intrebari stupide (dar acum intru pe teren, direct din tribuna nici macar rezerva nu am fost)
Toate cele bune
Totul despre vânătoare | Arme şi muniţii | Câini de vânătoare | Atlas cinegetic | La gura sobei | Reţete culinare vânătoreşti | Vânători din alte epoci |