Vinatorul.ro
Jurnal de vânătoare
Acum este 30 Noi 2024, 13:32

Va salut!

Locul in care sa povestim despre noi, sa ne strangem amintirile, sa ne cunoastem mai bine. Sa daruim si celorlalti o particica din bucuriile noastre. Si sa ne consemnam peregrinarile pentru anii cand ne vom hrani din amintiri.

Moderatori: the_mav, Mircea-B

Va salut!

Mesajde bogdan_ pe 07 Ian 2023, 11:24

Buna tuturor,

Numele meu e Bogdan si sunt in cautarea unei arme AC.
In cautarile mele am dat peste acest forum si am venit aici pentru a afla mai multe informatii de la colegii care detin astfel de arme. Am vazut ca inca exista activitate, ceea ce m-a bucurat, avand in vedere ca forumurile pe care stateam eu in trecut au cam murit de multi ani

Din pacate am sarit peste pasul acesta cu introducerea si am deschis alt topic prima data:
https://www.vinatorul.ro/public/forum/viewtopic.php?f=109&t=20321

Numai bine!
bogdan_

Re: Va salut!

Mesajde Sly_Fox pe 07 Ian 2023, 15:55

Salutare și bun venit!
Sunt câțiva colegi vânători care au și arme cu aer comprimat. Bănuiesc că aceștia te pot ajuta cu vreo câteva opinii, sfaturi, detalii tehnice etc.
Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul hoților.
Sly_Fox
Veteran

Locaţie: Terra, Sistemul Sol, Brațul Orion, Calea Lactee, Grupul Local, Super-roiul Virgo, Laniakea

Mesajde laurul pe 07 Ian 2023, 18:42

Bine ai venit, rara avis!!
cal 12 /cal 16/ 223 / 30-06 / 9,3x62
laurul
Veteran

Locaţie: Dupa vanat, oriunde!

Mesajde bogdan_ pe 07 Ian 2023, 19:00

Salutare și bun venit!
Sunt câțiva colegi vânători care au și arme cu aer comprimat. Bănuiesc că aceștia te pot ajuta cu vreo câteva opinii, sfaturi, detalii tehnice etc.

Salutare! Da, deja mi-au raspuns cativa colegi! Numai bine!

Bine ai venit, rara avis!!

Bine v-am gasit! Si noroc cu google pentru traducere :D
bogdan_

Înapoi la Jurnal de forumist